Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restynid.pl [Dedyk] [Medium]

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bugi bugi bugi....poczekam do niedzieli i się zobaczy....za pięknie było...

Jest jakiś problem z bonami teraz

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chciałem hejtować serwera bezpodstawnie, ale teraz mamy ku temu powody. Serwera jednak nie polecam.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Wiedzial ze tak bd. Przeciez nexanity. Bonusy ?? Pewnie znikaja jak na nexanity

Oglonie nie polecam bo serwer na gotowcu nawet clienta im sie nie chcialo przepakowac.

54010287442563618639.png

Opublikowano

No i tak jak wcześniej pisałem - administracja najwyraźniej lubi wszystkich oszukiwać.

I nawet nie próbujcie wkręcać, że licznik jest zrobiony netstatem, bo się jeszcze bardziej pogrążycie.

72g8zz.jpg

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Taki bogaty Item Shop, och jak on zaopatrzony - szkoda tylko, że cwaniaki nie poinformowali ludzi, że połowa rzeczy z niego jak nie więcej nie działa albo znika w trakcie rozgrywki . Zawsze mnie to interesowało : gdzie ludzie mają rozum, wydając swoje pieniądze na coś co nie działa ? czy kieruje nimi automatyzm, chęć podniesienia swojej wątpliwej wartości czy po prostu nie używają rozumu gdyż sprawia im to nie lada problem i nie lubią się przemęczać ? :D Administracjo jak samopoczucie ? beta testy udały się xD

Opublikowano

A czemu w rankingu jest 580 postaci, a na stronie 700+ online?

Administracja oszukuje i co z tego? Każdy w tych czasach oszukuje, pokaz mi serwer bez podkręconego licznika. Żałosna konkurencja...

xD

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Ladny mi medium skoro po 3h w rankingu 30lvle.Licznikiem sie nie sugerujcie,nie gra wiecej jak 300osob.

Po.1 Jest to serwer Hard/medium gdybyś nie umiał czytać .

Po.2 Serwer stoi dokładnie 2 godziny nie 3 , naucz sie czytać  poraz kolejny

Po.3 dziwne że 500+ postaci zrobione i tyle spokojnie gra:)

Opublikowano

@patryk2661

Kto tutaj czytać nie umie to widać - przeczytaj temat do prezentacji tyle razy ile potrzebujesz, by Twoje zwoje mózgowe zarejestrowały ten fakt, że jest zupełnie na odwrót niż to przedstawiasz . Owszem serwer stoi 2 h i pełno bugów na czele z C++ - skopany client ot co, ale testy przebiegły pomyślnie :) licznik przekręcony i nie wciskaj bajek, bo z każdą upływającą minutą się coraz bardziej pogrążacie !

Opublikowano

Ludzie jakie 500 online haha licznik podkrecony zalosny serwer nie polecam a te 500,osob to beka. A na serwerze jest max 200 serwer na kase nie polecam tego shituuuuu

Opublikowano

Myślałem że będziemy musieli z Naidem, Was trochę pogrążyć za te podjebane rzeczy ale Nas wyręczyliście swoim brakiem kompetencji.
Gz serwera panowie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Serwer zapowiadał się fajnie, a z tego co widzę z komentarzy wyszło jak zwykle. Szkoda bo liczyłem że pokaże się w końcu jakiś nowy serwer na którym będzie się przyjemnie grało i nagrywało :P

Opublikowano

Myślałem że będziemy musieli z Naidem, Was trochę pogrążyć za te podjebane rzeczy ale Nas wyręczyliście swoim brakiem kompetencji.

Gz serwera panowie.

Mizune mowisz o fejkowych ss z prezentacji oraz o plikach jak i client Starego serwera naida Nexanity?

Czy jeszcze cos

54010287442563618639.png

Opublikowano

Mizune mowisz o fejkowych ss z prezentacji oraz o plikach jak i client Starego serwera naida Nexanity?

Czy jeszcze cos

Jak już to piszę, a piszę o kliencie Nexanity i Eternity.

Ogółem może nie jestem zbyt miły dla ludzi (przynajmniej tak mnie odbierają użytkownicy tego forum za krytykę, choć ja osobiście uważam ją za konstruktywną), ale w 99% przypadków nie cieszy mnie ludzka krzywda i nie powodzenie.

Ten przypadek wchodzi w ten jeden pozostały procent.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tak jak wcześniej napisałem...

1ZToemj.png

Ten pet nie jest wasz, gracze Aion Online wiedzą że pet jest definitywnie skopiowany.
Może robiliście go od podstaw, ale na wzór peta właśnie z tej gry, ogólnie ten pet to głowna maskotka Aiona.
Moim zdaniem zostały tutaj pogwałcone prawa autorskie, i na pewno to zgłoszę Administracji Aiona.
Myślę że możecie liczyć na sporą karę pieniężną.  

Dowód:

7bxu0ly.png

Najlepsze jest to że po napisaniu tego posta autor tematu chyba kazał zamknąć stary temat prezentacyjny i otworzył nowy.
Osobiście serwera nie polecam, ponieważ jak widać większość jest skopiowana lub jest zrobiona pod wzór innych serwerów.
Myślę że Administracja tutaj po jakimś tam zarobku zamknie serwer.
Opublikowano

Tak jak wcześniej napisałem...

1ZToemj.png

Ten pet nie jest wasz, gracze Aion Online wiedzą że pet jest definitywnie skopiowany.
Może robiliście go od podstaw, ale na wzór peta właśnie z tej gry, ogólnie ten pet to głowna maskotka Aiona.
Moim zdaniem zostały tutaj pogwałcone prawa autorskie, i na pewno to zgłoszę Administracji Aiona.
Myślę że możecie liczyć na sporą karę pieniężną.  

Dowód:

7bxu0ly.png

Najlepsze jest to że po napisaniu tego posta autor tematu chyba kazał zamknąć stary temat prezentacyjny i otworzył nowy.
Osobiście serwera nie polecam, ponieważ jak widać większość jest skopiowana lub jest zrobiona pod wzór innych serwerów.
Myślę że Administracja tutaj po jakimś tam zarobku zamknie serwer.

Za nim odpowiedni organ się o tym dowie, to ten serwer już upadnie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administrator nie wywiazuje sie z danego slowa, z umowy. Dzieki czemu stracil YT'berow. Nie grajcie na tym serwerze po padnie po 2 dniach pewnie a kase z IS'u zawinie i zostaniecie bez niczego. Popelnilem blad nagrywajac prezentacje z tego PODSERWERA. 

Opublikowano

Dziwne że Restynid (użytkownik), Soeon i L4st nie wypowiadają się w tym temacie, przecież tak zawzięcie wciskali wszystkim farsę że to serwer roku, MPCforum może im possać itd.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administrator nie wywiazuje sie z danego slowa, z umowy. Dzieki czemu stracil YT'berow. Nie grajcie na tym serwerze po padnie po 2 dniach pewnie a kase z IS'u zawinie i zostaniecie bez niczego. Popelnilem blad nagrywajac prezentacje z tego PODSERWERA.

Ty sprzedawczyku za 20zl nagrywalbys serie z xenoxa.Gdybys dostal te kilkadziesiat zl slodzilbys ile wlezie.

Gdzie sie podzliali youtuberzy,ktorzy nagrywaja dla siebie,nie dla hajsu?!

//Dlaczego zmieniliscie strone? Tamta byla kradziona?

Srij9JT.png

Opublikowano

Ty sprzedawczyku za 20zl nagrywalbys serie z xenoxa.Gdybys dostal te kilkadziesiat zl slodzilbys ile wlezie.

Gdzie sie podzliali youtuberzy,ktorzy nagrywaja dla siebie,nie dla hajsu?!

//Dlaczego zmieniliscie strone? Tamta byla kradziona?

Oczywiście, że była kradziona. No bo niby czemu zmieniać świetną, kupioną od autora ze skryptami Zielska szatę graficzną na bądź co bądź gorszą?

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...