Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restynid.pl [Dedyk] [Medium]

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisaliśmy to na forum serwera lecz zostało wyłączone a ta informacja powinna być ujawniona.

W imieniu swoim oraz L4sT'a pragniemy się z Wami pożegnać i podziękować, za to, że byliscie z nami. Nasz cały wkład w ten projekt o nazwie Restynid.pl miał Wam służyć i mieliście czerpać z niego radość. Dzisiaj jetesmy zawiedzeni tak samo mocno jak Wy.
Dołaczyliśmy do ekipy tego serwera na początku kwietnia. Głownym celem naszej współpracy była reklama serwera, co staraliśmy się wykonywać najlepiej jak tylko potrafimy.
Po starcie serwera okazało się jednak że bugi wykryte na beta testach nie zostały naprawione. Zalozyciel serwera Telurad od startu serwera do chwili obecnej nie poczuł sie do tego by sie wypowiedzieć na temat zaistniałej sytuacji, my jako GM nie mamy żadnych praw i możliwości. Róznimy się od was tylko tym kolorowym nickiem na forum.
Jednak postanowiliśmy dać mu jeszcze czas do dsisiejszego wieczoru. Niestety nadal cisza i brak jakiegokolwiek odzewu.
Na chwilę obecna juz nie mamy wątpliwości i sprawa wydaję sie jednoznaczna, dlatego postanowiliśmy zrezygnować, ponieważ nie chcemy pracować z tak nieodpowiedzialnymi ludzmi i narazać naszych widzów. Zrezygnować by zająć się naszą pasją, tym co kochamy i chyba potrafimy robić.
Jeśli ktoś się czuje zawiedzony z naszego powodu to serdecznie ptzepraszamy, na nic nie mielismy wpływu a tylko ten nie popelnia błędów kto nic nie robi.
Jeśli interesuje Was nasza przyszłość zapraszamy na nasz kanał youtube.com/MyCastleGame

Dziękujemy i pozdrawiamy
Team MyCastleGame
L4sT & Pheter

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisaliśmy to na forum serwera lecz zostało wyłączone a ta informacja powinna być ujawniona.

W imieniu swoim oraz L4sT'a pragniemy się z Wami pożegnać i podziękować, za to, że byliscie z nami. Nasz cały wkład w ten projekt o nazwie Restynid.pl miał Wam służyć i mieliście czerpać z niego radość. Dzisiaj jetesmy zawiedzeni tak samo mocno jak Wy.

Dołaczyliśmy do ekipy tego serwera na początku kwietnia. Głownym celem naszej współpracy była reklama serwera, co staraliśmy się wykonywać najlepiej jak tylko potrafimy.

Po starcie serwera okazało się jednak że bugi wykryte na beta testach nie zostały naprawione. Zalozyciel serwera Telurad od startu serwera do chwili obecnej nie poczuł sie do tego by sie wypowiedzieć na temat zaistniałej sytuacji, my jako GM nie mamy żadnych praw i możliwości. Róznimy się od was tylko tym kolorowym nickiem na forum.

Jednak postanowiliśmy dać mu jeszcze czas do dsisiejszego wieczoru. Niestety nadal cisza i brak jakiegokolwiek odzewu.

Na chwilę obecna juz nie mamy wątpliwości i sprawa wydaję sie jednoznaczna, dlatego postanowiliśmy zrezygnować, ponieważ nie chcemy pracować z tak nieodpowiedzialnymi ludzmi i narazać naszych widzów. Zrezygnować by zająć się naszą pasją, tym co kochamy i chyba potrafimy robić.

Jeśli ktoś się czuje zawiedzony z naszego powodu to serdecznie ptzepraszamy, na nic nie mielismy wpływu a tylko ten nie popelnia błędów kto nic nie robi.

Jeśli interesuje Was nasza przyszłość zapraszamy na nasz kanał youtube.com/MyCastleGame

Dziękujemy i pozdrawiamy

Team MyCastleGame

L4sT & Pheter

Jesteście ludzie żałośni. :) Mieliście reklamować serwer, ale ja się pytam - W JAKI SPOSÓB? Rozumiem, że dla Was to norma rejestrowanie się na forum konkurencji i wstawianie prezentacji projektu? Pisałem o tym na wczesniejszych stronach. Ten serwer nie miał prawa bytu. Dziękuje.

Opublikowano

Up.

Weź sie pierdolnij w ten pusty łeb.

Mieli dużą reklamę bo ich metin2list sponsorował i po jakiego gofra mieli u cb reklamować.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Up.

Weź sie pierdolnij w ten pusty łeb.

Mieli dużą reklamę bo ich metin2list sponsorował i po jakiego gofra mieli u cb reklamować.

Ale oni naprawdę spamowali po innych forach, inb4.

Opublikowano

Jesteście ludzie żałośni. :) Mieliście reklamować serwer, ale ja się pytam - W JAKI SPOSÓB? Rozumiem, że dla Was to norma rejestrowanie się na forum konkurencji i wstawianie prezentacji projektu? Pisałem o tym na wczesniejszych stronach. Ten serwer nie miał prawa bytu. Dziękuje.

Od spamowania na innych forach była inna osoba. Na udowodnienie może wysłać ss ;)

PzKVkWh.png

Opublikowano

Od spamowania na innych forach była inna osoba. Na udowodnienie może wysłać ss ;)

To czekamy na SS, bo jak na razie to stwierdzamy, że po raz kolejny kłamiecie i wciskacie kit.

Póki się nie oczyścicie screenem będzie to wasza wina.

24b5car.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to idzie pod hard, żeby ulepszyć mieczyk na 10lv +9 potrzeba ulepszacze jak na hardach...

Opublikowano

Pheter - napiszę Ci obiektywnie co o Tobie myślę.
Zwyczajnie wdepnąłeś w gówno, zdarza się, nie mogłeś nic naprawić ponieważ nie miałeś dostępu itd. lecz to Polska i ludzie i tak Cię za to będą hejcić - gwarantuję.
Natomiast Twoje zachowanie przed wystartowaniem serwera przyczyniło się do tego że gdy kiedykolwiek będziesz starał się o posadę w jakimkolwiek z teamów, zawsze odradzę Cię jako osobę niekompetentną, uzasadnię czemu.

1. (Pierwsze dlatego że osobiste) Nazywałeś mnie hejterem i podobnie, lecz ja po prostu wiem że osoby takie jak Telurad (o ile to On korzystał z konta Restynid) nie mają wystarczającej wiedzy by otworzyć taki projekt i obiektywnie je oceniam, nie tylko Ty mnie uważałeś za hejtera, myślę że dzisiaj te wszystkie osoby powinny mi przyznać rację, lecz niestety jeszcze nikt się na to nie zdobył (pewnie chodzi tu o wirtualną godność ^^). Przypominam że nie byłem jedyną osobom która negatywnie krytykowała ten projekt, robiły to również osoby których staż w "modowaniu metina"  jest o kilka lat dłuższy niż mój. Np. Endymion_ .

2. Umyślnie kradliście, olewaliście prośby autorów o usunięcie skradzionych rzeczy - jest to karygodne i nie wybronisz się tym że Ty ich nie wgrywałeś, ponieważ wiele razy broniłeś swojego kolegę o którym dziś piszesz "nie chcę pracować z nieodpowiedzialnymi ludźmi".

3. Zachowałeś się jak typowy polski gimbus, przed startem propsowałeś, po upadku serwera jedziesz go od nieodpowiedzialnych jak zwykły cymbał, nigdy nie poprę czegoś takiego, nigdy bym nie napisał publicznie negatywnego komentarza o osobie z którą współpracowałem. Jeśli mój kompan mnie zawiódł jest to powód bym zmienił o nim swoje zdanie, ale nie publikował je w takim gnieździe nienawiści i zawiści jak forum dla ludzi w wieku 12-15 lat. Co innego gdyby Cię oszukał i byś chciał ostrzec innych, lecz w tym przypadku sprawa wygląda o 180 stopni odwrotnie.

Teluradowi mogę tylko zacytować słowa pewnej piosenki : "Z twoich wielkich słów, kręcimy dziś komedię".
Pasują do Ciebie w 100%.

0VPaRnd.png

Opublikowano

No cóż niestety tak to bywa jak za serwer biorą się nieodpowiednie osoby :)

Jak pisało większość osób to tak serwer nieszczęśliwie skończył.

Szkoda $$ którzy władowali w ten serwer bo to było wiadome od początku że to tak skończy. Kłamstwa, oszustwa, oszczerstwa to idealnie się komponuje z tym serwerem jak i administracją.

Nie polecam i pozdrawiam :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zwyczajnie wdepnąłeś w gówno, zdarza się, nie mogłeś nic naprawić ponieważ nie miałeś dostępu itd. lecz to Polska i ludzie i tak Cię za to będą hejcić - gwarantuję.

Natomiast Twoje zachowanie przed wystartowaniem serwera przyczyniło się do tego że gdy kiedykolwiek będziesz starał się o posadę w jakimkolwiek z teamów, zawsze odradzę Cię jako osobę niekompetentną, uzasadnię czemu.

1. (Pierwsze dlatego że osobiste) Nazywałeś mnie hejterem i podobnie, lecz ja po prostu wiem że osoby takie jak Telurad (o ile to On korzystał z konta Restynid) nie mają wystarczającej wiedzy by otworzyć taki projekt i obiektywnie je oceniam, nie tylko Ty mnie uważałeś za hejtera, myślę że dzisiaj te wszystkie osoby powinny mi przyznać rację, lecz niestety jeszcze nikt się na to nie zdobył (pewnie chodzi tu o wirtualną godność ^^). Przypominam że nie byłem jedyną osobom która negatywnie krytykowała ten projekt, robiły to również osoby których staż w "modowaniu metina"  jest o kilka lat dłuższy niż mój. Np. Endymion_ .

2. Umyślnie kradliście, olewaliście prośby autorów o usunięcie skradzionych rzeczy - jest to karygodne i nie wybronisz się tym że Ty ich nie wgrywałeś, ponieważ wiele razy broniłeś swojego kolegę o którym dziś piszesz "nie chcę pracować z nieodpowiedzialnymi ludźmi".

3. Zachowałeś się jak typowy polski gimbus, przed startem propsowałeś, po upadku serwera jedziesz go od nieodpowiedzialnych jak zwykły cymbał, nigdy nie poprę czegoś takiego, nigdy bym nie napisał publicznie negatywnego komentarza o osobie z którą współpracowałem. Jeśli mój kompan mnie zawiódł jest to powód bym zmienił o nim swoje zdanie, ale nie publikował je w takim gnieździe nienawiści i zawiści jak forum dla ludzi w wieku 12-15 lat. Co innego gdyby Cię oszukał i byś chciał ostrzec innych, lecz w tym przypadku sprawa wygląda o 180 stopni odwrotnie.

Teluradowi mogę tylko zacytować słowa pewnej piosenki : "Z twoich wielkich słów, kręcimy dziś komedię".

Pasują do Ciebie w 100%.

No coś, co do oceny projektu Restynid.pl i jego zalożyciela, miałeś racje i trzeba to przyznać. 

Ale Pheterowi tak naprawdę do zarzucenia masz tylko to że próbował się bronić przed oskarżeniami Telurada za fajl serwera. 

I ja nie zamierzam tu się kłócić z Tobą, nie . Wyraziłem tylko swoje zdanie. 

p.s. Dlaczego nazywał Cię hejterem mogę wytłumaczyć na pw. Już nie będę robić totalnego syfu w temacie.

Opublikowano

@To wytłumacz i wyślij, jestem ciekaw jakie z kolei Ty określenie przybrałeś dla konstruktywnej krytyki.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Pasują do Ciebie w 100%.

Zgadzam się z Tobą. Popełniłem błąd, za który teraz będę ponosił konsekwencje. Nie chodziło mi tu o wsypanie mojego "kompan" napisałem tą wiadomość wcześniej na forum serwera aby ostrzec innych co jest grane, lecz następnego dnia forum zostało wyłączone a strona główna chodziła nadal (is też). Nie chciałem tego też zostawić losowi aby później nie było bajek na ten temat. Stwierdziłem, że najlepszym rozwiązaniem będzie napisanie "co w trawie piszczy" Pracowałem wspólnie z Teluradem więc trzymałem jego stronę (to był największy błąd)

Ps. Przepraszam wszystkich tych, których bezpodstawnie hejtowałem.

PzKVkWh.png

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą. Popełniłem błąd, za który teraz będę ponosił konsekwencje. Nie chodziło mi tu o wsypanie mojego "kompan" napisałem tą wiadomość wcześniej na forum serwera aby ostrzec innych co jest grane, lecz następnego dnia forum zostało wyłączone a strona główna chodziła nadal (is też). Nie chciałem tego też zostawić losowi aby później nie było bajek na ten temat. Stwierdziłem, że najlepszym rozwiązaniem będzie napisanie "co w trawie piszczy" Pracowałem wspólnie z Teluradem więc trzymałem jego stronę (to był największy błąd)

Ps. Przepraszam wszystkich tych, których bezpodstawnie hejtowałem.

Na razie przeprosiłeś za hejt, a ja czekam na dowody pokazujące, że to nie ty odpowiadałeś za spam na forach i w grze na innych serwerach.

Jeżeli jednak to byłeś ty, to już to nie jest nasza sprawa, sam idź przeprosić administracje tamtych serwerów.

Propsowałeś również złodziejstwo twojego byłego teamu, nic z tym nie robiłeś.

Nie powiedziałeś "Ej, chłopaki to nie jest fair, że okradliśmy tyle osób", wręcz przeciwnie propsowałeś to i tłumaczyłeś ich, że wszystko zostało kupione.

To jest największe świństwo jakie zrobiłeś, pomyśl co czuły wtedy te osoby.

Jak przeprosisz wszystkie te osoby, to myślę, że nikt nie będzie miał do ciebie jakiegoś żalu i złego zdania o tobie.

Masz ściągawkę:

- Naid

- King--Sora

- Zielsko

I inne osoby, które na tym ucierpiały.

Moim zdaniem należą im się jakieś przeprosiny, czy też wyjaśnienia (Ja bym tak zrobił, wiele osób już przeprosiłem i chociaż tyle - Wódki z tymi osobami pić nie będę, ale w drogę sobie nie wchodzimy).

No niestety spadłeś jak tupolew, przynajmniej masz nauczkę na przyszłość, że lepiej dobrze prześwietlić ekipę z którą ma się współpracować.

Chłopaki teraz pozmieniają sobie nicki, postawią nowy "serwer", a tobie się najbardziej dostanie, bo zależy ci na nicku.

Musisz się oczyścić w innym wypadku stracisz widzów, a gdy ktoś zauważy twój nick będzie cie po prostu wyzywał.

Pamiętajcie, że nie ma człowieka nieomylnego, tak czy siak swoje błędy powinien naprostować - Oczywiście kiedy jest taka możliwość.

Powodzenia Pheter, mam nadzieje, że następnym razem trafisz do normalnej ekipy.

@topic

Serwer już upadł.

Nie ma na nim graczy, a team się rozpadł.

Nie ma po co wchodzić - Nie polecam.

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...