Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restynid.pl [Dedyk] [Medium]

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lajtowo , a pilki zróbice by dropiły w godzinach Sobota od 0:01 do 23:59 wtedy z nocki z pt na sob sobie podropimy

Damy drop od soboty 18;00 do niedzieli 24;00

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I Gitara fajny ciekaw evencik na start. 

Dodaliscie skrzynie ulepszaczy z bety? Jesli mozna wiedziec?

Tak.

Zapraszamy do rozmowy z nami:

Bez reklamy TS.

Bieżące informacje na fp:

facebook.com/pages/Restynidpl/1441679832737855

Pytania możecie zadawać także na naszym forum:

Bez linków do innych for.
Opublikowano

"Bla, bla, bla każdy łamie prawa autorskie stawiając serwery prywatne"

Te wasze pisanie mnie rozwala, powiem wam pewną ciekawostkę, ale pierw zadam trzy pytania naszym profesorom, historykom i prawnikom też:

1. Do kogo należą obecnie prawa autorskie clienta Metin2, stron Metin2, toolsów Metin2 i plików serwerowych Metin2 (Plików FreeBSD, nie Windowsowych).

2. Kto udostępnił ODPADY zwane przez was "Source Metin2 - Wow oh Yeah, będziemy latać w kosmos"?

3. Czy firmie, która obecnie posiada prawa autorskie przeszkadzają prywatne serwery?

A teraz zadam wam kolejne pytania.

1. Czy King--Sora przeszkadza to, że używają jego szablonu strony?

2. Czy Zielsko przeszkadza to, że używają jego skryptów?

3. Czy IPB jest zadowolone z tego, że nulluja ich silnik?

4. Czy CGN jest zadowolone z tego, że używają ich skina forum bez dokonania zakupu?

5. Czy Naid twórca niektórych plików w cliencie Nexanity wyraził zgodę na to, żeby ich używali?

Jeżeli po poprawnym odpowiedzeniu na wszystkie pytania nadal nie widzisz różnicy po między plikami Metin'a, a okradaniem tych osób to przykro mi, ale jesteś kre**nem.

I teraz przedstawię wam waszą logikę.

Cytuje.

"W dupie mamy to, że korzystają z kradzionych rzeczy, ważne żeby serwer był stabilny".

Pomijając fakt, że osoba, która przygląda się kradzieży i czyjejś krzywdzie reagując na to w ten sposób jest skończoną świnią i do tego antyspołeczniakiem (A taki zamiast spędzać wolny czas przed Metinem powinien udać się do psychiatry, bo zachowanie antyspołeczne nie jest normalne i powinno być leczone).

Ale rozumiem, wasza anonimowość prowadzi do odrzucenia norm społecznych, w realnym życiu nikt z was nie powiedziałby tego, co zacytowałem.

Przyczyna jest prosta, nikt z nas nie chce mieć głowy do szycia, nosa do składania i zębów do wstawiania.

Ale pisząc coś takiego zataczacie błędne koło, bo jak serwer ma być stabilny na kradzionych skryptach, które zapewne są dziurawe.

Jak serwer może być stabilny mając tyle znaczących wrogów?

Znam kilka osób z którymi mają na pieńku i nie są to jakieś randomy.

Nie jestem jasnowidzem, ale stwierdzam, że ten serwer w spokoju nie wystartuje - Nie, nie grożę im, bo ja się nie bawię w "Dildosy" i "Blokowanie Płyt Głównych Serwera".

Pod względem ilości wrogów, to pobiliście mnie i dość konkretnie, bo każdy was wyklina - Moje wyrazy uznania.

Mnie i teamowi serwera, przy którym robię można wiele zarzucić, ale mamy szacunek do cudzej pracy i nigdy nikogo nie okradliśmy.

Wy nawet z trailera darmowego korzystacie, tniecie na kosztach serwera, bo chcecie zarobić i to jest wasz cel.

Serwera nie polecam ze względu na cygańską administracje.

@AW jaką serwerownie wybraliście?

@Edit

Tak myślałem, że nie jesteście w stanie odpowiedzieć na te pytania.

Wnioski są proste - Nie ma tutaj obeznanych osób, a jedynie są osoby, które udają, że są obeznane.

@Edit2

Posłużę się też fragmentem pewnych mądrości i gifem rodem z sadola w celu podsumowania tego serwera.

A gdy hajsu administracji nie będzie brak,
Gdy Uptime będzie mniej od Downtime,
Upadnie On, i Zniszczy Serwer,
Potężny Gofer Przeznaczenia.

db096ab9a37a.gif

24b5car.jpg

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale gdy przeczytałem regulamin jednak nie dokończę rejestracji.

- Wysyłając SMS w celu nabycia konta VIP w serwisie Restynid.pl - Okiełznaj strach! automatycznie wyrażam zgodę na otrzymywanie za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej (numer telefonu) informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144 poz. 104). Szczegółowe zasady przetwarzania danych osobowych określa Polityka prywatności

- Używanie bugów serwera bez zgłoszenia tego administracji jest karalne.

Czyli jak zgłoszę to mogę go używać dalej, zanim taki bug się naprawi?

- Zakładając konto w serwisie Restynid.pl - Okiełznaj strach! jak i na jego forum automatycznie wyrażam zgodę na otrzymywanie za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144 poz. 104). Szczegółowe zasady przetwarzania danych osobowych określa Polityka prywatności

I to już drugie. 

Ogólnie nie polecam, później będzie sprzedawanie mailów z bazy danych, a jaki udział oni mają w telefonach to nie mam pojęcia.

- Administracja nie zwróci wydanych pieniędzy na ItemShop w przypadku zamknięcia serwera.

Rozumiem, że macie w planach go zamknąć jak się zarobi? :D

518831445005751729602.png

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale gdy przeczytałem regulamin jednak nie dokończę rejestracji.

Czyli jak zgłoszę to mogę go używać dalej, zanim taki bug się naprawi?

I to już drugie. 

Ogólnie nie polecam, później będzie sprzedawanie mailów z bazy danych, a jaki udział oni mają w telefonach to nie mam pojęcia.

Rozumiem, że macie w planach go zamknąć jak się zarobi? :D

Typie ale słabo jest z Twoim rozumowaniem :D z kosmosu spadłeś ?:D Jak wyślesz sms to chyba musi przyjść Ci potwierdzający z kodem doładowania ? Nie załapałeś?  do tego potrzebna jest Twoja zgoda. Powiedz mi ile serwerów stoi np. 2 lata? Każdy serwer powinien zawierać takie podpunkty w razie gdyby ktoś władował grubą kasę w IS a załóżmy po roku domagał się zwrotu. :D 

Powiem Ci coś i myślę że do tych słów przyłączą się pozostali gracze Restynid :D Dziękuję że nie zagrasz z nami bo dogadanie się z Tobą w grze było by strasznie męczące :D 

Opublikowano

Typie ale słabo jest z Twoim rozumowaniem :D z kosmosu spadłeś ? :D Jak wyślesz sms to chyba musi przyjść Ci potwierdzający z kodem doładowania ? Nie załapałeś?  do tego potrzebna jest Twoja zgoda. Powiedz mi ile serwerów stoi np. 2 lata? Każdy serwer powinien zawierać takie podpunkty w razie gdyby ktoś władował grubą kasę w IS a załóżmy po roku domagał się zwrotu. :D 

Powiem Ci coś i myślę że do tych słów przyłączą się pozostali gracze Restynid :D Dziękuję że nie zagrasz z nami bo dogadanie się z Tobą w grze było by strasznie męczące :D

Jezeli ktos gral na becie i byl w stanie wspolpracowac i pomagac administracji to ich poznal i serdecznie polecam serwer ze wzgledu wlasnie na administracje.

Opublikowano

Nie polecam.

Administracja serwera bądź gracze chamsko reklamują się na forach innych serwerów.

Za dużo pseudo "nowości" naje*anych na serwer, to was zniszczy.

Pliki Nexanity, na co jest kilka dowodów.

Kradziona strona, nie ukrywajmy.. na to też są dowody.

Wprowadzanie graczy w błąd używanie ss'sów map z innych gier użytych do prezentacji.

Niektórzy z administracji = poziom gimnazjalisty.

Nie zagram, nie powodzenia, nie elo.

Pewnie zaraz zobacze komentarze od zaślepionych długą prezentacją gimb-obrońców, o tym jak ja to nie oczerniam tego serwera.

Za dużo widziałem już przeglądając 5 poprzednich stron ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Olać hejterów internetowych :D Konkurencja ma ból dupy, współczujemy :D

Serwer polecam właśnie ze względu na administracje.

Czekamy na start !

Opublikowano

Nie polecam.

Administracja serwera bądź gracze chamsko reklamują się na forach innych serwerów.

Za dużo pseudo "nowości" naje*anych na serwer, to was zniszczy.

Pliki Nexanity, na co jest kilka dowodów.

Kradziona strona, nie ukrywajmy.. na to też są dowody.

Wprowadzanie graczy w błąd używanie ss'sów map z innych gier użytych do prezentacji.

Niektórzy z administracji = poziom gimnazjalisty.

Nie zagram, nie powodzenia, nie elo.

Pewnie zaraz zobacze komentarze od zaślepionych długą prezentacją gimb-obrońców, o tym jak ja to nie oczerniam tego serwera.

Za dużo widziałem już przeglądając 5 poprzednich stron ;)

Oczywiście że się odniosę do Twojego komentarza człowieku który na pewno wszystko ma legalne na swoim kompie i nigdy nie pobrał niczego z neta nielegalnie, powtarzasz znowu te same teksty które padają na każdej stronie tego tematu bo jesteś KOLEJNYM PIESKIEM serwera Metinek i to wlaśnie lamusy z tego serwera najwięcej spamują bo Restynid zagarnie większość Waszych graczy. 

Grałem na becie i po naprawie kilku małych błędów nie było do czego się przyczepić nawet w najmniejszym szczególe, za 10h sami będziecie mogli się do tego przekonać.

piona

Opublikowano

Raty 3x i wy to nazywacie mediumem? No chyba,ze macie inny przelicznik.Jak na harda za duzo nowosci.

Widzisz co ty piszesz? , Sam sie pogrązasz , za słaby exp na medium , za dużo nowosci na hard , dlatego to jest medium/hard... sam sobie wytlumaczyłes...:)

Opublikowano

Oczywiście że się odniosę do Twojego komentarza człowieku który na pewno wszystko ma legalne na swoim kompie i nigdy nie pobrał niczego z neta nielegalnie, powtarzasz znowu te same teksty które padają na każdej stronie tego tematu bo jesteś KOLEJNYM PIESKIEM serwera Metinek i to wlaśnie lamusy z tego serwera najwięcej spamują bo Restynid zagarnie większość Waszych graczy. 

Grałem na becie i po naprawie kilku małych błędów nie było do czego się przyczepić nawet w najmniejszym szczególe, za 10h sami będziecie mogli się do tego przekonać.

piona

Dobra "piesku" wyraziłem swoje zdanie o serwerze.

Nie napisałem tego komentarza z myślą o tym żeby przekonać graczy do konkurencyjnego serwera.

A co do tego czy "zgarnie graczy" to sie okaże. ;]

"Oczywiście że się odniosę do Twojego komentarza człowieku który na pewno wszystko ma legalne na swoim kompie i nigdy nie pobrał niczego z neta nielegalnie"

Kilka stron wcześniej masz rozmowe na skype z właścicielem tej strony, i jakoś jest zdziwiony że jakiś serwer uzywa jego strony.

Administracje tego serwa nawet swojej strony nie potrafi ogarnąć.

Ale tak jak wiekszość "nowości" na serwerze to gotowce z mpc wje*ane w jeden serwer na plikach Nexanity :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Tak sie przygladam tym hejtom bo piszecie ze strona zajebana , ale problem w tym ze ja juz ja widzialem na epvp jakis miesiac temu w dodatku miala w sobie shella. Tu widze jest usuniety bez problemu.... Odnosnie grafik w grze. Swietnie wykorzystane grafiki . Nie przejmujcie sie hejtami bo oni maja bol dupy ze sami nie potrafia wyciagnac grafiki. Sam nie zagram , lecz zycze powodzonka. Pozdo

Opublikowano

zagrał bym ale ten system ulepszeń mnie bardzo odpycha dla sury te zbroje jak by jakąś szmate zarzucił na siebie ... i wszystko takie gumowe 

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...