Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restynid.pl [Dedyk] [Medium]

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny serwer z nie wiadomo iloma nowościami,który niedługo będzie przeszłością. Dlaczego Wy twórcy serwerów chcecie czasami wpakować do metina na siłę rzeczy z innych gier? Jeżeli już to robicie,róbcie to z umiarem.Poza tym czytając komentarze w/w i na poprzednich stronach widać,że administracja jest znana z tej gorszej strony.

Cóż nie polecam i odradzam grać na tym serwerze metin3. 

#rein

Opublikowano

Kolejny serwer z nie wiadomo iloma nowościami,który niedługo będzie przeszłością. Dlaczego Wy twórcy serwerów chcecie czasami wpakować do metina na siłę rzeczy z innych gier? Jeżeli już to robicie,róbcie to z umiarem.Poza tym czytając komentarze w/w i na poprzednich stronach widać,że administracja jest znana z tej gorszej strony.

Cóż nie polecam i odradzam grać na tym serwerze metin3. 

Można wprowadzać nowości, ale własnoręcznie zrobione a nie skopiowane 20 rzeczy z Epvp* oraz MPC i wrzucone do 1 worka licząc na to że "może" bd działać.
Opublikowano

Ze swoich źródełek wiem że Restynid oświadczył do jednego z członków administracji że ma już to w dupie, ponieważ zarobił z tego za mało.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wchodze tak sobie w publikacje i patrze że publikacja tego serwera. Czytałem ją z ~20 min + komentarze na pierwszej stronie "łał serwer roku" etc. i z ciekawości wbiłem na ostatnią strone patrząc na komenty świadczące o tym że serwer to shit. W sumie nie dziwie jak Nexanity też było failem. Za każdym razem robicie fail serwa. Odpuście sobie, a zwłaszcza @The Naid

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

To ja się wypowiem o serwerze bo grałem na becie.

jestem Perserga znalazłem najwięcej bugów na serwerze w 2 dniu znalazłem bety dużo bugów...

Telurad obiecywał ze naprawi itd itd.

Hmm miał na betę dodać npc z petami itd? gdzie były nie były

misje miał odbugować coś munie pykło...

wszystkie bugi typu z all bosow dropia 100% kamole itd są dalej więc serwer upadnie

stracili właśnie tsa swojego więc wiadomo co się stanie...

pełno bugów ja wypierdzielilem eq i jestem sszczesciwy ;)

to na tyle Restynidzie 3/4 teama juz odeszlo został sam Telurad...

cześć piona!

Opublikowano

Serwer zostanie pewnie wylaczony za kilka dni - czemu ponieważ odeszlo 2 GM a glowny wlasciciel ma w dup... bugi,bledy serwera. 

Pewnie liczy hajs ktory zarobil na IS. TO tyle z mojej wypowiedzi ;d

Opublikowano

Forum off XDDDDDDDDDDD załozyciel projektu się wycofał. A ja juz chciałem wydac 15zł na IS przelewem. Dobrze ze mialem runtime error bo bym tylko stracil kase. Juz nawet nie ma co polecac i nie polecac bo to ewidentny koniec.

Opublikowano

kurwa straciłem ponad 1000 minut gry, pierdole co za serwer zapowiadał się spoko a gówno z tego wyszło ..

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

Wchodze tak sobie w publikacje i patrze że publikacja tego serwera. Czytałem ją z ~20 min + komentarze na pierwszej stronie "łał serwer roku" etc. i z ciekawości wbiłem na ostatnią strone patrząc na komenty świadczące o tym że serwer to shit. W sumie nie dziwie jak Nexanity też było failem. Za każdym razem robicie fail serwa. Odpuście sobie, a zwłaszcza @The Naid

Jesteś pojebany czy ki chuj?

To serwer który ja z Naidem odradzaliśmy odkąd wstawili pierwszą rzecz do Metin2 - Media, więc nie obrażaj go przypisując mu takie gówno.

Co do serwera Nexanity, też polecam Ci dowiedzieć się jaką rolę pełnił tam Naid, a dopiero potem pierdolić farmazony.

Jesteś jedyny w swoim rodzaju, jak nie wstawisz filmiku z dzikiem psem za który Cię wszyscy wyśmieją, to pierw polecasz serwer który potem odradzasz.

Podziwiam, jeszcze nie wiem czy Ciebie czy Twoją głupotę ale jak się dowiem dam Ci znać.

PS. Nabierz trochę ogłady, bo z obecnym stanem rzeczy zostaniesz przy tych trzech subskrypcjach.

Też przeklinam, masz przykład u góry ale do niektórych inaczej się nie dotrze, Ty natomiast wulgaryzmami zastępujesz "interpunkcję", co jest dość smutne ponieważ po głosie słychać że wiek rozwoju psychicznego masz już za sobą i raczej ten nawyk Ci nie przejdzie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

a muwiłem że ten serwer to wielkie gówno i ci co prowadzą to znowu następne falence  bo nas też tak chciał zrobic teraz okazuje sie co jest z serwerem

Opublikowano

To serwer który ja z Naidem odradzaliśmy odkąd wstawili pierwszą rzecz do Metin2 - Media, więc nie obrażaj go przypisując mu takie gówno.

Co do serwera Nexanity, też polecam Ci dowiedzieć się jaką rolę pełnił tam Naid, a dopiero potem pierdolić farmazony.

https://www.youtube.com/watch?v=cbQU73TaqiM&list=UUXoNWBIptXnTBQ1mU1-tZkg

Jesteś jedyny w swoim rodzaju, jak nie wstawisz filmiku z dzikiem psem za który Cię wszyscy wyśmieją, to pierw polecasz serwer który potem odradzasz.

Podziwiam, jeszcze nie wiem czy Ciebie czy Twoją głupotę ale jak się dowiem dam Ci znać.

PS. Nabierz trochę ogłady, bo z obecnym stanem rzeczy zostaniesz przy tych trzech subskrypcjach.

Też przeklinam, masz przykład u góry ale do niektórych inaczej się nie dotrze, Ty natomiast wulgaryzmami zastępujesz "interpunkcję", co jest dość smutne ponieważ po głosie słychać że wiek rozwoju psychicznego masz już za sobą i raczej ten nawyk Ci nie przejdzie.

Dziękuję :)

Opublikowano

Forum jest aktualnie wyłączone

Związku z wycofaniem się Założyciela Projektu , forum zostaje wyłączone a później usunięte gdyż jest moją własnością. 

Jeżeli szukasz Administratora Forum bądź forum na swój serwer pisz na gg : 49613743 tylko poważne oferty.

Pozdrawiam. 

Zanar

Hehe  B)

Opublikowano

smutne jest to ze twoja glupota przerasta tego czlowieka :(

i czo z serverem ? :D

juz pobieralem server ale czytam te komentarze i sie zawiodlem ;(

Opublikowano

I teraz Ci wielcy obroncy serwera, nie przyznacie mi racji ? ;)

Ja już pisałem coś o tym serwerze i to się potwierdziło.

Pozdro xD

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

I teraz Ci wielcy obroncy serwera, nie przyznacie mi racji ? ;)

Ja już pisałem coś o tym serwerze i to się potwierdziło.

Pozdro xD

niestety... :D 

szkoda tylko kasy wydanej na is :D

xxx

Opublikowano

I ja się teraz pytam - gdzie są ci wielcy obrońcy tego 'serwera roku'?

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

miałem zagrać ale zapomniałem i przegapiłem start hah jaka szkoda

a po za tym przeskanowałem clienta którego mialem na kompie i nie ma tera w nim połowy plików same wiry..

Opublikowano

Najgorszy serwer na świecie a prezentacja to jedno wielkie kłamstwo( bo albo czegoś nie ma lub jest zbugowane) niemiła i wrogo nastawiona administracja która nie szanuje graczy.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Najlepjej wbijac na serwer po tygodniu od startu wtedy mozna juz na oko stwierdzic czy jest sens grac ;] , innaczej ludzie sie zawodzą tak jak w przypadku tego serwera IS na start "pompa jutro od 18" serv off? , moze przerwa techniczna to jutro rano wbije i wielkie rozczarowanie Gdzie moje smocze monety !! gdzie moje hajsy za las , Dofinansowaliscie zlodzieji  ktorzy mieli w planie tak zrobic od dluzeszego czasu Jak? "postawic serwer i zamknac po gora paru dniach"

Na Logike , super prezentacja serwer roku itp komenty , niemieli co robic lub nie umieli stworzyc normalnego serwera , to zrobili niestworzona nienormalna prezke ze czego tu niema dziekuje pozdrawiam hejty za 123

Opublikowano

Nie każdy serwer który ma nayyebane w prezce nie wiadomo czego jest serwerem roku :) tutaj od razu było widać że Wszystko z zbugowanego Nexanity. Nawet szkoda się wypowiadać lepiej od razu temat close i w kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...