Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restynid.pl [Dedyk] [Medium]

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... co nam udowodni? Że taka stronka istnieje? Niech udowodni, że jej nie kupiliśmy!

@Taurinek Kolego w dzisiejszym świecie udowadniamy winę, a nie niewinność ;)

Smieszny jestes naprawde

To ja standardowo poprosze o dowody ;-)

Goraco zapraszam!

Fajna bajke puszczasz ze ja kupiliscie, od kiedy kupujesz kradziona grafike gdzie ewidentnie widac zamazane napisy nav_top_empty.png

Jak i fakt ze brak stopki autora jak i zgody na uzycie:)

Moglo wam wyjsc ale spierdoliliscie to na calej lini 

Serwer pierwsza klasa. Nic dodać i ujać po prostu zajebisty.

Na becie grałem , pomagałem i myślę że serwer się uda bo trochę kasy widocznie na niego poszło.

Administracja pomocna i doświadczona jak i na team speak i na forum szybko dostanie się odpowiedź na pytanie.

Strona jest testowa do soboty bo są spiny że kradziona a przecież była udostępniona. - info od admina

Podsumowując :

Szykuje się bardzo dobry serwer i oczywiście polecam. 

Jeżeli jest kradziona to dzwoń chłopcze na policje , do Prezydenta a nawet do OBAMY :)

Parę słów do Harnasia : 

Odpierdol się kurwa :)

Ty miałeś pliki terenzo i kurwa ci nie wypominałem , więc skończ pier*olić  bo nie jesteś lepszy  bum tssss :)

Wiekszej bzdury nie slyszalem, dali strone kradziona jako testowa do soboty haha, no prosze cie kto madry kupuje kradziona strone i daje ja na pare dni? KTO uzywa w ogole takich stron

Kazdy wasz lizodup was broni bo sie im tlumaczycie szkoda ze po fakcie jak to wyszlo. 

ban.gif

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Smieszny jestes naprawde

Fajna bajke puszczasz ze ja kupiliscie, od kiedy kupujesz kradziona grafike gdzie ewidentnie widac zamazane napisy nav_top_empty.png

Wiekszej bzdury nie slyszalem, dali strone kradziona jako testowa do soboty haha, no prosze cie kto madry kupuje kradziona strone i daje ja na pare dni? KTO uzywa w ogole takich stron

Kazdy wasz lizodup was broni bo sie im tlumaczycie szkoda ze po fakcie jak to wyszlo. 

Restynid, hehehehehehehe.

Widac ewidentnie ze napis jest zamazany jak sie przypatrzycie ;]]

Opublikowano

Klient gotowy konto tez. Jutro o 18 bede ;p

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Smieszny jestes naprawde

To jest górna belka tak? Jak możecie zauważyć na stronie restynid.pl sa napisy: Glowna, rejestracja itd.  Więc jeśli je zamazałeś to są zamazane.

Skąd wiesz, że nie mamy pozwolenia na usunięcie stopki? Jasnowidz?

Nie oszukuj mnie. Nie masz żadnych dowodów. Jeśli takowego nie znajdziesz to nie pisz w tym temacie, bo wprowadzasz ludzi w bląd.

Opublikowano

@alchemik1 na jaki chuj ty ciagle piszesz to samo? Masz bol dupy bo dobry serwer? Ojej nie zagramy bo strona cos tam xddd beka nikt na strone nie patrzy. Wchodzisz reje i wychodzisz beka z ciebie.

Zgloszony do global moderatora . 

Opublikowano

Serwer pierwsza klasa. Nic dodać i ujać po prostu zajebisty.

Na becie grałem , pomagałem i myślę że serwer się uda bo trochę kasy widocznie na niego poszło.

Administracja pomocna i doświadczona jak i na team speak i na forum szybko dostanie się odpowiedź na pytanie.

Strona jest testowa do soboty bo są spiny że kradziona a przecież była udostępniona. - info od admina

Podsumowując :

Szykuje się bardzo dobry serwer i oczywiście polecam. 

Jeżeli jest kradziona to dzwoń chłopcze na policje , do Prezydenta a nawet do OBAMY :)

Parę słów do Harnasia : 

Odpierdol się kurwa :)

Ty miałeś pliki terenzo i kurwa ci nie wypominałem , więc skończ pier*olić  bo nie jesteś lepszy  bum tssss :)

Jeżeli strona jest/była udostępniona, to autor zastrzega sobie prawo do stopki, czyli nie można jej skasować. Tutaj ewidentnie ten fakt jest zlekceważony, co w konsekwencji może oznaczać, że strona nie została udostępniona -> pobrana, tylko skradziona.

Niektórzy widzę nie rozumieją do końca, o co biega, więc niech się lepiej już nie wypowiadają na ten temat.

Jak dla mnie sprawa tego serwera jest już zamknięta, wszystko przesądziła ta strona. Przecież na MPC jest multum stron, DARMOWYCH STRON, które można wziąć pobrać i wrzucić, ale po co..

Serwera nie polecam, ze względu na "przedstartowe" przekręty. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@Teroth

Zadel bol dupy tylko pokazuje ich fuszere jaka odwalili i probuja to zatuszowac, nawet jesli dostane bana to sie odwolam do administratora ze panuje tu chaos i team to sami koledzy z uzytkownikami :)

To jest górna belka tak? Jak możecie zauważyć na stronie restynid.pl sa napisy: Glowna, rejestracja itd.  Więc jeśli je zamazałeś to są zamazane.

Skąd wiesz, że nie mamy pozwolenia na usunięcie stopki? Jasnowidz?

Nie oszukuj mnie. Nie masz żadnych dowodów. Jeśli takowego nie znajdziesz to nie pisz w tym temacie, bo wprowadzasz ludzi w bląd.

Boze czlowieku jak ty sie osmieszasz link do tej grafiki

http://restynid.pl/layouts/restynid/images/nav_top_empty.png

SS z usuniecia przez google chrome napisow

t7KhcYQ.png

ban.gif

Opublikowano

3x Tak! ;D

Rura czerwona się robi gdy patrze na to wszystko. 

Da rade przyspieszyć start? <prosic>

i czy będzie jakiś event na start?

Na start watpie. Start jutro jest git :D Wiem ze pro serw ale trzeba czekac do jutra.

Opublikowano

Na start watpie. Start jutro jest git :D Wiem ze pro serw ale trzeba czekac do jutra.

Nic nie wiadomo .. moze cos dadza ;;p

Opublikowano

3x Tak! ;D

Rura czerwona się robi gdy patrze na to wszystko. 

Da rade przyspieszyć start? <prosic>

i czy będzie jakiś event na start?

Start jutro 18:00

Opublikowano

fajny serwer ale bez isa nic tu sie nie zdziala :)

Oj da się zdziałać :) Wszystko jest dostępne w grze! Wystarczy chcieć!

Opublikowano

Prezentacja 10/10 .  Tak powinna wygladać każda prezka .

Heh ale tylko tyle mogę powiedzieć na czas teraźniejszy . Śmieszy mnie pisanie komentarzy "Zajebisty server wbijać " " TOP1 Server" ... Skoro server jeszcze nie wystartował to skąd możecie wiedzieć jak wygląda .  

Server pod IS ? -  A który do chu...  nie jest pod IS ?  Tylko głupiec stawia server  i sam go finansuje nie licząc na zwrot kosztów oraz zysk.. 

Idz do pracy i powiedz że robisz to z przyjemnośći...    .  Waże jest aby odpowiednio wyważyć róźnicę pomiędzy graczami bez is a ludźmi którzy ładują bo mają  (  Mają to mają , od mamy zarobili czy chuj wie skąd.  Oczywiscie mentalność polaków ; zazdrość ,  aby udupić innego bo on ma a ja nie . )  

Administracji nie znam . Duzo osób lecz mam nadzieje ze ogarniętych i z wiekiem +18 .  Krążą  plotki że grafika strony  kradziona , a jesli tak to nie wróże dobrej przyszłości . Ale nie drążę  tematu bo po chuj  ? 

Także na servie zawitam napewno , aż jestem ciekaw  czy ustoi pierwszy dzień  xD 

Opublikowano

Widze ze startuje serwer ktoren dlugo postoi i wart poswiecenia czasu .. Dlugo czekalem na serwer tego typu i nareszcie przyszly te dni ! GORACO POLECAM ! 

Opublikowano

Testowałem serwer na becie dlatego mogę powiedzieć że jest naprawdę godny uwagi, jeśli miałem jakieś pytanie lub problem błyskawicznie był załatwiany przez adminów. Zauważcie że osoby typu ShowMustGoOn nakręcają jakąś pseudo aferę bo serwer Restynid swoją popularnością zagraża ich interesom, jak tu trochę namieszają i zareklamują swoją sygnaturką marny serwer to liczą że odbiją graczy. Skończcie już te swoje gierki bo szkoda zachodu. 

Do zobaczenia jutro na starcie ;) Piona

Opublikowano

Widze ze startuje serwer ktoren dlugo postoi i wart poswiecenia czasu .. Dlugo czekalem na serwer tego typu i nareszcie przyszly te dni ! GORACO POLECAM ! 

Skąd pewność, że długo postoi? Jak na razie nie mają nawet swojej strony, bezczelnie kłamią i wypierają się prawdy. Serwera nie polecam, deklasyfikuje ich przekręt ze stroną.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Skąd pewność, że długo postoi? Jak na razie nie mają nawet swojej strony, bezczelnie kłamią i wypierają się prawdy. Serwera nie polecam, deklasyfikuje ich przekręt ze stroną.

Ile razy to jeszcze napiszecie? 100? 200? 1000? To już robi się nudne, takie pier*olenie... ;)

Opublikowano

Na taki serwerek czekałem. Ile ku do g bo gdzieś mi musiało umknąć w prezentacji jak czytałem strasznie długa :D. Polecam

10 ku do G ;] 

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...