Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer w tej chwili jest OFF z względu na kupno nowej maszyny.

Zleciłem technikowi przerobienie pluginów.

W poniedziałek serwer ruszy z powrotem.

Proszę o cierpliwość :)

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niepolecam serwera kupiłem baze i 2 dni potem mnie beszczelnie zbanowano za rzekomą killaure wczesniej atakowaliscy z kolega baze wrogów to tam nas admin komendą zabil (dokladniej amin Snax) poczym wyszedl z serwera. Znam też przypadek co koles kupil baze i poprosił o zbudowane takiej jak che (administracja oferuje taką usługe) to admini wybudowali coś ten powiedzial że che inną to zostawili go z tym gównem.

Tylko nie tłumacz się że ten ban był słuszny.

Opublikowano

Niepolecam serwera kupiłem baze i 2 dni potem mnie beszczelnie zbanowano za rzekomą killaure wczesniej atakowaliscy z kolega baze wrogów to tam nas admin komendą zabil (dokladniej amin Snax) poczym wyszedl z serwera. Znam też przypadek co koles kupil baze i poprosił o zbudowane takiej jak che (administracja oferuje taką usługe) to admini wybudowali coś ten powiedzial że che inną to zostawili go z tym gównem.

Tylko nie tłumacz się że ten ban był słuszny.

Ban był słuszny. Biłeś łapką z kolegą przez ścianą, mówiliście, że to jest bug, a nawet jeśli, to bugi są karalne, powinieneś go zgłosić, a nie używać.

Co do bazy, to zbudowaliśmy mu taką jaką chcę, potem zmienił zdanie, że chce inną. Bazę kupił raz to raz mu zbudujemy. To to samo, jakby graczowi po miesiącu znudziła się baza i chciałby inną. Bez przesady.

Opublikowano

Niechciało mi się zgłosic buga z minecrafta który jest od bardzo dawna i bardzo znany bo myslałem że to niema sensu pozatym wyraziłem tu swoją opinię oparta na faktach więc proszę nie pisać mi tu żandych pierdół o rzekomej killaurze pod moim imieniem.

Wspomnij coś o Snax który zabija graczy komęnda on jest jak wizytuwka tego serwera wbij kup baze zdobywaj itemy a on cie zabije komendą i da bana

Sorry że tak puzno ale niemiałem czasu

Opublikowano

Niechciało mi się zgłosic buga z minecrafta który jest od bardzo dawna i bardzo znany bo myslałem że to niema sensu pozatym wyraziłem tu swoją opinię oparta na faktach więc proszę nie pisać mi tu żandych pierdół o rzekomej killaurze pod moim imieniem.

Wspomnij coś o Snax który zabija graczy komęnda on jest jak wizytuwka tego serwera wbij kup baze zdobywaj itemy a on cie zabije komendą i da bana

Sorry że tak puzno ale niemiałem czasu

Tylu błędów ortograficznych jeszcze nie widziałem.

A tak po za tym, dostałeś killa za to, że biegałeś po bazie, która była budowana i dostałeś ostrzeżenie i się nie posłuchałeś.

Opublikowano

Haha większych kłamstw nie widziałem nielicząc tego o błedach bo to prawda xD ale tak na poważnie nie latalem po bazie bo mnie tepnol obok snax i latalem obok bazy co już można i w tedy dostałem killa potem przybiegl kolega po itemy i DEAD a co do ostrzeżewnia to nie było.

Proszę nie pisać aż takich kłamstw gdyż to zle o was świadczy.

Opublikowano

Haha większych kłamstw nie widziałem nielicząc tego o błedach bo to prawda xD ale tak na poważnie nie latalem po bazie bo mnie tepnol obok snax i latalem obok bazy co już można i w tedy dostałem killa potem przybiegl kolega po itemy i DEAD a co do ostrzeżewnia to nie było.

Proszę nie pisać aż takich kłamstw gdyż to zle o was świadczy.

Śmieszny jesteś, trudno Cię zrozumieć.

Nie będę z tobą dalej pisał, bo nie ma żadnego sensu.

I tak i tak dostałbyś bana za craftowanie złotych jabłek :)

Opublikowano

Mi się wydaje że inny serwer miał pierwszy tego typu tryb gry.
Co do prezentacji, świetna. Tryb jest całkiem ciekawy, ze względu na fajną mapę. Na innym serwerze siedziałem długo  bo wciąga :)

bannergif.gif

Opublikowano

Mi się wydaje że inny serwer miał pierwszy tego typu tryb gry.

Co do prezentacji, świetna. Tryb jest całkiem ciekawy, ze względu na fajną mapę. Na innym serwerze siedziałem długo  bo wciąga :)

Może były serwery tego typu wcześniej ale ja o żadnym dobrym nie słyszałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś ograniczenia mapy ? Border ? czy free to walk bez granic ?

Mój nick: Neveron

Nie ma ograniczenia mapy pluginem. Ograniczeniem mapy jest woda, zatruta woda.

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Serwer zajbisty ale chyba padł :/ szkoda

A nie ! Tylko dołączyli do jakiejś sieci. Nadal jest spoko. 

Dołączyliśmy do pewnej sieci. Serwer nigdy nie padnie :)

Opublikowano

Boże, jak widzę te kłamstwa to po prostu oczom nie wierzę!

Pierwszy serwer tego typu? Administracja sobie żarty stroi, czy próbuje tym tanim oszukanym tekścikiem zwrócić uwagę na swoją produkcję? Hohho, dlaczego nie pierwszy? Z uwagi na to, że pierwszy serwer tego typu powstał w roku 2011, a wyszedł on spod szylda PolandCraft.EU, nosił nazwę HardOre.pl, na którym to JA, byłem głównym administratorem, oczywiście mówię tu o polskim serwerze. 

Nie mam nic do produkcji bo jeszcze nie wiem jak to wyglądać będzie, ale na pewno radzę zwrócić uwagę wszystkim potencjalnym konsumentom na sposób w jaki administracja tego serwera próbuje zwrócić na niego uwagę. Żenada.­

Opublikowano

Boże, jak widzę te kłamstwa to po prostu oczom nie wierzę!

Pierwszy serwer tego typu? Administracja sobie żarty stroi, czy próbuje tym tanim oszukanym tekścikiem zwrócić uwagę na swoją produkcję? Hohho, dlaczego nie pierwszy? Z uwagi na to, że pierwszy serwer tego typu powstał w roku 2011, a wyszedł on spod szylda PolandCraft.EU, nosił nazwę HardOre.pl, na którym to JA, byłem głównym administratorem, oczywiście mówię tu o polskim serwerze. 

Nie mam nic do produkcji bo jeszcze nie wiem jak to wyglądać będzie, ale na pewno radzę zwrócić uwagę wszystkim potencjalnym konsumentom na sposób w jaki administracja tego serwera próbuje zwrócić na niego uwagę. Żenada.­

Nie muszę na niego zwracać uwagi. Jest on sam w sobie ciekawy.

Jakoś ten wasz serwer nie przetrwał za długo. Mój już stoi rok, teraz leci kolejny.

Założę się, że nie mieliście ani jednej broni która występowała w dayz.

Ale dziękuje za opinię. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Opublikowano

Nie muszę na niego zwracać uwagi. Jest on sam w sobie ciekawy.

Jakoś ten wasz serwer nie przetrwał za długo. Mój już stoi rok, teraz leci kolejny.

Założę się, że nie mieliście ani jednej broni która występowała w dayz.

Ale dziękuje za opinię. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Nie przetrwał za dlugo? :D Kolego, szukasz odwołania do obrony swojej osoby, a to jak widać Ci nie wychodzi. Nasz serwer stał przez 4 lata i 5 miesiecy, nie długo? ^^

Jeżeli chodzi o bronie, skryptowo było ich około 6 rodzajów snajperek, 12 karabinów, 20 pm'ów. Duża większość występowała w DayZ, mapa wprost z Czarnobyla, po bardzo dużej edycji (serwer stał na niej przez 3,5 roku, potem została ona zmodernizowana pod względem wykorzystywanych bloków). 

­

Opublikowano

Nie przetrwał za dlugo? :D Kolego, szukasz odwołania do obrony swojej osoby, a to jak widać Ci nie wychodzi. Nasz serwer stał przez 4 lata i 5 miesiecy, nie długo? ^^

Jeżeli chodzi o bronie, skryptowo było ich około 6 rodzajów snajperek, 12 karabinów, 20 pm'ów. Duża większość występowała w DayZ, mapa wprost z Czarnobyla, po bardzo dużej edycji (serwer stał na niej przez 3,5 roku, potem została ona zmodernizowana pod względem wykorzystywanych bloków). 

­

To może nie o ten serwer chodzi. Bo przed moim serwerem było 3 ala "dayz" więc się kolego nie dziw, nawet brali ode mnie texturepacka i przypisali sobie, ale mniejsza.

Życzę Ci miłego dnia.

Opublikowano

To może nie o ten serwer chodzi. Bo przed moim serwerem było 3 ala "dayz" więc się kolego nie dziw, nawet brali ode mnie texturepacka i przypisali sobie, ale mniejsza.

Życzę Ci miłego dnia.

Nazwe serwera podałem, więc nie komplikuj bo pogrążasz się - HardOre.pl

­

Opublikowano

Nazwe serwera podałem, więc nie komplikuj bo pogrążasz się - HardOre.pl

­

A skąd ja mam pamiętać co to było hardore.pl

Nie grałem i nie dałem opinii. Ty dałeś opinie pomimo nie grania na serwerze.

Nie spam już w moim temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...