Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co myślicie o keyD z AT? Dzisiaj nieciekawe mecze coś ;/ 

AT powinno wygrać, showmatch

powinno =/= na 100% wygrają

czemu nie mogę obstawiać? nie chcą się załadować skiny. 

LE01E2H.png

Opublikowano

Jakieś fajne są dzisiaj meczyki?

dziś nic ciekaego nie ma 

Co myślicie o keyD z AT? Dzisiaj nieciekawe mecze coś ;/ 

kto wygral? na hltv nic nie ma

LE01E2H.png

Opublikowano

Wejdzie? W FTS Guardian będzie grać zamiast ­styko i podobno za oskara też ma się ktoś zamienić.

DmcEAa8.png

edit: rip

edit2: TOSZ TO SZOK xD

Opublikowano

Wejdzie? W FTS Guardian będzie grać zamiast ­styko i podobno za oskara też ma się ktoś zamienić.

DmcEAa8.png

edit: rip

tak to jest gdy sie betuje gdy jeszcze nie zna sie przeciwnika a potem nie zmienia się teamów i na dodatek sugeruje sie plotkami :v rip 90€

ten nowy update to skill booster dla get_righta xD jak myślicie, nip wróci do łask? pokonanie fnatic jest jednak jakimś wyczynem. Myślę, że teraz mają szansę wygrać następny major. Muszą tylko kilka rzeczy zmienić

LE01E2H.png

Opublikowano

tak to jest gdy sie betuje gdy jeszcze nie zna sie przeciwnika a potem nie zmienia się teamów i na dodatek sugeruje sie plotkami :v rip 90€

Tak to jest jak się ocenia zawczasu  xD taki suprajs i jest win  B)

Opublikowano

ten nowy update to skill booster dla get_righta xD jak myślicie, nip wróci do łask? pokonanie fnatic jest jednak jakimś wyczynem. Myślę, że teraz mają szansę wygrać następny major. Muszą tylko kilka rzeczy zmienić

wiesz, że większość aktualizacji jest robiona pod nip? to get_right jako jeden z pierwszych testował csgo i to cała jego drużyna daje propozycje do co aktualizacji

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

dziś nic ciekaego nie ma 

kto wygral? na hltv nic nie ma

poleciałem na AT i wygrali oni d2 a dalej zero info.. 

Opublikowano

poleciałem na AT i wygrali oni d2 a dalej zero info.. 

Anulowali ten meczyk, więc lipka.

Ryzykować jutro medium beta na rene? Czy raczej bez szans xD? (Stare VOX'y jak ktoś nie ogarnia :v)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

wiesz, że większość aktualizacji jest robiona pod nip? to get_right jako jeden z pierwszych testował csgo i to cała jego drużyna daje propozycje do co aktualizacji

nie wiedziałem, dzięki za info :)

LE01E2H.png

Opublikowano

Kto zabetował na Nr w meczu z Property? :D

(pochwalcie sie zarobkiem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...