Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie Wy sie znacie ja tak srednio:/ leci na Danie :D

akurat ja to bardziej siedzę w no name'ach (łatwiejsza kasa, w meczu no name vs no name ludzie betuja tego kto ma większy % dlatego gdy widzę taki meczyk to wjeżdżam ze sporą sumką z kilku kont na przeciwnika tego ktorego chce betowac a potem zmieniam teamy i izi moni), na dodatek jestem fanboyem TSM więc mnie nie warto słuchać, tak po prostu dyskutuję i dzielę się swoją opinią

LE01E2H.png

Opublikowano

No to dzisiaj na dobry poczatek nxl vs mongolz % bardzo fajne tylko teraz na kogo betowac? Mysle ze mongolz powinni raczej latwo dac rade, co o tym sadzicie ?

Opublikowano

No to dzisiaj na dobry poczatek nxl vs mongolz % bardzo fajne tylko teraz na kogo betowac? Mysle ze mongolz powinni raczej latwo dac rade, co o tym sadzicie ?

właśnie też się zastanawiam wyniki 50 / 50 procenty obstawień 50/50 chyba poleci 35 euro na Mongolz

GO GO GO please :D

post-995000-0-10797700-1442484601.jpg

Opublikowano

właśnie też się zastanawiam wyniki 50 / 50 procenty obstawień 50/50 chyba poleci 35 euro na Mongolz

GO GO GO please :D

Chyba fail bet :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Chyba fail bet :D

Lol ostatnio grali tak fajnie a dziś jak jakieś silvery z awki nie trafia ct nie zasmołkowali jak wbijali no co za idioci -,-

5 pistoletów vs awp i 4 ak i przegrali runde mongolz 

Opublikowano

Lol ostatnio grali tak fajnie a dziś jak jakieś silvery z awki nie trafia ct nie zasmołkowali jak wbijali no co za idioci -,-

5 pistoletów vs awp i 4 ak i przegrali runde mongolz 

14:14 może wygrają na 1:1 i wygrają potem 2:1 xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

1:1 teraz niech wygrają trzecią mape i będzie dobrze ^^

Popieram :D

Ogólnie w między krajowych meczach na kogo dzisjaj warto postawić?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

przegrali 2-1 ;/

A co myślicie o Niemcy vs Słowacja ? 

Niemcy powinni to wziąć ale w sumie to nie wiem, lubię guardiana a reszty jego teammate'ów z słowacji nie znam więc ciężko mi się wypowiedzieć, za to wyniki penty i mouz mozesz sobie bez problemu przejrzeć 

LE01E2H.png

Opublikowano

Niemcy powinni to wziąć ale w sumie to nie wiem, lubię guardiana a reszty jego teammate'ów z słowacji nie znam więc ciężko mi się wypowiedzieć, za to wyniki penty i mouz mozesz sobie bez problemu przejrzeć 

styko, queztone i zero grają we Fraternitas, które ostatnio pokonało Pente 2 - 0

Opublikowano

Mecz wieczoru : Fnatic vs TSM. Graja BO1 na trainie. Ostatniego traina wygrali TSM 16:6. Kogo betujecie ? @Feezy

tsm ez bo jestem fanboyem

styko, queztone i zero grają we Fraternitas, które ostatnio pokonało Pente 2 - 0

ez niemcy ;v

LE01E2H.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...