Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też postawiłem med na "Kinguin". Mam nadzieję, że ugrają! :)

I reszta co została poszła na FSid3 mam nadzieję, że się nie zawiodę :D

7729614441163031041951.png

Opublikowano
http://scr.hu/86wv/omxor

jak najbardziej  :yay:

protip: jak klikniesz ppm i skopiujesz url grafiki to bedziesz mógł to wrzucić do

protip2: nie musisz wrzucac tego w code

jak myslicie, sk wygra z eb? sk wydawało mi się strasznie silną drużyną a eb nie bardzo się interesowałem więc nie wiem jak grają

LE01E2H.png

Opublikowano

protip: jak klikniesz ppm i skopiujesz url grafiki to bedziesz mógł to wrzucić do

protip2: nie musisz wrzucac tego w code

jak myslicie, sk wygra z eb? sk wydawało mi się strasznie silną drużyną a eb nie bardzo się interesowałem więc nie wiem jak grają

Myślę, że będzie remis.

Opublikowano

VP - TITAN

imo vp jest lepszą drużyną, ale są królami throwu, potrafią wygrać z najlepszymi i przegrać z najgorszymi, 

LE01E2H.png

Opublikowano

Mouz jest słabsze od VP

Mimo wszystko. Wszyscy wiedzą jak VP podchodzi do takich turniejów... Dlatego lepiej puścić low beta na Titan ;)

Opublikowano

Mimo wszystko. Wszyscy wiedzą jak VP podchodzi do takich turniejów... Dlatego lepiej puścić low beta na Titan ;)

wg mnie lepiej skipować, z vp naprawdę nigdy nie wiadomo jak to jest, nawet są 2 golden rule do nich ;v

ciekawe jak będą wyglądać oddy za 2 dni sk vs fs3, sk powinno wygrać izi, są naprawdę silną drużyną.

LE01E2H.png

Opublikowano

Ja na dziś med titan i full navi. A mógł by ktoś doradzić bo mam jeszcze 1 drogi skin, na co go stawiać dziś? :P

Na VP. Generalnie to masakryczne opóźnienia w tym turnieju :|

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na VP. Generalnie to masakryczne opóźnienia w tym turnieju :|

A coś innego? Bo jakoś nie chce mi się stawiać na nich po przegranej z titanami xD Na mecz już z godzinę czekam i ciągle go przekładają... -.-

7729614441163031041951.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...