Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się właśnie zastanawiam nad kilkoma betami :D

Wszedłeś na ryzyk-fizyk, bo "low", czy jesteś pewny* jakiegoś meczu?

@Phoenix. wszystkie mecze były ryzyk-fizyk. Dzisiaj raczej trochę na minus będę jeżeli titan i flipsid3 przegrają ;d 

Opublikowano

jeżeli niko się ogarnął to stawiaj low/medium na mouz vs kinguin jeżeli nie to medium na kinguin

@Voraz96 wczoraj w meczu TSM miał okropne staty, coś pokroju 2-12 czy coś takiego, grał jak gówno, jeżeli nie bardzo mu idzie dzisiaj to lepiej postawic medium na kinguin

LE01E2H.png

Opublikowano

oglądam stream Niko i nie bardzo mu idzie :p 

ale to może pierwsza gierka dziś, idk, nie wypowiadam się ;d

Opublikowano

kinguin 61%

mouz 39%

zastanawiam się nad mouz ale nie chce stracić ostatnich skinów a ostatnio wszystko przegrałem kogo wy obstawiacie?

Nie oglądałem ostatnio ich meczy więc nie wiem kto jest w formie proszę o pomoc POZDRO :)

Opublikowano

Ja bym wjechał low na mouz v Kinguin. Niemcy są w dobrej formie, jest szansa na ugranie BO1 :>

tak jak mówiłem, niko wczoraj grał jak gówno i dzisiaj podobno na streamie też mu nie szło, wątpię że ugra

ale to na dodatek BO1

przyznajcie się, ile wczoraj wygraliście w hr vs navi? czemu ja to skipowałem, pewnie szok i niedowierzanie było, zazdroszczę typkom co postawili 100€ xD

LE01E2H.png

Opublikowano

tak jak mówiłem, niko wczoraj grał jak gówno i dzisiaj podobno na streamie też mu nie szło, wątpię że ugra

ale to na dodatek BO1

przyznajcie się, ile wczoraj wygraliście w hr vs navi? czemu ja to skipowałem, pewnie szok i niedowierzanie było, zazdroszczę typkom co postawili 100€ xD

domniemam, że chodzi Ci o mecz z  Tsm, bo z titanami poszło mu trochę lepiej 

pKWfmLZ.jpg

Opublikowano

ale to na dodatek BO1

To chyba nie widziałeś meczu mouz z Titan. Tam miał K/D +16, 34 fragi, pierwszy w tabeli. 

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja bym wjechał low na mouz v Kinguin. Niemcy są w dobrej formie, jest szansa na ugranie BO1 :>

i ostatnie skiny poszły się jeb#ć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...