Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to nie ma sensu. Jeśli wygra TSM, dostajesz 40, ale wychodzisz na 0, bo tracisz 40 na VP. Jeśli VP dostajesz 80, ale tracisz tyle samo na TSM. Zakłady zrobione są tak, żebyś coś takiego się nie opylało. Nie mówiąc już o tym, że lounge też musi coś zarabiać i bierze 1,5-2,5%, więc nie do końca dostajesz 40/80, ale nieco mniej.

Wracając do meczu VP w meczu o stawkę długo nie widzieliśmy. To nie jest taki pewniak jak się niektórym wydaje i przy takich oddsach ja daje 5 euro (moje low) na vp

Nie rozumiesz ;p Jak TSM wygra to jestem i tak na + a jak VP to też na + to sprawa itemów które chodzą taniej na steam drożej na lounge ;d

Opublikowano

daje se głowę odciąć że boty nie będą działać cały dzień :v 

Po meczu TSM vs VP będą działały. Według mnie zostały wyłączone ze względu że mecz zaczął się szybciej a na lounge jeszcze jest 30 min na obstawianie. Wyłączyli je pewnie dlatego ze gdyby vp wygrali 1 mape to wszyscy stawiają na vp lub tsm ;d

Opublikowano

Po meczu TSM vs VP będą działały. Według mnie zostały wyłączone ze względu że mecz zaczął się szybciej a na lounge jeszcze jest 30 min na obstawianie. Wyłączyli je pewnie dlatego ze gdyby vp wygrali 1 mape to wszyscy stawiają na vp lub tsm ;d

jakoś % ciągle idą w górę dla VP mimo tego że mecz się zaczął :D 

+ <3

Opublikowano

Zobaczycie, że nie będzie żadnych skinów z meczu VP-TSM. Ostatnio też tak było, że dało się obstawiać w czasie meczu, a później nikt nie wygrał, nikt nie przegrał skinów.

Opublikowano

Jakim cudem procenty na Virtusów rosną jak już mecz trwa i boty offline? Co to ku**a jest.

EDIT: Pewnie Ci co już obstawili na TSM zmieniają po prostu.

Opublikowano

Trudno, nie udało się obstawić. W następnym meczu raczej NaVi zmierzy się z TSM, i widzą dzisiejszą grę TSM idzie medium na NaVi. Zrewanżują się za wczoraj.

Opublikowano

Beka z tych, którzy już piszą, że będzie Navi z TSM i te śmieszne "all in".

Mecz będzie odwołany za kilkadziesiąt minut i skiny zwrócą z lounge. 

­

Opublikowano

Niby czemu tak sądzisz ? Skąd masz takie pewne informacje.

Opublikowano

Nikt nie pisał all-in, jeśli już to ja napisałem medium. A co do meczu to będzie Navi z TSM, jeśli się mylę to cóż, za to skinów się nie traci.

Opublikowano

Nikt nie pisał all-in, jeśli już to ja napisałem medium. A co do meczu to będzie Navi z TSM, bo TSM ssie dzisiaj niesamowicie. Pozdro.

Nie chwal dnia przed zachodem słońca... Jestem dalej przy tym że TSM to ugra.

No i mamy Overpass mapa VP jak i TSM 

Opublikowano

Nie chwal dnia przed zachodem słońca... Jestem dalej przy tym że TSM to ugra.

Nieważne kto ugra i tak next bet NaVi. Jeśli przegrają trudno i tak jestem 4/4 na tym turnieju więc ez.

EDIT: Z tymi Virtusami to raczej na 100% będzie zwrot bo to chora sytuacja była.

Opublikowano

Nieważne kto ugra i tak next bet NaVi. Jeśli przegrają trudno i tak jestem 4/4 na tym turnieju więc ez.

Itemu wróciły z obstawiania.

Opublikowano

Niby czemu tak sądzisz ? Skąd masz takie pewne informacje.

Mówię o odwołaniu mecz na lounge lol.

Nikt nie pisał all-in, jeśli już to ja napisałem medium. A co do meczu to będzie Navi z TSM, jeśli się mylę to cóż, za to skinów się nie traci.

Jesteś dla mnie zerem, nie pisałem o tobie.

Zresztą - co druga osoba tutaj pisze all-in, a po meczu, ale gówna z tej drużyny, nie sprawdzają miejscówek, throw 100%.

Już usunęli mecz na Lounge.

­

Opublikowano

Mówię o odwołaniu mecz na lounge lol.

Jesteś dla mnie zerem, nie pisałem o tobie.

Zresztą - co druga osoba tutaj pisze all-in, a po meczu, ale gówna z tej drużyny, nie sprawdzają miejscówek, throw 100%.

Już usunęli mecz na Lounge.

Wzajemnie, turniej Faceit wszystko weszło więc muahh :* Nigdy nie pisałem all-in i nie wyzywałem teamów, pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...