Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@bivike biednyy ;[

http://scr.hu/22xx/h4hz9

Fnatic vs NiP

Low NiP, pronax nie w formie, jw nie jest zbyt dobry z tą awką (czasami coś tam mu się uda).

edit:

starego ssa dałem.

http://scr.hu/22xx/0g28g

Wait what?

Po pierwsze pronax nigdy nie był "dobry" w statach, on zajmuje się taktykami i jest tak jakby głową całej drużyny.

JW nie jest dobry z awką, ale on nigdy nie był aż tak dobry jak KennyS czy Guardian, bo on po pierwsze jest także dobry z ak czy m4, a wypadło na niego bo ktoś tą awke musi grać w drużynie.

Ostatnie mecze to głownie przegrana przez Krimz'a i Olof'a(nerf Tec'a tak bardzo). Moim zdaniem mecz czysto 50/50, jeśli Allu sie wstrzela moze doprowadzic druzyne do zwyciestwa.

Opublikowano

Skip przy takich %.

Wait what?

Po pierwsze pronax nigdy nie był "dobry" w statach, on zajmuje się taktykami i jest tak jakby głową całej drużyny.

JW nie jest dobry z awką, ale on nigdy nie był aż tak dobry jak KennyS czy Guardian, bo on po pierwsze jest także dobry z ak czy m4, a wypadło na niego bo ktoś tą awke musi grać w drużynie.

Ostatnie mecze to głownie przegrana przez Krimz'a i Olof'a(nerf Tec'a tak bardzo). Moim zdaniem mecz czysto 50/50, jeśli Allu sie wstrzela moze doprowadzic druzyne do zwyciestwa.

Jak ze skinami? :v

­

Opublikowano

Jak by ten bet wszedł heh

Co sądzicie o a51 vs mwnl bo dzisiaj głowy do tego nie mam.

Wiesz co trudno powiedzieć kto będzie grał w A51 zamiast moE i Arya.

Summit teraz został kapitanem i podobno szukał zawodników jeśli pojawi sie lineup A51 opisze co i jak z meczem.

Opublikowano

na razie 1 mapa dla NiPu :)

I co shazzy? Dalej fnatic wygra?

Opublikowano

Fnatic ma wyjebane na coś takiego oni skupiają się na wiekszych turniejach(IEM, Dreamhack).

Mają skupić się tylko na głównych turniejach?

Przecież w tym turnieju grają najlepsze drużyny świata, pewnie nie o byle jakie pieniądze.

­

Opublikowano

Takie bety nocne i jeden wieczorny (nip vs fnatic) Jeszcze na gplay dałem 21 centów zysk z wygranej 1.21 euro

post-956975-0-74223200-1428259133_thumb.png

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

2:1 dla nip & 14:8 dla nip. Widze fanboye fnatic będą płakać.

edit: 3:1.

Opublikowano

2:1 dla nip & 14:8 dla nip. Widze fanboye fnatic będą płakać.

edit: 3:1.

I widzicie? Dobrze wam radziłem :p bo ja zawsze na odwrót postawię przy meczach 50/50.

Strasznie grali fnatici, oglądałem mirage. JW strzelał z awp po 4 razy do jednej osoby, pozostali nie sprawdzali podstawowych miejscówek takich jak np. drewno, ogólnie czaili się, próbowali wyciągać, a w końcu sami byli wyciągani. Zasłużyli sobie na przegraną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...