Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sądzicie o CPlay vs Piter. Zastanawiam się czy nie postawić na Piter, bo niby Cplay ostatnio ugrało coś z z cw ale wczoraj przegrali 2-1 i kilka dni temu też 2-0  Jak na razie to waterfalz widzę ładnie z awką gra i jest 6-1 po stronie tt dla Piter z GPlay. 

Opublikowano

Co sądzicie o meczu NiP vs Envyus ? Ostatni mecz NiP przegrało 0-2 z Envyus na mirage 5:16 i inferno co prawda nie tak łatwo lecz 21:26. NiP lepiej od Envyus gra dusta oraz cache i z poprzednich meczów zdaje mi się, że również cobbla. W przypadku Envy to bardzo dobrze grają mirage i inferno też pokazali na niezłym poziomie.

Opublikowano

nip vs vp ? snax niegra 

niegra niegra niegra niegra niegra niegra niegra niegra niegra

NiP powinno ugrać, Michu nie gra źle, ale snaxa nie zastąpi. 

­

Opublikowano

Wiem wiem wiem wiem że c9 to słabsza drużyna ale VP wczoraj dało radę

Cobbel im nie podszedł ale reszta na luzie.

Myślę że powalczą z Nip'em i wygrają.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wiem wiem wiem wiem że c9 to słabsza drużyna ale VP wczoraj dało radę

Cobbel im nie podszedł ale reszta na luzie.

Myślę że powalczą z Nip'em i wygrają.

Ze stand-inem?

Do tego NIP jest bardziej doświadczone niż VP, do tego lepiej czują się na lanie. 

­

Opublikowano

Ze stand-inem?

Do tego NIP jest bardziej doświadczone niż VP, do tego lepiej czują się na lanie. 

Wczoraj nip prawie przegrał z property.. MICHU godnie zastępuje Snaxa.

Jak VP wygra to wpadnie 60$

Opublikowano

Wczoraj nip prawie przegrał z property.. MICHU godnie zastępuje Snaxa.

Jak VP wygra to wpadnie 60$

Czyli nip bez formy.

Może i Michu zastępuje snaxa zdobywając fragi, ale to nie to samo co podstawowy grajek, taktyk nie zna. 

­

Opublikowano

Kokoszka lepiej będzie, jak przestaniesz pisać kto "powinien ugrać", bo za bardzo Ci to nie wychodzi. Nie wiem, czy ktokolwiek Ciebie słucha, ale jeśli tak to pochwalcie się ile jesteście na minusie :> 

Opublikowano

Kokoszka lepiej będzie, jak przestaniesz pisać kto "powinien ugrać", bo za bardzo Ci to nie wychodzi. Nie wiem, czy ktokolwiek Ciebie słucha, ale jeśli tak to pochwalcie się ile jesteście na minusie :> 

Czy ja każę komuś betować tak jak mówię?

Logiczne, że stand-in nie zastąpi podstawowego grajka. Przykład - nie zna taktyk, widać to w grze :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...