Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawiłem fulla na pente, oby wygrali  B)

to już możesz świętować :) skiny już są bezpieczne, a tylko mogą się podwoić :p

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I dupa, remis -,- betujecie coś z nocnych?

Wstrzymaj się, nie warto stawiać na niepewne drużyny.

Jutro VP gra z NiP oraz Titan z Envy, do tego Navi z TSM/Fnatic. 

­

Opublikowano

Wstrzymaj się, nie warto stawiać na niepewne drużyny.

Jutro VP gra z NiP oraz Titan z Envy, do tego Navi z TSM/Fnatic. 

A to są niby pewne bety? :p VP i NIP dwie świetne drużyny, obstawiam 60:40 dla NIPu, ale to i tak jest tak samo niepewne jak dzisiejsze nocne bety :p

Opublikowano

Mam całe 4 euro do obstawiania :D

Dawac full Fnatic czy isc glebiej i dac full na VP ?

Fnatic ostatnio ma spadek formy, także uważaj z tym fullem. Vp z Nipem też 50% szczególnie, że jedna mapa.

Ja tam dam low na Na'vi i Titan.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sęk w tym, że ja mam 4 itemy do postawienia tylko :D

Obstawiłem jakieś gówna na Na'Vi oraz Tytanów,

Pozostały mi 2 skiny o łącznej wartości ok 2,5 euro :D  Pozostaje kwestia na kogo postawić.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Sęk w tym, że ja mam 4 itemy do postawienia tylko :D

Obstawiłem jakieś gówna na Na'Vi oraz Tytanów,

Pozostały mi 2 skiny o łącznej wartości ok 2,5 euro :D  Pozostaje kwestia na kogo postawić.

Polecam zrobić jak ja tzn. sprzedać lub wymienić te dwa skiny o wartości 2,5€ za 5 skinów po 0,50€ i wtedy obstawić.

Obstawiam dopiero od jakiegoś czasu i nie raz się przejechałem, pamiętaj, że to cs i nigdy pewniaka nie ma.

Jak myślicie VP czy NIP ?

Grają bo1 na mapie de_mirage a jak wiemy VP potrafi tam zagrać bardzo dobrze, także medium na VP według mnie, ale ryzyko spore.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale wy pierdolicie, nip ostatnio całkowicie bez formy, a VP ją ma + jest to mirage (najlepsza mapa virtusów). Ja lecę fulla na VP.

taa, śmiało 

Opublikowano

Ale wy pierdolicie, nip ostatnio całkowicie bez formy, a VP ją ma + jest to mirage (najlepsza mapa virtusów). Ja lecę fulla na VP.

Również dałem fulla na VP :)

Full na BO1? W ogóle - od kiedy dajemy fulla? Przy takim meczu jest bardzo dużo ryzyko.

Wczoraj siadły mi dwa mecze i jeden remis,

Dzisiejsze bety: http://prntscr.com/6l6fco

Fnatic vs Navi

Wczoraj Fnatic przegrało 2:0 z TSM, a Navi wygrało bez problemu z Flip tym samym wynikiem.

Warto dać low'a na Navi - 65/35 dla Fnatic.

VP vs NiP

VP gra na Mirage - bez wątpienia najlepsza mapa Polaków.

W niedzielę Virtusi pokonali szwedzką formację 16:7 (grając ze stand-in'em).

Dziś zobaczymy pełne składy po stronie obu drużyn.

60/40 dla VP

­

Opublikowano

86344183377497103799.png

Zmieniać coś?

Bety jak moje - nie zmieniaj :)

Envy z Titan to bardzo pewny mecz, Titan to już nie ten sam team co kiedyś.

VP na mirage powinno dać radę bez problemu. 

A to są niby pewne bety? :P VP i NIP dwie świetne drużyny, obstawiam 60:40 dla NIPu, ale to i tak jest tak samo niepewne jak dzisiejsze nocne bety :P

Na mirage VP powinno dać sobie radę, w niedzielę wygrali 16:7 ze stand-inem :)

­

Opublikowano

Co myślicie o VP ? Postawiłem na nich, myślę, że powinni to ugrac zresztą mirage to ich najlepsza mapa na dodatek ostatnio wygrali 16-7 z nipem tak jak @1373230489-U611928.pngKokoszka. wspomniał z Michem zamiast snaxa. Nip wygrał po stronie ct tylko jedną rundę a virtusi 9.

Opublikowano

Co myślicie o VP ? Postawiłem na nich, myślę, że powinni to ugrac zresztą mirage to ich najlepsza mapa na dodatek ostatnio wygrali 16-7 z nipem tak jak @1373230489-U611928.pngKokoszka. wspomniał z Michem zamiast snaxa. Nip wygrał po stronie ct tylko jedną rundę a virtusi 9.

Co nie znaczy, że VP dziś wygra. Jest faworytem, ale to mecz 60/40. Pewnie do pewnego momentu gra będzie wyrównana, po czym najprawdopodobniej VP odskoczy. 

­

Opublikowano

No chyba że im całkowicie nie pójdzie, lecz wątpię w to. Jeżeli będą grali rozważnie to ugrają to, jeżeli będą popełniać nie potrzebne błędy to NiP to wykorzysta. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...