Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orbit vs ducks - orbit :)

envyus vs hr - na envy, jak kiedys hr grali z VP to byl throw ;p

lgb-fnatic - jak BO1 to lgb moze zaskoczyc. dobrze graja na BO1.

mouzvstitan - pokazali klase jak pokonali navi na ich ulubionej mapie. icb na mouz dx

graphic.png

Opublikowano

15 minut próbuję postawić beta i cały czas otrzymuję komunikat że wszystkie kolejki są pełne. Mam nadzieję że do meczu fnatic zdążę xD

Btw. Jak oceniacie szanse vp przeciwko tytanom?

Opublikowano

15 minut próbuję postawić beta i cały czas otrzymuję komunikat że wszystkie kolejki są pełne. Mam nadzieję że do meczu fnatic zdążę xD

Chyba szansę Titan przeciwko VP. Ten mecz najlepiej skip, postawiłem 0,20 na Titan, może wygrają, są w formie, ale VP wygrało 5 ostatnich meczów z nimi.

­

Opublikowano

Zdaje mi się, że Virtusi mogą coś tutaj ugrać MIRAGE <-- ich najlepsza mapka. Po za tym grali z nimi na Cache gdzie ich ZNISZCZYLI. 

Opublikowano

Zdaje mi się, że Virtusi mogą coś tutaj ugrać MIRAGE <-- ich najlepsza mapka. Po za tym grali z nimi na Cache gdzie ich ZNISZCZYLI. 

Mecz był oddany. Wytłumacz mi, jak team, który wygrał 4 mecze wcześniej, gdzie VP przegrało all mógł przegrać 16:2? Titan zachowało się honorowo. 

­

Opublikowano

Chyba szansę Titan przeciwko VP. Ten mecz najlepiej skip, postawiłem 0,20 na Titan, może wygrają, są w formie, ale VP wygrało 5 ostatnich meczów z nimi.

Właśnie myślałem podobnie. W takim razie skip bo już wystarczająco ostatnio przejebałem.

Btw. O co kaman teraz przy betowaniu? Wyskakuje mi "Steam email services are not working right now" :/

Opublikowano

lepiej postawić high na Envyus czy Orbit??

EnvyUS, to stare LDLC. A oni grają dobrze.

Opublikowano

no tak ale to bo1 wiec wszystko moze sie zdarzyc;p

a Ty jak postawiles[?]

Envy :) Chyba nie wygrają 16 rund na farcie :D

Opublikowano

Ja dałem fulla na ex ldlc, wiem, że bo1, ale powinni sobie poradzić, w każdym bądź razie ryzyko jest. 

Właśnie myślałem podobnie. W takim razie skip bo już wystarczająco ostatnio przejebałem.
Btw. O co kaman teraz przy betowaniu? Wyskakuje mi "Steam email services are not working right now" :/

coś ze steamem 

­

Opublikowano

Kurde, ta nożówka xD
No to HR wybiera drużynę. Chociaż myślę, że i tak wygrają.

Opublikowano

miałem do wygrania 0,40 a dostałem 0,05 :O

Może się kurs zmienił? 

co to fnatic tak gra? 0:3 przegrywają po stronie CT? Dobrze, że lagi były i nie stawiałem. 

­

Opublikowano

Może się kurs zmienił? 

co to fnatic tak gra? 0:3 przegrywają po stronie CT? Dobrze, że lagi były i nie stawiałem. 

Spokojnie, nadrabiają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...