Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NiP czy Kabum ?

NiP raczej wygra, kabum przyfarciło z dignitas jedynie

Opublikowano

Szkoda, że informacji nie miałem dot. meczu Fnatic vs LDLC. Jeśli LDLC by przegrało to by odpadło a tak jak LDLC wygrało oba zespoły dalej pójdą bo Fnatic wygrało 1-szy mecz. Jeśli bym to wiedział zmieniłbym beta na LDLC ...

I am angry like 24/7

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobra, co mam teraz robic skoro przegralem skin za 15 euro, kilka za 1, i zostaly mi jakies smiecie po 0,20 kilka po 0,10, da sie zrobic z tego fortune?;3

trejduj na lounge, tańsze skiny za droższe od grosza do kokosa, czy jak to tam było xD

Opublikowano

@ReLoUPL  Da się :). Ja tak teraz od kilku dni gram. Ponieważ nie mam Steam Guard i jade tylko na skinah z returns. I teraz mam około 3$.

Opublikowano

Każdy kto mówił, że Fnatic bedzie mialo EZ z LDLC chyba w ogole nie ogląda CS'a i wzoruje się tylko na ostatnim meczu... Nawet jeśli Fnatic wygra to na pewno nie bedzie to EZ win. Postawiłem 17 euro na LDLC, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ja mimo wszystko full yolo bet na Kabum 0,52 centa ;)

No dokładnie. Też miałem bekę jak to czytałem wczoraj.

Noooo  2/3 mecze już wpadły teraz  na Fnatic czekam...

Fnatic to ugra bez problemu, LDLC vs CLG bardzo słabo zagrali z Fnatic sobie nie poradzą bo nie są przygotowani na ten turniej.

Oglądałeś to w ogóle? Przecież tam tylko Piter ich wyprowadził. Bez tego zawodnika zjechali by ich do zera.

Bardzo słabo zagrali? 14-16 to według Ciebie słaby wynik? Ciesze się że przegrałeś.

Teraz mogę tylko żałować że nie postawiłem więcej :|

9zowc7.jpg

Opublikowano

kbzbrp.jpg

Których? Chciałbym postawić swojego ost. skina który ma nawet sporą wartość

Omiń, NiP ledwo wygrało wczoraj i przegrało z C9. Kabum wygrało z C9. Ja osobiście dam low na Kabum. 

Jaki jest wynik Krystal z nex? 

­

Opublikowano

Omiń, NiP ledwo wygrało wczoraj i przegrało z C9. Kabum wygrało z C9. Ja osobiście dam low na Kabum. 

0-1 nex

Opublikowano

Tak, NiP przegrało z C9 a kabum wygrało, ale NiP wygrało z dignitas a kabum przegrało więc odwrotna sytuacja.
Opublikowano

Wczorajsza, a raczej poranna wygrana ;)

589851422104864753872.png

Szkoda, że informacji nie miałem dot. meczu Fnatic vs LDLC. Jeśli LDLC by przegrało to by odpadło a tak jak LDLC wygrało oba zespoły dalej pójdą bo Fnatic wygrało 1-szy mecz. Jeśli bym to wiedział zmieniłbym beta na LDLC ...

I am angry like 24/7

Pisałem, Ci o tym w pogaduszkach... @Morness

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dobra, jeszcze teraz khrystal przegra i mam czyste eq, pora chyba doladowac za 5 euro i kupic jakies skiny, i zaczac obstawiac od nowa ;d

nex było wiadome, że lepszy skład, troubley i jeszcze nex i inny typek

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...