Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★Arius2.pl★ [Dedyk] [Medium]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijajcie a nie płaczecie, że mało ludzi!! Ja nie rozumiem polityki metina choć gram już 6 lat. Wystartował Arius, praktycznie same dobre komentarze, żadnych bugów - 150 graczy. Wystartował serwer X (nie napisze nazwy żeby nie było, że komuś psuje opinie) w komentarzach same negatywy, masa bugów, Administracja podobno ma wyj*bane - 700+ graczy?? Wytłumaczy mi to ktoś? Wy chyba lubicie afery i spam jak to wydaliście setki złotych na IS a serwer grozi zamknieciem bo Administracja nie ogarnia. Wniosek wyciągam jeden - idiotyzm.

I usuńcie UP komentarz tego poj*ba z WH -.-

Opublikowano

Więc mam kilka pytań co do serwera :

Truta tylko z ripa ? 

Bodziak daje radę w pvp ? 

Ciężki exp bez pd z is'u ?

Będę potrzebował buffa ? (body)

Opublikowano

Więc mam kilka pytań co do serwera :

Truta tylko z ripa ?  - TAK lecz jest możliwość wymiany 12 szkat ripa na broń (75) na arius(70)  jest to dosłownie godzina roboty gdyz DT jest skrócone 

Bodziak daje radę w pvp ? - TAK balans klas na serwie jest idealnie wyrównany 

Ciężki exp bez pd z is'u ? - Nie ponieważ na serwie są stałe raty 50 % expa i 100% yang 

Będę potrzebował buffa ? (body) - Nie 

Opublikowano

spoko serwerek tylko czemu licznik na stronce pokazuje tylko 100 graczy oraz już tyle osób ma full lvl ? ;) 

Opublikowano

no w godzinach szczytu jest + - 150 graczy niestety szkoda bo serwer jest godny uwagi lecz brakuje graczy ;/ a czemu tyle ludzi ma max lvl ? ponieważ serwer ma już miesiąc zresztą jak może doczytałeś rekord max lvl to  150lvl w 50 godzin ;)

Opublikowano

jak dodacie kostium  sandałkami + skarpetki to zagram haha :D

serwik fajnie się prezentuje gdyby to był start to bym zagrał nie zauważyłem go a teraz jak juz EQ ludzie maja zrobione to się grać nie opłaca : D

Opublikowano

serwik fajnie się prezentuje gdyby to był start to bym zagrał nie zauważyłem go a teraz jak juz EQ ludzie maja zrobione to się grać nie opłaca : D

uwierz mi oplaca sie zagrac;)

Opublikowano

@BialyOrzel powiem Ci tak o eq na serwie nie jest trudno w 1 dzień spokojnie zrobisz całe eq perf do pvp o ulepki jest łatwo w  miare gdyż są dostępne z metków i bossów a ich na serwie jest sporo taki przykład z metków w atla leci około 5 ulepek po 3 sztuki ;] 

Opublikowano

@BialyOrzel powiem Ci tak o eq na serwie nie jest trudno w 1 dzień spokojnie zrobisz całe eq perf do pvp o ulepki jest łatwo w  miare gdyż są dostępne z metków i bossów a ich na serwie jest sporo taki przykład z metków w atla leci około 5 ulepek po 3 sztuki ;] 

a w red lesie wystarczy dorwać jedno miejsce gdzie jest metek i po ubiciu zmieniać Ch ;) bo gdy wybijemy na wszystkich ch to na tym pierwszym juz zdążył sie zrespić.

2ag6arq.png

Opublikowano

a w red lesie wystarczy dorwać jedno miejsce gdzie jest metek i po ubiciu zmieniać Ch ;) bo gdy wybijemy na wszystkich ch to na tym pierwszym juz zdążył sie zrespić.

Tak samo działają oponki w Atlantydzie ;*

2sbu2dv.png

Opublikowano

No i jeszcze może do tego chcesz auto z lodami! co będzie jeżdzić po M1.Podoba mi sie twoje podejście po co mi praca skoro maja ją już inni xD

Opublikowano

Serwer naprawde bardzo fajny, Zapraszam ludzi żeby na nim grali ponieważ mało troche gra ludzi a przyda się więcej. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie rozumie dlaczego tak mało ludzi gra na takim dobrym serwerze:)Nie ma bugów ,administracja zawalista dawno nie widziałam na żadnym privie osób z teamu aby tak interesowały się gra i graczami :)Non stop są na serwerze ,na ts:) Admin wciąż dodaje nowości ulepsza grę :) Wbijajcie na serwer bo warto...CZEKAMY NA WAS !!!

Opublikowano

Opłaca zaczynać grać tutaj? Ile ludzi w godzinach szczytu? Będą jakieś reklamy na zwiększenie grających?

Opublikowano

Opłaca zaczynać grać tutaj? Ile ludzi w godzinach szczytu? Będą jakieś reklamy na zwiększenie grających?

opłaca każdy gracz na serwie Ci to powie ile osób tak + - 150  tak są już w planach a nawet trwają już rozmowy w tym kierunku z odpowiednimi "youtuberami"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...