Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★Arius2.pl★ [Dedyk] [Medium]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest naprawde fajny, godny polecenia, szukam od dawna jakiegoś fajnego serwera, przewijam się przez różne i na każdym coś było takiego co mi nie odpowiadało, a tutaj ? Wszystko gra ^^ Niestety mała ilość graczy odstrasza tych nowych no ale z czasem myślę że to będzie lepiej i jak już będzie po 300 osób, to nowi już nie będą tak patrzeć i będą chętnie wbijać.

Polecam

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Więc tak. Jestem leniwy więc napiszę tu:

Daliście niekleszczone potki. Podoba mi się.

Jest też pelerynka i jedna strzała na cała grę. Też fajny pomysł.

Brakuje mi usunięcia limitu czasowego po śmierci, jak i możliwości wyłączenia polimorfii bez konieczności uśmiercenia postaci.

Ponadto nie mogę się zalogować na stronie. Tzn niby logowanie jest ale jak chce wejść w jakaś zakładkę to mam info że "nie jestem zalogowany". Nie wiem jak ja na innych przeglądarkach ja siedzę na FireFoxie.

2sbu2dv.png

Opublikowano

2x UP Użyj Chrome, na FireFoxie czasem może nie trybić. Co do polimorfii i skróceniu/usunięciu czasu po śmierci to pomysły warte rozpatrzenia.

Opublikowano

Serwer po prezentacji wydaję się być fajny, ale 115 ludzi online to jednak za mało

Jak każdy będzie pisał nie wejdę bo mało graczy to nigdy liczba graczy nie wzrośnie. 

Opublikowano

Więc tak. Jestem leniwy więc napiszę tu:

Daliście niekleszczone potki. Podoba mi się.

Jest też pelerynka i jedna strzała na cała grę. Też fajny pomysł.

Brakuje mi usunięcia limitu czasowego po śmierci, jak i możliwości wyłączenia polimorfii bez konieczności uśmiercenia postaci.

Ponadto nie mogę się zalogować na stronie. Tzn niby logowanie jest ale jak chce wejść w jakaś zakładkę to mam info że "nie jestem zalogowany". Nie wiem jak ja na innych przeglądarkach ja siedzę na FireFoxie.

@Raziel czas po śmierci chroni serwer przed bugami z tą polimorfią to dobry pomysł aby dodać do npc któregoś, żeby ją wyłączać.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Serwer po prezentacji wydaję się być fajny, ale 115 ludzi online to jednak za mało

Jeżeli wbijesz będzie 116 :P Status online ciągle się podnosi. 

Opublikowano

Z innej beczki. Czy Vip na expa łączy się z pd z isa?

pd na 15dni z is sumuje się z tym na 3h jeżeli o to Ci chodziło.

Wirusy w łatce ... Ogarnijcie to 

Łatka i klient są czyste 

791f747188ac8.png

Pasjonat
Opublikowano

Gorąco zapraszam na serwer :)

Często jest aktualizowany a administracja jest pomocna.

Pozdrawiam, Force ^^

Opublikowano

to dacie tego clienta bez brakujących plikoów czy nie !

Dziś jeszcze raz pobrałem clienta i działa, żadnych plików nie brakuje.

Avast miał dziwną aktualizację chyba, parę dni temu nie wykrywało mi wirusa w łatce, dziś uruchamiam clienta i coś wykrył. Niebywałe;D

Opublikowano

osobiście też mam avasta i dzieją się czasem takie niebywałe akcje. Dziś skompiluje jeszcze raz launchera i wrzuce nowego patcha z update'ami, to powinno naprawić problem z tym avastem.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer, z tego co widac zapowiada się ladnie :D zaczynam grac z kumplami

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Gram na serwerze od samego początku:) Gra się miło,dawno nie grałam na takim serwerze gdzie nie ma bugów ,a jesli coś się znajdzie to zaraz to jest zgłaszane i naprawione..Administracja naprawdę jest ogarnięta, robią mase dobrych rzeczy na serwerze..Zawsze odpisują gdy się do nich napisze ...Także zapraszam na serwer ......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...