Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★Arius2.pl★ [Dedyk] [Medium]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy do zagrania na serwerze , na forum jest temat o eventach, które zostaną przeprowadzone w niedzielę 01-06-2014 z okazji Dnia Dziecka.

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam,nie grałem tydzień na serwie ,dziś wbijam a tu bach nie prawidłowe hasło a gdy wysyłam przypomienie na e mail to nic nie przychodzi!! Help!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

witam,nie grałem tydzień na serwie ,dziś wbijam a tu bach nie prawidłowe hasło a gdy wysyłam przypomienie na e mail to nic nie przychodzi!! Help!

Spróbuj na innej przeglądarce i sprawdź w "spamie" e-maila, a jeśli to nie pomoże to zapraszam na TS3, wejdź na kanał pomoc z serwerem, w Strefie Arius2 Team, przekierowanie na TS jest na forum.

Opublikowano

Serwer bardzo polecam mimo małej ilości online  jest dosyć prosty i ciekawy. 

Opublikowano

Dziś o 19:00 na TS3 odbędzie się Idol, chętnych do wzięcia w nim udziału zapraszamy do zapisania się u Administratorów TS3.

Przekierowanie na TS3 jest na naszym Forum w dziale "TeamSpeak3".

Opublikowano

SS-y z Eventu Sklepowego, który się odbył w Dniu Dziecka i w którym to wygrało 8 osób z poprawnym nr. na sklepie:

1401724121-0601_180528.jpg

1401724442-0601_180701.jpg

1401725074-0601_180806.jpg

Opublikowano

Konkurs Idol w każdą sobotę o 19:00, szczegóły na Forum oraz TS3 (adresu ts nie podaje co by warna nie załapać, ale mamy przekierowanie na TS na Forum).

Opublikowano

Ja chyba jednak nie rozumiem graczy :/ 

Przeglądając prezentacje serwerów na MPC Forum, często czytam jak to admini olewają serwery, że pojawia się eq z navi, że serwery mają sporo bugów, że licznik podkręcony, itp., a jednak na takich serwerach jest sporo graczy i ciągle im ich przybywa.

Arius2 w prezentacji ma same pozytywy, nic o eq z navi (bo i nie ma jej na serwie), zero o bugach, nic złego o adminach, że serwer jest super itd., a graczy nie przybywa. 

Fakt serwer ma zabezpieczenia przed hackami, ale czy to jest powód do nie zagrania na serwie, raczej właśnie te zabezpieczenia i to że można czysto grać powinno przyciągać graczy na serwer.

Serwer stawiany dla graczy, zanim stanął na nogi zostało mu poświęcone mnóstwo czasu, przez kilka miesięcy, serwer dopracowany, ale boli nas to że graczy nie przybywa.

Piszecie nie zagram bo mało graczy, ale jak każdy kto tak pisze wszedł by na serwer i grał to było by was coraz więcej, ale nie po co skoro +/- 100 graczy na serwie w godzinach szczytu.

Naprawdę nie rozumiem mentalności graczy. Co mamy udostępnić granie na hackach, pobugować misje, dungi itp, puścić eq z navi ? - wtedy będziecie zadowoleni i zagracie ?

Jeśli taka jest wasza mentalność i tok waszych myśli to żal mi was.

Pozdrawiam [GA]Anqelika.

Opublikowano

@up zgodzę się z tobą jakby każdy patrzył żę mniej niż 100 graczy to by nie grali a jak ci co patrzą na prezkę i nie zagrają by się złączyli i wbili to by było +500 , nie oszukujmy się ale wkurza mnie już ta gimbaza

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Ja chyba jednak nie rozumiem graczy :/ 

Przeglądając prezentacje serwerów na MPC Forum, często czytam jak to admini olewają serwery, że pojawia się eq z navi, że serwery mają sporo bugów, że licznik podkręcony, itp., a jednak na takich serwerach jest sporo graczy i ciągle im ich przybywa.

Arius2 w prezentacji ma same pozytywy, nic o eq z navi (bo i nie ma jej na serwie), zero o bugach, nic złego o adminach, że serwer jest super itd., a graczy nie przybywa. 

Fakt serwer ma zabezpieczenia przed hackami, ale czy to jest powód do nie zagrania na serwie, raczej właśnie te zabezpieczenia i to że można czysto grać powinno przyciągać graczy na serwer.

Serwer stawiany dla graczy, zanim stanął na nogi zostało mu poświęcone mnóstwo czasu, przez kilka miesięcy, serwer dopracowany, ale boli nas to że graczy nie przybywa.

Piszecie nie zagram bo mało graczy, ale jak każdy kto tak pisze wszedł by na serwer i grał to było by was coraz więcej, ale nie po co skoro +/- 100 graczy na serwie w godzinach szczytu.

Naprawdę nie rozumiem mentalności graczy. Co mamy udostępnić granie na hackach, pobugować misje, dungi itp, puścić eq z navi ? - wtedy będziecie zadowoleni i zagracie ?

Jeśli taka jest wasza mentalność i tok waszych myśli to żal mi was.

Pozdrawiam [GA]Anqelika.

Zgadzam się z Tobą Angelika ,ale nic nie poradzimy na to ze gracze wola serwery zbugowane ...Gram na privie od samego początku i nie powiem jednego złego słowa na administracje bo naprawdę nie spotkałam na żadnym privie tak miłych osób,którzy dbają o graczy a nie o zysk z priva....Ludzie wbijcie na Arius2.pl a sami się przekonacie że warto grac .Nie patrzcie na ilość graczy ale zacznijcie z nami przygodę na serwerze pro.......ZAPRASZAM WAS !!!!!!

Opublikowano

Z chęcią wejdę i pogram.

Czy będzie jakiś update z podniesieniem lvl do 250?

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Anqelika nic nie poradzisz że te pokolenie nie umie grać bez hacków i wykorzystywać bugi i może lubią jak Administracja leje na nich ciepłym moczem niż grać na stabilnym serwerze gdzie Team odpisuje  pomaga w rozwiązaniu problemu chodźby z is i nie tylko. Dziękuje Całemu zespołowi za tak udany projekt i zaangażowanie w prowadzeniu serwera Arius2

Opublikowano

Każdemu kto się zastanawia polecam wbić na serwer. Wszystko można osiągnąć bez władowania złotówki w is. Dopasowy exp, drop. Miła administracja na którą można w każdej chwili liczyć. Polecam ! 

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

serwer zapowiada się ciekawie fajny dopracowany Medium z tego co widzę.

-fajny 2 nowe kostiumy :P

-fajny system ze szkatami na szkaty ripa 

1 słowem fajny medium myślę że zawitam.

już się pobiera <3

a dlaczego tak mało osób only 68???

Opublikowano

serwer zapowiada się ciekawie fajny dopracowany Medium z tego co widzę.

-fajny 2 nowe kostiumy :P

-fajny system ze szkatami na szkaty ripa 

1 słowem fajny medium myślę że zawitam.

już się pobiera <3

a dlaczego tak mało osób only 68???

Pytasz dlaczego mało osób online ? Odpowiedź znajdziesz w moim poście http://www.mpcforum.pl/topic/1206348-★arius2pl★-dedyk-medium/page-10#entry10425973

Opublikowano

Zapraszam na nasze forum do działu 'Dyskusje" w temacie "Arius2 Update czy ..." proszę o głosowanie w ankietach oraz o wypowiadanie się w temacie. 

Mam nadzieję że nie otrzymam warna za podanie linku do owego tematu, a jeśli otrzymam to trudno, poniżej daję bezpośredni link do tematu:

http://www.ariusmt2.pl/forum/index.php?/topic/436-arius2-update-czy/

Bardzo proszę Modków MPC Forum o nie usuwanie linka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...