Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★Arius2.pl★ [Dedyk] [Medium]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiększono exp 1-90lvl x2, dodano drop szkatułki blasku księżyca z metinów, ułatwiono uzyskanie szkatułki Umarłego Rozpruwacza.

Reboocik 21:00 potrwa 5 minut.

791f747188ac8.png

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwiększono exp 1-90lvl x2, dodano drop szkatułki blasku księżyca z metinów, ułatwiono uzyskanie szkatułki Umarłego Rozpruwacza.

Reboocik 21:00 potrwa 5 minut.

Na czym polega to ułatwienie zdobycia szkatułki Ripka? :D

Opublikowano

UP wcześniej było trzeba po dwie szkaty pomniejszych bossów, obecnie trzeba po jednej szkacie, aby otrzymać szkatę Umarłego Rozpruwacza.

Opublikowano

Jakby wystartował s2 z dobrą reklamą, to chętnie bym zagrał.

Fajne pliki się marnują, 100 graczy to nie jest dobry wynik.

Nie będzie s2, serwer nie ma jeszcze miesiąca i dopiero się rozkręca.

Opublikowano

Błędne koło. Nie gracie bo jest mało graczy. No ja jebe jak by 3/4 tych ludzi co tak piszą zaczęła grac to średnio było by 350 osób onlain. Nie chcecie grac bo jest mało graczy. Jest mało graczy bo nie chcecie grać.

2sbu2dv.png

Opublikowano

W sobotę mija miesiąc od kiedy wystartowaliśmy z serwerem Arius2!! Z okazji tej odbędzie się event górniczy, więcej info na forum oraz na naszym fanpage'u, oprócz tego odbędzie się jeszcze jeden event jeszcze do końca nie ustaliliśmy jaki, ale jak to się stanie info zostaną podane. Przypominam o Evencie Zuo, który odbędzie się w niedziele zgodnie z harmonogramem eventów.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Jakby wystartował s2 z dobrą reklamą, to chętnie bym zagrał.

Fajne pliki się marnują, 100 graczy to nie jest dobry wynik.

s2 bo w topke sie nie wbiles topka nie jest na 1 planie liczy sie dobra zabawa i ze serv jest stabilny ludzie nie graja bo odstrasza to ze hacki nie dzialaja na serv mozna sie wykazac a nie tak jak na jakis gownach co padaja po 2miesiacach:)

Błędne koło. Nie gracie bo jest mało graczy. No ja jebe jak by 3/4 tych ludzi co tak piszą zaczęła grac to średnio było by 350 osób onlain. Nie chcecie grac bo jest mało graczy. Jest mało graczy bo nie chcecie grać.

i tutaj kolego jest jebniety;) kto takiego bachora jak ty sie poslucha?

Opublikowano

s2 bo w topke sie nie wbiles topka nie jest na 1 planie liczy sie dobra zabawa i ze serv jest stabilny ludzie nie graja bo odstrasza to ze hacki nie dzialaja na serv mozna sie wykazac a nie tak jak na jakis gownach co padaja po 2miesiacach:)

i tutaj kolego jest jebniety;) kto takiego bachora jak ty sie poslucha?

Jesteś debilem czy udajesz? Nie rozumiem twojego pseudo ataku. Ten jebnięty bachor jak go nazwałeś zapewne mógł by być twoim ojcem. Mnie nikt nie ma słuchać tylko zrozumieć mój przekaz. Tobie się nie udało.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Serwer z potencjałem, wszystko ogarnięte i prócz ilości graczy online, miesiąc to jest i tak dużo jak na serwer prywatny. Jakie macie plany co do reklamy serwera i dalszego rozwoju, bo update w grze nie przyniesie kolejnych graczy, reklama to podstawa, bo wbijać samemu to topki bez gonitwy? Poważnie?

Opublikowano

Jesteś debilem czy udajesz? Nie rozumiem twojego pseudo ataku. Ten jebnięty bachor jak go nazwałeś zapewne mógł by być twoim ojcem. Mnie nikt nie ma słuchać tylko zrozumieć mój przekaz. Tobie się nie udało. 

wiesz kolego ja tez moge powiedziec ze moge byc twojm ojciem kazdy w internecie jest kozakiem a co do czego przyjdzie lipa;) wiec nie udawaj tu ze masz 30lat;) i ze jestes pro wyjebisty bo ortografie to ty masz na poziomie 2 klasy gimnazjum

Opublikowano

wiesz kolego ja tez moge powiedziec ze moge byc twojm ojciem kazdy w internecie jest kozakiem a co do czego przyjdzie lipa;) wiec nie udawaj tu ze masz 30lat;) i ze jestes pro wyjebisty bo ortografie to ty masz na poziomie 2 klasy gimnazjum

Napisał człowiek zaczynający zadania z małej litery mający w dupie kropki i przecinki. Kończ waść wstydu oszczędź.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Dzisiaj mija pierwszy miesiąc istnienia naszego serwera. Z tego też powodu dzisiejszego dnia odbędą się dwa eventy oraz jutro również odbędą się dwa eventy. Jakie to eventy i w jakich godzinach zapraszam do tematów o eventach na naszym forum. 

Jak również przypominam o trwającym od wczoraj konkursie na forum "Wskaż mapę - podaj kordy".

Zapraszam [GA]Anqelika.

Opublikowano

Dzisiejsze eventy odbyły się bezproblemowo i zgodnie z planem. Dziękujemy wszystkim za udział i zapraszamy na jutrzejsze eventy :) Specjalnie dla was pracuje nad nowym klientem który będzie bardzo odchudzony postaram się żeby ważył mniej niż 800mb i był bardziej stabilniejszy. Co do zabezpieczeń trochę je wzmocnie chociaż i tak do tej pory sobie z nimi nie poradziliście :)

791f747188ac8.png

Opublikowano

Napisał człowiek zaczynający zadania z małej litery mający w dupie kropki i przecinki. Kończ waść wstydu oszczędź.

zle cie zrozumialem sry razielek anqelika wlasnie mi mowila;d

Opublikowano

W polsce jest 00:30 i widze na stronce 100 osób online? Nie rozumiem czemu widzę komentarze, że mało ludzi gra... 

Zobaczymy co tam się dzieje aczkolwiek powierzchownie serwerek dopracowany i godny uwagi :)

@Edit ups... autopatcher nie działa :( "newpatch.exe (kosmiczne znaczki)" klikam OK "EXECUTE_ERROR" klikam OK nic dalej się nie dzieje. Proszę o pomoc, chciałem jeszcze dziś pograć, ale chyba nie dam rady. Pobieram ten "Patch 1.2" ale to chyba nie w tym problem. 

Jest!! Działa ! Widzimy się w grze ;]

Opublikowano

UP raczej i moim zdaniem większość nie chce grać na Arius2 z powodu iż nie potrafią grać uczciwie, tylko szukają jakiego hacka użyć. A u nas mają na to szlaban.

Ps. Jeżeli ktoś ma problem z pobraniem klienta - niech użyje innej przeglądarki.

Opublikowano

Ten IS trochę mnie odstraszył żeby zdobyć peta musiałbym wysłać sms'a za 24,60 drogi trochę ten IS macie, jeszcze te kostiumy z czasem na 30 dni powinny być na stałe w końcu za coś się płaci. Ostatnie zbroje wyglądają brzydko.

Co do serwera wygląda fajnie, a co do hacków MobberHacka można sobie w łatwy sposób zrobić z bs'a jedynie z resztą nic się nie wykombinuje 

PS. a myślę, że większość graczy odstrasza to, że bony nie wchodzą MAX

2rzc31z.jpg widzę mały haczyk w kuponach :P kupić kupon i być stratnym sm  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...