Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★Arius2.pl★ [Dedyk] [Medium]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serw polecam  gra ok 200 osób on line ale ciągle rośnie ,zapraszam do gry!!!!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po wejsciu do swiata wywalaja errory ????? i clienta wywala , pierwszy raz to mam ps wirus jest w cliencie

edit:Jednak m1 mi buguje postacie kur-wa mać!!! postki +75 pro eq i po nich -.0-

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Serwer oczywiscie polecam. Jestem wręcz zaskoczony jak administracja szybko reaguje. Ktoś na forum da propozycje którą wiekszość poleca to zazwyczaj w nocy jest przerwa i zostaje to wprowadzone. Co do truty to moim zdaniem dobrze jest zrobione. Zrobić 12dt to nie jest wielki problem. Szczególnie,ze nie wygląda ono tak samo jak  na pl. Same pieczęcie to ledwo 3spoty ;p

Na serwerze panuję naprawdę miła atmosfera ;)

tak więc jeszcze raz serwer polecam i na niego zapraszam ;)

2ag6arq.png

Opublikowano

Polecam, polecam miła atmosfera na serwerze :) osoby z ranga Tut każdemu pomagają, expi sie przyjemnie. Także jeszcze raz polecam :)

@Edit: Tylko jedna rzecz narazie mi sie nie podoba, tą rzeczą są roski- nie mają stałego bonusu i czasu trwania...;/

Opublikowano

Co z tego ze serwer zeyebisty i fajny jak malo graczy jest :/ ale z drugiej strony gra sie przyjemnie i bez dzieciarni ktora zawsze uprzykrza gre xD;)

Opublikowano

- jest jakis ts serwerowy?

- czy grajac bez is daje rade na pvp? czy jak na wiekszosci serwerow p2w??

-zwiekszony resp metkow ? czas bosow etc ?

-czy duzo ludzi bierga na wh czy jakis innych wspomagaczach??

-mozna grac z fishbotem ??

jak jakis gracz moze mi odp czy administracja bedzize fajnie

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

nie ma jakiegos patchera ? z mega to zatrzymuje mi sie na 99% a z tego rio file to pobiera po 50 kilo ;/

Opublikowano

- jest jakis ts serwerowy?         xxx

- czy grajac bez is daje rade na pvp? czy jak na wiekszosci serwerow p2w??          bijąc metki, bossy zbiera się pkt ariusa i u Handu-Up wymienia się na sm (pkt dość szybko się zbiera)

-zwiekszony resp metkow ? czas bosow etc ?           zwiększony resp, zmniejszony czas respu

-czy duzo ludzi bierga na wh czy jakis innych wspomagaczach??          nie da się grać na wspomagaczach, jedyny to wbudowany BS pod F6

-mozna grac z fishbotem ??          to samo co wyżej

jak jakis gracz moze mi odp czy administracja bedzize fajnie

Opublikowano

up dzieki za odp  czyli  bankowo zagram tu moze kilku znajomych tez namowie  ^^  teraz mecze sie z pobieraniem ;./ moze teraz mega  sie nie zatrzyma  :P

....

buff wskazany ?

Opublikowano

up dzieki za odp  czyli  bankowo zagram tu moze kilku znajomych tez namowie  ^^  teraz mecze sie z pobieraniem ;./ moze teraz mega  sie nie zatrzyma  :P

....

buff wskazany ?

Każda postać daje sobie radę, o ile ma dobre eq. Buff się przydaje, ale nie jest konieczny :)

Opublikowano

Dziadostwo szukam dalej innego priva

Wiem dlaczego napisałeś taki post i to nie tylko w naszej prezentacji:

Nic specjalnego szukam dalej

Szajs

Banda oszustów i tyle nie polecam!!!!!!!!

Nie podoba mi się więc żegnam  :)

Nie Polecam Serwer Zrobiony Pod Is

Więcej nie chciało mi się szukać. 
My nie wchodzimy na Twoją zapowiedź/prezentację aby robić anty reklamę, więc też nie rób tego.

Pomimo negatywnego spojrzenia pana Nico1974 na nasz serwer, zapraszam do zagrania na Arius2 :)

Opublikowano

w koncu udało mi się pobrać ten serwer i już mogę wyrazić swoje zdanie na temat serwera :P

a wiec miałem małe problemy z  gry wbiłem na ts na odpowiedni kanał i   została mi udzielona szybka pomoc co jest dużym plusem dla administracji ,

a co do samego serwera  to  gra się przyjemnie i raczej mogę już stwierdzić ze dobry projekt jak dla mnie i zostaje tu na dłużej ^^

i oczywiście zapraszam na serwer bo jest warty uwagi to na pewno ^^

PS. Do ludzi  starających się hejtowc serwer nie  zawitałeś na serwerze to nie udzielaj się na temat czy jest dobry czy nie ^^ pa

Opublikowano

Serwer zajebisty ...Miło się gra ,a najpardziej podoba mi sie to że gracze z kazdego króestwa zachowuja sie milo ,nie ma spiec miedzy nimi,nie ksuja sobie na wzajem ( czasem zdarzy sie spina ale to szybko mija) Lubisz miła atmosfere na grze ,administracje ogarnieta ,serwer bez bugów to ZAPRASZAM BARDZO SERDECZNIE:))

Opublikowano

Serwer jest fajny ale mało ludzi gra :/ 

BS nie ma a szkoda bo ten po F6 jest 1 slotowy :/

Zmienicie rosy żeby wchodziły max, bo szkoda czasu na wywalanie ich z eq 

Kamienie duchowe z kapitana w M2  po 2 na mapce jak ktos nie mam lvl do lochu małp 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie jestem pewien ale np roska na defa pokazuje ,że daje 100 defa a tak naprawde daje 200 ciekawe czy inne też.

Serw jest naprawde bardzo dobry i dopracowany jeden z najlepszych. 

Jedyne co dla mnie jest troche lipne to nagrody ze szkat ucznia^^ nie warto ich nawet otwierać;p

No i te ulepki to masakra setki ich trzeba by coś ulepszyć ale ogólnie jest ok gram i polecam Quattro:)

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serwer nic ciekawego.

Jest tyle "nowości" że opadają ręce. Dla mnie to jest tu 0%nowości, wszystko widziałem na innych serwerach.

Stoi bo stoi, nie zachęca nawet.

Ludzi w m1 naliczyłem 30 osób, dziękuje dobranoc.

Nie zagram.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...