Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★Arius2.pl★ [Dedyk] [Medium]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co ty byś haciał dzieciaczku? Ku*wa kowala ze złota?? jest wszystko co najnowsze ale dopracowane i stabilne. Ehh głupi hejterzy. W m1 jest mało ludzi bo każdy dropi.... Lepiej ,że takie coś nie zagra:) Polecam serwer:)

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nic ciekawego.

Jest tyle "nowości" że opadają ręce. Dla mnie to jest tu 0%nowości, wszystko widziałem na innych serwerach.

Stoi bo stoi, nie zachęca nawet.

Ludzi w m1 naliczyłem 30 osób, dziękuje dobranoc.

Nie zagram.

No proszę i mamy kolejnego pana spamera, robiącego anty reklamę:

Nazwa serwera

RoM -  l.poj słowa Romowie.

CYGANIE!

Nie zagram, cyganie żryj gruz i weź się za robote zamiast kraść !

Na serwerze gra mniej niż 100 osób.

Porażka, nie trzeba było w poprzedniej wersji rozdawać eq z navi to może by było+100 ;]

Po 1 my w żadnej innej zapowiedzi/prezentacji nie robimy syfu i anty reklamy, więc proszę też tego nie robić.

Po 2 leci raport.

Zapraszamy na serwer Arius2 i życzymi miłego grania ^^

Opublikowano
No proszę i mamy kolejnego pana spamera, robiącego anty reklamę:

Anty reklama?

Każdy użytkownik forum może wyrazić swoją opinie na serwerze.

Ja wyrażam swoją, że serwer to porażka.

Nie ma nic nowego, na serwerze jest mało graczy.

#down.

Bo przeglądam po 4-5 prezentacji.

Skoro widzę że nic ciekawego,a  w  prezentacji kłamią pisząc "milion nowości" to oceniam.

Heniek.

Opublikowano

Up podobne posty zrobiłeś w innych prezentacjach, czyżbyś liczył na większą liczbę graczy na serwerze na którym grasz. Dla mnie to jest anty reklama.

Opublikowano

Anty reklama?

Każdy użytkownik forum może wyrazić swoją opinie na serwerze.

Ja wyrażam swoją, że serwer to porażka.

Nie ma nic nowego, na serwerze jest mało graczy.

oczywiste ze można wyrazić opinie  a nie  zobaczy taki jeden z drugim prezentacje a nie wbije na serwer bo już widzi   czity nie działają etc:P i  daje opinie ze nie warto grac etc <śmiech> albo wbije na serwer max 10 min i już nie podoba się to nie  graj idź  na jakiś easy gdzie  masz all wspomagacze dostępne i administracja  nie walczy z botami i tam graj :P

pozdrawiam i zapraszam !! je... hejterow soł macz :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

No i nadszedł ten czas żebym i ja coś napisał. Zapewne wiele osób spodziewa się że pocisnę po serwerze, ja jednak napisze tylko:

Brakuje mi czegoś w atmosferze panującej na serwerze. Być może wspólny chat zatarł te "rywalizacje" miedzy królestwami. Nieistotne.  Serwer jest stabilny, dopracowany - widać że GA wyciągną lekcje ze wcześniejszej edycji serwera. Pograłem wbiłem jakiś tam lv, nie odnalazłem się. Ja potrzebuje rywalizacji. 

Wracam na swojego priesta i cisnę instancje bo repa na Uldum sama się nie wbije. Bayo.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Serwer superowy, 0 bugów, świetny kontakt z administracją, cały czas nowości, pompa w cholere !!! zapraszam go gry, osobiście gram z kumplem i jest superowooooo. Za niedługo zapowiadają się nowe aktualizacje więc będzie superrrr!!!

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

Opublikowano

Ile ludzi w godzinach szczytu/weekend? (jeżeli dałoby rade prosiłbym o ss Głownego CH w m1 jinno)

ile serwer już funkcjonuje i jak sie na nim gra??

Opłaca się grać?

­graphic.png

Opublikowano

Serwer nic ciekawego.

Jest tyle "nowości" że opadają ręce. Dla mnie to jest tu 0%nowości, wszystko widziałem na innych serwerach.

Nie zagram.

nie umiesz grac na botach to nie spam widac 0 nowisci kup sobie okulary bo widac wcholere slepy jestes jest najlepszy serv medium poniewaz nie mozna grac na nielegalnych oprogramowaniach ludzi którzy oceniaja tak serv myla sie:) a ty Heniu zastanow sie 3 razy zaczym cos napiszesz

Ile ludzi w godzinach szczytu/weekend? (jeżeli dałoby rade prosiłbym o ss Głownego CH w m1 jinno)

Opłaca się grać?

ludzi gra malo 120+ wgodzinach szczytu ale uwierz mi oplaca sie zagrac 0 modow 0 wh idp przyjemnie sie gra jak na innych priv:)

Opublikowano

Mam problem z pobraniem, gdy biorę megaupload, to jak klikam direct download to nic się nie dzieje, nigdy tak nie miałem jeszcze, a przez mega.co.nz to jak dojdzie do 100%, to zamiast mi pobierac na komputer clienta, to pisze 100%, i tak w nieskończoność.. Proszę o pomoc, bo z 2 linku megaupload  to 9h muszę czekać, aż pobierze, a z megaupload 1gb mam w 10min:/.

Pasjonat
Opublikowano

Opłaca się grać?

Liczba graczy online dochodzi do 180. Co prawda graczy mało, ale administracja pomocna i ogarnięta. Częste aktualizacje i widać naprawdę ogromny wkład pracy administracii.

Pozdrawiam, Force ^^

Opublikowano

Serwer nic ciekawego.

Nie zagram.

A pokaż mi serwer co ma coś czego inne serwery nie mają?.

A sorki no fakt inne mają to ze na wh idzie grać. W m1 30 osób hmmm widze że wbiłeś aż 1lvl gratki dla ciebie widać hardcor madapaka z ciebie . Widać że słabiak z ciebie a mowili ci że nie będzie lekko bo to Ariusmt2.pl a nie jakieś gówno.

Opublikowano

Serw naprawde ,bardzo dobry  gram już ponad 4 dni i jest super. Zapraszam wszystkich naprawde warto!!

Ps.To,że jest wspólny chat to dla cb brak rywalizacji??? WtF haha^^

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serw naprawde ,bardzo dobry  gram już ponad 4 dni i jest super. Zapraszam wszystkich naprawde warto!!

Ps.To,że jest wspólny chat to dla cb brak rywalizacji??? WtF haha^^

Po pierwsze. Powtarzasz się już.

Po drugie. To że ktoś ma inne zdanie od ciebie, nie oznacza ze jest głupim hejterem. Świadczy to tylko o bardzo zaściankowym toku twego myślenia.

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...