Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★Arius2.pl★ [Dedyk] [Medium]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,już od kilku miesięcy szukam fajnego serwa do gry z kumplami i z tego co widzę ten jest na prawdę dobry. Mam kilka pytań ,mianowicie :

Są roski na magie?

Jak z skilami?

Postacie są wyrównane czy BM wymiata?

Sory za spam ale to ważne ,zasysam pzdr Quattro.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ,już od kilku miesięcy szukam fajnego serwa do gry z kumplami i z tego co widzę ten jest na prawdę dobry. Mam kilka pytań ,mianowicie :

Są roski na magie?

Jak z skilami?

Postacie są wyrównane czy BM wymiata?

Sory za spam ale to ważne ,zasysam pzdr Quattro.

Nie ma rosek na magie.

Skile na 17 pkt na G - jeśli nie wejdzie to reset, z G na P jeden kamień duchowy (choć nie każdy wejdzie). Kamienie duchowe dropią z Lorda małp w wieży małp w dt po 4 szt, z best specjalisty i best kapitana dropi po 1 kamieniu duchowym.

Wszystkie klasy są wyrównane.

Opublikowano

Aha,dzięki za odp. Zapraszam do gry!!

67ba115e66b3.png

Opublikowano

Nie będę grać na serwerze ,który po paru dniach ma 120 ludzi maksymalnie w grze.

Nie polecam ,w dodatku w prezentacji nic nowego się nie pojawiło.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Da się na tym serwerze zarejestrować ? Do tej pory wydawało mi się, że nie jestem idiotą, ale za każdym razem gdy próbuję się zarejestrować wyskakuje mi abym poprawnie wprowadził wszystkie dane... Zaczynam mieć obawy co do swojego intelektu...

EDIT:

Już nieważne ;) Okazało się, że jednak jestem idiotą ;)

Opublikowano

Nie był bym sobą gdybym tego nie napisał, a wielu ludzi wymaga bym był sobą wiec napisze.

Jaki jest fenomen Atlantydy? Tzn kto był "inżynierem" tej mapy? Założenie dobre. Zero zbędnych mobów same golemy z przydupasami. Jednak w praktyce wygląda to tak że wystarczy wbić na jaki kol wiek spot, zblokować spacje i iść  zmywać naczynia lub czytać książkę. Na mapie brakuje elementu "pierdolnięcia" czyli po prostu brak mi tam metinów przez co przez 10 lv każdy siedzi na swoim spocie. Mapa jest bardzo duża, myślę że kilka 90 w Atlantydzie rozruszało by te krainę, a drop wcale by nie zrujnował handlu ulepkami.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nie był bym sobą gdybym tego nie napisał, a wielu ludzi wymaga bym był sobą wiec napisze.

Jaki jest fenomen Atlantydy? Tzn kto był "inżynierem" tej mapy? Założenie dobre. Zero zbędnych mobów same golemy z przydupasami. Jednak w praktyce wygląda to tak że wystarczy wbić na jaki kol wiek spot, zblokować spacje i iść  zmywać naczynia lub czytać książkę. Na mapie brakuje elementu "pierdolnięcia" czyli po prostu brak mi tam metinów przez co przez 10 lv każdy siedzi na swoim spocie. Mapa jest bardzo duża, myślę że kilka 90 w Atlantydzie rozruszało by te krainę, a drop wcale by nie zrujnował handlu ulepkami.

Ludzie narzekają bardzo na mooby typu "łucznik"(atakujące z daleka) dlatego też usunąłem zbędne mooby, osobiście uważam, że jest tam za łatwo ale to tylko moje zdanie. Co do metinów dodam dziś resp 3-4 metinów.

Chciał bym Cie zaprosić na forum w dział propozycji, gdzie są one szybciej rozpatrywane i w dodatku mogę poznać też zdanie innych graczy na temat propozycji.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam.
Czemu ?:
-Miła administracja. 

-Mili gracze.

-łatwy drop.

-łatwy exp.

-serwer ciekawy jest inny niż wszystkie.

forum też jest w miarę ogarnięte jedyny minus to mała liczba graczy ale to przybędzie :) na TS też mało ale to tak samo. POLECAM GORĄCO. Zapraszam do Gry :)

Opublikowano

genialny serwer. gdybym miał grać sam to też bym grał :) admin zna sie na rzeczy. spedza całe dnie nad projektem co owocuje ciekawym serwerem. 0 czitów. jeden z najlepszych serwerów - kultura gry i niewiele dzieciaków :) polecam a teraz ide poexpić :)

Opublikowano

Zagram na serwerze przekonał mnie i to bardzo lecz mam jedno pytanie ile ludzi gra ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Gra ,coś między 100 a 300 i rośnie.

Ps. Ha mógł bys dodać do is jakiś tańszy ten pd vip np. na 7 dni bo ten deko drogi a nie każdemu potrzebny na 15 dni ;/

Zapraszam na serwer:)) Quattro

67ba115e66b3.png

Opublikowano

Polecacie serw?

Ile gra ludzi?

Gdzie dropne trute?

Jakie bony wchodzą?

-Jako właściciel polecić by mi nie wypadało swojego serwera

-około 100-200 na razie co dzień rośnie

-z szkatułek rozpruwacza lub nieb śmierci albo dostaniesz za 12 szkat rozpruwacza ( 4 są z misji a dt bardzo ułatwione)

1398292133-bonyy.png

791f747188ac8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...