Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata 2014r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba w fifie

w FIFIE nie ma takiego trybu

Przynajmniej u mnie w 04 :)

@ To że Neymar odpada z turnieju nie znaczy że Brazylia odpadnie

Jestem pewny umiejętności Williana który najprawdopodobniej zastąpi Neymara.

Neymar i te jego dryblingi ktore niegdy nie przyniosły pożytku Brazylii w tym mundialu..

Przeszedł dwóch obrońców a trzeci mu zabrał piłkę więc na co te jego dryblingi...??

Holandia rozdupi Argentyne i spotka się w finale z gospodarzem turnieju po czym pokona go 2:1 (jestem jasnojebem)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

w FIFIE nie ma takiego trybu

Przynajmniej u mnie w 04 :)

@ To że Neymar odpada z turnieju nie znaczy że Brazylia odpadnie

Jestem pewny umiejętności Williana który najprawdopodobniej zastąpi Neymara.

Neymar i te jego dryblingi ktore niegdy nie przyniosły pożytku Brazylii w tym mundialu..

Przeszedł dwóch obrońców a trzeci mu zabrał piłkę więc na co te jego dryblingi...??

Holandia rozdupi Argentyne i spotka się w finale z gospodarzem turnieju po czym pokona go 2:1 (jestem jasnojebem)

Neymar jest doskonały jeśli chodzi o sztuczki techniczne. Czasem mu się uda, a czasem nie. Wystarczy popatrzeć na mecze z Celticiem, czy inne w La Liga. W Reprezentacji w wieku 22 lat jest już 3 najlepszym strzelcem w historii swojego kraju, więc te dryblingi coś jednak przyniosły.  :rolleyes:

Nie ma szans. Argentyna gra dobrze w defensywie i w ataku, a z taką Holandią jak wczoraj spokojnie sobie poradzą.  Jeszcze jak Di Maria wróci.  :P

Opublikowano

Ogłaszam Grzegorza Mielcarskiego największym dupowłazem Messiego. On twierdzi, że tylko Messi może podać piłkę celnie na 20 metrów i że nie da mu się odebrać piłki w środkowej strefie. Co tam, że w meczu z Belgią zaliczył 8 strat...

Oj nie, Argentyna awansuje i wygra Mistrzostwa. Jeżeli nie Hiszpania, to Argentyna, innych opcji nie ma. ;)

Nie sądzę. To najsłabsza drużyna w półfinałach, cudem doczłapali się do tej fazy rozgrywek i pewnie zajmą 4 miejsce.

Opublikowano

Mnie to wydaje się że w Holandii za dużo piłek kreci się wokół Robena a Argentyna z pewnością podwoi krycie na nim że nie poszaleje,Holandia to samo zapewne zrobi z Messim,ale trzeba zauważyć że Argentyna ma więcej indywidualności w składzie jak choćby Higuain, Macherano, Lavezzi, Gago, Palacio, dojdzie Aguero, co prawda rypnoł Di Maria ale są inni godni jego następcy, dużo gorzej to wygląda u Holandii bo poza Robenem i może Persim choć on teraz stał się chimeryczny to aż takich piłkarzy mogących przesądzić losy meczu to nie ma, dlatego lekka przewagę widzę u Argentyny.

Opublikowano

Ja to bym tam chciał żeby Brazylia wygrała.

Zorganizowali mundial, brazylijscy kibice pragną złota najbardziej z wszystkich drużyn, z Brazylii wyłaniają się najlepsi piłkarze swiata dlatego należy im się złoto i powrót na szczyt.

Teraz Oscar bedzie prowadził Brazylie do złota, przygladajcie się uważnie co będzie robił z Niemcami :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

To już za 3,5h!

Jaki wynik obstawiacie?

Ja 2:1 dla Niemiec, ze względu na to że Brazylia gra w sporym osłabieniu.

Ale ten mundial jest nieobliczalny, więc niczego nie możemy być pewni.

Game Over

Opublikowano

Nieee, Niemcy rozjeżdżają Brazylię... Tą samą strategią!

Opublikowano

Ehh....!!!

To nie Neymar prowadził Brazylie tylko Thiago Silva, ten mecz jest potwierdzeniem.

Brazylia miała w dzisiejszym meczu obrone ?

Ja przynajmniej nie widziałem u nich żadnej obrony... wszystko co szło w pole karne wlatywało do bramki.

Było to widac już przy pierwszej bramce bo jeżeli ktoś taki jak Mueller zostaje bez obroncy to znaczy że w druzynie nie ma kapitana.

Mialem wrażenie że ten Dante to gra z Niemcami przeciwko Brazylii.

Julio Cesar też jest winny bo bronił jak ciota..

Największą wine ponosi trener którego nalezy zwolnić.

Widze finał Europejski czyli Niemcy vs Holandia i oczywiscie Holandia unosi puchar :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Wiesz kto to ciota?? Nie wydaje mi się. Brazylia grała bez obrony, Julio bronił dobrze, przy czym dawał z siebie naprawdę sporo. Scollari też jest winny, dał im taktykę 100% off, grając bez podstaw ataku i obrony...

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Wiesz kto to ciota?? Nie wydaje mi się. Brazylia grała bez obrony, Julio bronił dobrze, przy czym dawał z siebie naprawdę sporo. Scollari też jest winny, dał im taktykę 100% off, grając bez podstaw ataku i obrony...

...i POMOCY :)

David Luiz jako jedyny grał w pomocy a reszta to jakieś DNO...................

Szkoda mi Brazylii bo nie zasłużyli na takie upokorzenie. Powinni podziękowac obrońcą

40922277020460886480.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...