Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata 2014r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś jest debilem to nic tego nie zmieni. I w naszym i w każdym innym społeczeństwie są tacy imbecyle. Ja rozumiem że można kibicować Argentynie i być zawiedzionym po przegranej faworytów ale to nie zezwala nikomu do tekstów na tak niskim poziomie. Ale przypadłość takich ludzi jest przy tym taka żałosna ze ręce opadają. A mianowicie tzw. kozak w necie, pi... w świecie.

Ale wracając do kibicowania. Sport ma łączyć a nie dzielić ale widzę że polska gimbaza ma za mało miejsca w głowie na tak "trudne" rzeczy.

I nie do mnie z takimi tekstami, jeśli można prosić.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ktoś jest debilem to nic tego nie zmieni. I w naszym i w każdym innym społeczeństwie są tacy imbecyle. Ja rozumiem że można kibicować Argentynie i być zawiedzionym po przegranej faworytów ale to nie zezwala nikomu do tekstów na tak niskim poziomie. Ale przypadłość takich ludzi jest przy tym taka żałosna ze ręce opadają. A mianowicie tzw. kozak w necie, pi... w świecie.

Ale wracając do kibicowania. Sport ma łączyć a nie dzielić ale widzę że polska gimbaza ma za mało miejsca w głowie na tak "trudne" rzeczy.

I nie do mnie z takimi tekstami, jeśli można prosić.

A jak ktoś Ci napluje w twarz to mu podziękujesz ? Moje nastawienie do Niemców wynika z ich nastawienia do Polaków. Byłem już parę razy w Niemczech i generalnie to są bardzo mili... do momentu w którym dowiedzą się że jesteś z Polski. Ale to Ty jesteś ekspertem, przecierz widziałeś niemca w reklamie Opla.
Opublikowano

Jak widzę szwaba na ulicy to mam ochotę mu krzyknąć "Hande Hoch!", ale się powstrzymuję. Nawet mi się nie chce cytować tych co zacytowali mnie, ale Jamesowi coś wyszło poza golami i łezkami z oczu? Robben za nurkowanie? Messi miał najwyższą średnią oceny meczowej i dostał MVP. Widać było jaka odpowiedzialność spoczywa na nim. Szacunek, że to wytrzymuje. 

@1361622928-U485574.pngAmperoo_PL  wiem co znaczą te słowa i ty mnie nie musisz uświadamiać. Jestem patriotą i nie mam szacunku to Niemców, bo w ich żyłach płynie krew tych samych ludzi. Tobie może się to nie podobać, ale ja mam taki pogląd na świat.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=biOB2C6Wo3k

Tak bardzo ból dupy, że Messi dostał MVP? Gdyby nie on to Argentyna by nawet z grupy nie wyszła. Ma prawo być wkurwiony bo ile można mieć grę całego zespołu na barkach. Bez kitu...

J**** szwabów. Jak można kibicować esesmanom...

gra w klubie jest zawszę troszkę inna, pokaż mi taki pokaz tego messiego na mundialu, dobra gadaj sobie co chcesz.

Opublikowano

Jak widzę szwaba na ulicy to mam ochotę mu krzyknąć "Hande Hoch!", ale się powstrzymuję. Nawet mi się nie chce cytować tych co zacytowali mnie, ale Jamesowi coś wyszło poza golami i łezkami z oczu? Robben za nurkowanie? Messi miał najwyższą średnią oceny meczowej i dostał MVP. Widać było jaka odpowiedzialność spoczywa na nim. Szacunek, że to wytrzymuje. 

@1361622928-U485574.pngAmperoo_PL  wiem co znaczą te słowa i ty mnie nie musisz uświadamiać. Jestem patriotą i nie mam szacunku to Niemców, bo w ich żyłach płynie krew tych samych ludzi. Tobie może się to nie podobać, ale ja mam taki pogląd na świat.

Lolz.. Czyli James strzelił 6 goli ale mimo wszystko to nie dzięki niemu Kolumbia doszła do ćwierćfinału? Sam Maradona powiedział, że jemu ta nagroda nie należała się. Prawda jest taka, że Messi większość czasu gówno grał, jedynie to pojedyncze akcje w końcówkach meczu ratowały Argentyne, reszte czasu nie był widoczny

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

W ostatnim meczu potrafił zrobić sobie akcje w sumie z niczego. Gdyby nie zszedł Lavezzi i był DiMaria argentyna nie zrypałaby tylu stuprocentowych akcji i w rezultacie to oni zostaliby mistrzami. Aguero może jest szybki, ale traci piłke przy pierwszym lepszym obrońcy, a druga zmiana to już ogólnie porażka. Jeszcze powinna być jakaś nagroda dla Mascerano, który robił wszystko co tylko można robić na boisku poza staniem na bramce.

Messi zaliczył 11 strat w finale z Niemcami. To ma być MVP turnieju? W fazie pucharowej nie istniał. I każdy jego fanboj musi się  z tym pogodzić.

Opublikowano

Mercedes pierdolnij się w łeb, dając bramki z innych meczów pokazujesz jakim jesteś idiotą. Chodzi o mundial, a MVP dostał k***a niezasłużenie i to każdy wie. Sprawa marketingowa, sam Maradona czy tam Pele tak powiedział.

Bo na pewno taki Robben, Vlaar, Kroos, James bardziej zaslużyli niż Messi.

Też nie przepadam za Niemcami, ale wiele z nich ma tyle wspólnego z Niemcami, co Tusk z sprawiedliwością. Taki Khedira, Ozil czy Podolski i paru innych Mustafów xD.

Jamesowi coś wyszło poza golami i łezkami z oczach? Ano tak, bo przecież gole to gówno, szczególnie grając jak crack. Czyli odejmijmy gole Messiemu, bez nich grał takie gówno (i tak grał) a James prezentował o wiele lepszy poziom.

Temat o mistrzostwach, finale i nagrodzie Messiego, a ten tutaj wyskakuje z Ronaldo i filmikami bramek z dawna. Przecież Messi 2 sezony temu, czy tam 3/4 rozpierdalał, a teraz? Gra takie gówno, że to się w pale nie mieści. W FCB jak Suarez będzie mógł grać, to pewnie wygryzie Messiego ze składu, jeśli ten nadal będzie prezentował taki poziom.

Opublikowano

Messi zaliczył 11 strat w finale z Niemcami. To ma być MVP turnieju? W fazie pucharowej nie istniał. I każdy jego fanboj musi się z tym pogodzić.

Jak ja lubie ten płacz fanów realu o MVP Messiego. :DRoben zaliczył podobną liczbę strat (o ile nie większą) w meczu z Argentyną. Policz sobie ile razy od tak sobie urwał się obronie i stworzył zagrożenie dla bramki przeciwnika we wszystkich meczach. I MVP zdobywa się za cały Mundial a nie mecz finałowy. Przeszkadza wam ta nagroda Messiego w życiu że tak o tym spamicie ? Wyczuwam ból dupy...

@ up Kroos i Roben? W łeb się pierdolnij. Reszcie wypisanych też należała się nagroda, ale Messi też zasłużył, i to akurat jego wybrali. I żaleniem się na forum hala dzieci tego nie zmienią.

Opublikowano

Jak ja lubie ten płacz fanów realu o MVP Messiego. :DRoben zaliczył podobną liczbę strat (o ile nie większą) w meczu z Argentyną. Policz sobie ile razy od tak sobie urwał się obronie i stworzył zagrożenie dla bramki przeciwnika we wszystkich meczach. I MVP zdobywa się za cały Mundial a nie mecz finałowy. Przeszkadza wam ta nagroda Messiego w życiu że tak o tym spamicie ? Wyczuwam ból dupy... @ up Kroos i Roben? W łeb się pierdolnij. Reszcie wypisanych też należała się nagroda, ale Messi też zasłużył, i to akurat jego wybrali. I żaleniem się na forum hala dzieci tego nie zmienią.

Nie tylko kibicom Realu, nawet większość kibiców FCB uważa, że nie zasłużył na tą nagrodę. "Hala dzieci" jesteś gównem.

Kroos i Robben? Co Cię dziwi? Spójrz chociażby na ranking Castrola.

Opublikowano

Nie tylko kibicom Realu, nawet większość kibiców FCB uważa, że nie zasłużył na tą nagrodę. "Hala dzieci" jesteś gównem.

Kroos i Robben? Co Cię dziwi? Spójrz chociażby na ranking Castrola.

Czyli jednak fanboy realu.

I co ma Messi do tego, że tak po nim jedziesz ? Sam sobie tą nagrode przyznał ? On nie miał na to wpływu. Tylko robił to co do niego należy, a że robił to dobrze to został przez innych doceniony i dostał nagrodę. Idź leczyć swój ból dupy na innym forum.

Opublikowano

zamknij ryj fiucie

Hmm toż to poezja! :D :D

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Opublikowano

@ up i 2x up

Nie ma co, trzymasz poziom. Król podstawówki. Ano takie są hala dzieci, jak się kończą z dupy wzięte argumenty to zaczynają się takie odzywki. Aż dziwi mnie, że nie zapomniałeś się przelogować przed napisaniem drugiego postu.

@Edit aaa sory, jednak to drugie konto innego trolla (bo na pierwszym dostał bana), ale mentalnie obaj jesteście na zerowym poziomie, więc dużo się nie pomyliłem.

Opublikowano

Yyyyyyy bo mi się już pojebało. Mój tekst nie miał nic wspólnego z innymi postami jak tego poety od zamykanego ryja na fiucie :/

Opublikowano

Yyyyyyy bo mi się już pojebało. Mój tekst nie miał nic wspólnego z innymi postami jak tego poety od zamykanego ryja na fiucie :/

Bo myślałem że to Ty pisiałeś z innego konta, ale sprawdziłem go i okazało się, że to drugie konto jakiegoś trolla ( fanboya realu btw). No chyba jednak miał skoro go cytowałeś. Ale teraz to już ostro off topem lecimy :P
Opublikowano

@ up i 2x up Nie ma co, trzymasz poziom. Król podstawówki. Ano takie są hala dzieci, jak się kończą z dupy wzięte argumenty to zaczynają się takie odzywki. Aż dziwi mnie, że nie zapomniałeś się przelogować przed napisaniem drugiego postu. @Edit aaa sory, jednak to drugie konto innego trolla (bo na pierwszym dostał bana), ale mentalnie obaj jesteście na zerowym poziomie, więc dużo się nie pomyliłem.

Wez wykurwiaj wyjebane mam na sreala i farse

Opublikowano

Lolz.. Czyli James strzelił 6 goli ale mimo wszystko to nie dzięki niemu Kolumbia doszła do ćwierćfinału? Sam Maradona powiedział, że jemu ta nagroda nie należała się. Prawda jest taka, że Messi większość czasu gówno grał, jedynie to pojedyncze akcje w końcówkach meczu ratowały Argentyne, reszte czasu nie był widoczny

Idąc tym tropem Neymar również zasłużył, bo Brazylię zaciągnął do 1/2. ''Bo Maradona powiedział". Świetnie i co z tego? Ma większe ego niż Ronaldo, a w dodatku jest ćpunem.

Mercedes pierdolnij się w łeb, dając bramki z innych meczów pokazujesz jakim jesteś idiotą. Chodzi o mundial, a MVP dostał k***a niezasłużenie i to każdy wie. Sprawa marketingowa, sam Maradona czy tam Pele tak powiedział.

Bo na pewno taki Robben, Vlaar, Kroos, James bardziej zaslużyli niż Messi.

Też nie przepadam za Niemcami, ale wiele z nich ma tyle wspólnego z Niemcami, co Tusk z sprawiedliwością. Taki Khedira, Ozil czy Podolski i paru innych Mustafów xD.

Jamesowi coś wyszło poza golami i łezkami z oczach? Ano tak, bo przecież gole to gówno, szczególnie grając jak crack. Czyli odejmijmy gole Messiemu, bez nich grał takie gówno (i tak grał) a James prezentował o wiele lepszy poziom.

Temat o mistrzostwach, finale i nagrodzie Messiego, a ten tutaj wyskakuje z Ronaldo i filmikami bramek z dawna. Przecież Messi 2 sezony temu, czy tam 3/4 rozpierdalał, a teraz? Gra takie gówno, że to się w pale nie mieści. W FCB jak Suarez będzie mógł grać, to pewnie wygryzie Messiego ze składu, jeśli ten nadal będzie prezentował taki poziom.

Te twoje zwroty w moją stronę już nie są śmieszne. Messi miał najwięcej wykreowanych sytuacji bramkowych i udanych dryblingów 1v1 ze wszystkich na mundialu. Nie zawsze ten kto jest królem strzelców dostaje MVP. A wiesz co jest najlepsze? Że jak by Ronaldo dostał MVP to nawet by nie było dyskusji i nie można by było porównać go z Pele za swoich najlepszych akcji, czy z Messim z paru sezonów temu. Grając gówniany sezon zagrał porównywalnie tak samo jak Ronaldo w swoim najlepszym sezonie (LaLiga). Ciekawe, prawda? W dodatku Suarez nie będzie się bił z Messi o pozycję, bo już od dawna było ustalone, że Messi albo schodzi na skrzydło, albo za plecy Suareza. Wróć sobie pare stron wcześniej w temacie o Realu - przed Złotą Piłką. Mało co się nie pocięliście. Z tobą nie da się dyskutować o takich sprawach, bo jak Ci się coś nie spodoba to od razu wyzywasz ludzi od idiotów itp.

Messi i Robben najbardziej się wyróżniali na tym mundialu. Jeśli James miałby dostał MVP to równie dobrze pretendentem mógłby być Cuadrado. MVP dostał Messi i koniec tematu. Jak wam się to nie podoba to proszę wysłać zażalenie do Blattera. UEAFELONA!!!! :angry:  :angry:

NIE NA TEMAT!!!!!!

Legenda Bałkańskiej piłki skrytykowała Ronaldo i fanboye CR7 (nie fani Realu) już skaczą do gardeł.   :)

Opublikowano

Jak ty pierdolisz, idź do szkoły dzieciaku.

Edit: Wybacz, musiałem zmienić Ty na ty, bo nie zasługujesz na mój szacunek będąc ścierwem.

Opublikowano

Widzisz? Sam zachowujesz się jak dziecko. Nie masz już nic mądrego do napisania to zaczynasz wyzywać. 

Podobno FIFA złamała jakieś tam przepisy i Rihana mogła dotknąć puchar. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...