Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata 2014r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

myslalem ze hiszpania.

no jednak nie

teraz stawiam holandia albo francja

kibicuje uaregejowi

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ohhh..!! Messi się rozbujał :D

Chłopak wie że na mundialu 2018 już nie będzie najlepszym piłkarzem świata dlatego teraz chce się pokazać.

Sporo mówi się o tym że na mundialu w Brazyli bramki strzelają rezerwowi.

To pokazuje jaki ciężki jest tam klimat na gre dla Europejczyków

Bo świeży pełen sił, średniej klasy zawodnik który wchodzi z ławki w 70 minucie strzela bramke, a od początku meczu światowej klasy piłkarz nie może strzelić bramki.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Widać już było, że Messi się oszczędza podczas sezonu w BBVA. Teraz widać tego efekty. Przygotował dobrą formę i co najważniejsze - strzela gole. Czuję, że zajdą wysoko, a nawet według mnie mają duże szanse na zwycięstwo. Wydaje mi się, że do 1/2 finału dojdą takie pary:

Argentyna - Francja

Brazylia - Niemcy

Duże szanse na MVP turnieju ma Neymar i Messi, bo widać, że to oni ciągną grę swoich reprezentacji. W Argentynie jest jeszcze Di Maria, który od dłuższego czasu prezentuje kapitalny poziom. ;-)

Królem strzelców zostanie: Benzema/Messi/Neymar/Muller.

Takie są moje typy. ;-)

I moim zdaniem bramka Shaqiri'ego bramką mistrzostw do tej pory  :)

Opublikowano

Bardziej niż Argentyne, Francje czy Niemcy typował bym Holandie

i tak samo w do króla strzelców zamiast Mullera to Robben lub van Persie

!!!! Pamiętajcie o Kostaryce !!!!! :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

@Mostro

Bez jej przecież Agentyna jest za słaba :)

Jestem pewny że Brazylia dojdzie do finału :)

Słaba? Di Maria i Messi jedną akcją mogą wygrać mecz, więc nie przesadzaj. Tak samo było z Hiszpanią podczas ME 2012. Grali słabo jak na nich, a w finale taką rakietę odpalili, że Włosi tylko stali. Poza tym o zwycięstwie może decydować przypadek. Z taką formą Messiego i Di Marii Argentyna musi być w półfinale co najmniej. 

Ja również jestem pewien. Kibicuję Argentynie i Brazylii i liczę na taki finał.  :rolleyes:

Opublikowano

@p4w6i4

Brazylia chce puchar !

Nie po to budowali stadiony żeby teraz odpaść w 1/8 :)

Tak na poważnie to coś czuje że Brazylia będzie jeszcze bardziej zmotywowana w fazie pucharowej niż w grupie.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFumbilia

Jakoś wyjątkowo się nie znam na piłce ale jak myślę o Brazylii to przychodzi mi tylko Neymar na myśl. Przecież on tam sam gra. Niema bata żeby wygrali. Stawiał bym na Argentynę, Niemców lub Holandię ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFumbilia

Jakoś wyjątkowo się nie znam na piłce ale jak myślę o Brazylii to przychodzi mi tylko Neymar na myśl. Przecież on tam sam gra. Niema bata żeby wygrali. Stawiał bym na Argentynę, Niemców lub Holandię ;D

Ciekawe co on musi myśleć. W wieku 22 lat bierze na barki całą grę Brazylii. Grają też Oscar, Hulk i Luis Gustavo, a zajebistą pracę w obronie wykonuje Silva i Luiz ;-)

btw. 1-0 dla Brazylli

PS. Meksyk ma zajebistą defensywę. Stracili tylko jedną bramkę. Mam nadzieję, że zatrzymają Holandię. 

Opublikowano

Uff... W bardzo wyrównanym meczu Brazylia wygrywa po serii rzutów karnych i awansuje do 1/4 finału. Moim zdaniem bohaterem Julio Cesar...

Opublikowano

To mamy bardzo podobne zdania ^^

Ale Brazylia w trakcie meczu jak i dogrywki nie trzymała takiego poziomu jaki podobno ma ;D

Nie tym razem to następnym ale szans dla niej nie widzę ;/

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Wpuszczenie Jo za Freda to był błąd :)

w 120 minucie Brazylijczycy mogli umrzeć na zawał serca :)

Gol Hulka moim zdaniem powinien być uznany bo to była taka "naciagana" ręka.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Wpuszczenie Jo za Freda to był błąd :)

w 120 minucie Brazylijczycy mogli umrzeć na zawał serca :)

Gol Hulka moim zdaniem powinien być uznany bo to była taka "naciagana" ręka.

On tylko przycisnął bicka to klatki, więc moim zdaniem też uznana. 

Opublikowano

dla mnie finał będzie holandia - argentyna :D

nie mozliwy jest taki final...

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Brazylia odpadnie z Kolumbią to pewne.

Boję się o to, ale wątpię. Brazylia musi się zmotywować, Neymar wziąć w garść i z górki. 

Opublikowano

Eh... Liczyłem na Chile ale trudno ...

Liczyłem na Meskyk ... 1-0 dla Meksyku ... 88 minuta 1-1 ... 93 1-2 ... <facepalm>

Szkoda że Meksyk tego nie wygrał , ale licze że Kolumbia wygra z Brazylią , i żeby Kostaryka wygrała z Grecją a potem zagrała jak z Włochami , Anglikami i Urugwajem i sprawili niespodzianke Holenderskim dziewczynkom ... A reszte zobaczymy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...