Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Untium Mgames [Dedyk] [Medium]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie poświęciliśmy się i  2 techników  pojechało na UJ Kraków  wgrać szybko clienta  (tam mają upload 20 mb) Jak tylko będzie  wszystko to damy linki.

Niestety serwer  jest wciąż przeciążony i ciężko się to patchuje.   Nie mylcie  tego z  lagami na serwerze bo takich nie będzie  to są osobne maszyny.

Fajnie ze probujecie to naprawic ale zauwaz ze ci co graja od poczatku maja bonus expa i wbija wiecej niz ci co wejda np. o 19 czy 21... wiec powinniscie wylaczyc bonus i poczekac az bedzie client i jak ludzie sciagna to dopiero dac.

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie ze probujecie to naprawic ale zauwaz ze ci co graja od poczatku maja bonus expa i wbija wiecej niz ci co wejda np. o 19 czy 21... wiec powinniscie wylaczyc bonus i poczekac az bedzie client i jak ludzie sciagna to dopiero dac.

Jaki bonus ? Na razie żadnego nie ma

Opublikowano

Zawiodłem się zdeka..

Mam kilka propozycji.

*Zróbcie coś ze stroną ( ranking i dodajcie nie podkręcony lciznik graczy)

*Mało metków i słaby drop - poprawcie to.

*Exp słaby no ale to hard to już się nie czepiam.

*Konik - powinno się robić konia w max 1 dzień (bez przesady kto będzie robił konia w 7 dni? wiem że chcecie zarobić na IS ale bez rgaczy ten serwer podanie po tygodniu)

*Zmianki - zmienia się bony co 10 minut... to dlatego, że jest chujowy drop czy zeby mniej ludzi grało?

*Skille - hmm ku leci 1 z metka i to nie zawsze, a gdzie gra 100 osób jak zrobić na G? Może tak 10 ku do G?

BTW. wgl są rady i egzo?

Ogólnie to chciałem wyjść a wbiłem tylko 12 lvl.

No ale zostane być moze warto, mam nadzieję że coś z tym zrobicie.

Mam nadzieję ze Admin jakiś to czyta i coś odpisze a nie zignoruje..

PS. fajnie by było dodać lot zmianek i dodan do mobów :)

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Zawiodłem się zdeka..

Mam kilka propozycji.

*Zróbcie coś ze stroną ( ranking i dodajcie nie podkręcony lciznik graczy)

*Mało metków i słaby drop - poprawcie to.

*Exp słaby no ale to hard to już się nie czepiam.

*Konik - powinno się robić konia w max 1 dzień (bez przesady kto będzie robił konia w 7 dni? wiem że chcecie zarobić na IS ale bez rgaczy ten serwer podanie po tygodniu)

*Zmianki - zmienia się bony co 10 minut... to dlatego, że jest chujowy drop czy zeby mniej ludzi grało?

*Skille - hmm ku leci 1 z metka i to nie zawsze, a gdzie gra 100 osób jak zrobić na G? Może tak 10 ku do G?

BTW. wgl są rady i egzo?

Ogólnie to chciałem wyjść a wbiłem tylko 12 lvl.

No ale zostane być moze warto, mam nadzieję że coś z tym zrobicie.

Mam nadzieję ze Admin jakiś to czyta i coś odpisze a nie zignoruje..

PS. fajnie by było dodać lot zmianek i dodan do mobów :)

Wszystko będzie  sprawne tylko na start przyszło za dużo osób (heh no nie za dużo im wiecej tym lepiej) i serwer  download  przeciążyło i nie moga wejsc do gry. Wrzucamy clienta na różne serwisy i nie zdążyliśmy odpalić wszystkiego przy starcie NP RANKINGU GRACZY.

O wszystkich błędach już wiem zmianki i inne rzeczy będą poprawione w dzisiejszym update  i będzie wszystko działać.

Czekam na kolegę i poprawi wpisze w code bo ja  nie wiem jak. Szczerze (Sante z tej strony)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kiedy ten update i czy wypiszesz tutaj co będzie poprawione?

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

dlaczego jak próbuje wbić na serwa pisze że nieprawdiłowe haslo lub nazwa konta....? Założyłem 2 konta i to samo a na gmailu nie ma nic do potwierdzenia

Opublikowano

dlaczego jak próbuje wbić na serwa pisze że nieprawdiłowe haslo lub nazwa konta....? Założyłem 2 konta i to samo a na gmailu nie ma nic do potwierdzenia

Należy  patchować clienta. Niestety trwa to długo gdyż  ogromna ilość osób go pobiera 

Pobierajcie grę tutaj   Kolejny link do clienta można pobierać!

http://www.multiupload.nl/VKBZQBN3KX

Opublikowano

W jakich godzinach będzie przeprowadzony ten Update?

Zostanie podana lista co generalnie ma być poprawione?

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

co jest ustawilem w ustawieniach grafike dalem pelny ekran a jak sie klient patchuje to jest male okno usowa ustawienia co sie dzieje?

Opublikowano

sztabki u dozorcy zbugowane.

kupuje sie po 50k a sela po 10 / po 100 a sela za 20 . Dalszych nie sprawdzalem..

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano
Dziś o godzinie 24:00 nastąpi przerwa techniczna.

Przerwa potrwa od 30 do 60 minut.

Podczas przerwy zmienimy między innymi:

& Zmiana bonusów zostanie zniwelowana do 1 sekundy

& Dodamy średnie obrażenia i umiejętności do broni na 30 poziom.

Osobom które zdobyły już bronie na 30 poziom dodamy losowe, średnie obrażenia i umiejętności .

& Dodamy hełmy oraz tarcze do handlarza zbrojami.

& U teleportera będzie można się teleportować od 1 poziomu.

Możliwe że coś zostanie jeszcze zmienione.

Inne rzeczy bez konieczności przerwy technicznej:

W najbliższych godzinach dodamy ranking graczy i gildii.

Następnie ranking Statystyk Osiągnięć i Testów Posłańca.

Umożliwimy uruchamianie klienta bez konieczności Patchera. Oto link:

Jest to rozwiązanie tymczasowe dopóki nie ulepszymy Patchera.

MGames_bin.exe należy wkleić do klienta i nim go otwierać.

Cały Item-Shop dodamy w dniu jutrzejszym wraz z możliwością przelewów.

Opublikowano

czemu ts3 nie dziala?

ZabQ zmienił adres za chwile podam nowy.

Nowy adres to 178.217.188.15

Opublikowano

Aktualnie trwa przerwa do około godziny 1:00 ale Zapraszam Was do Gry bo Serwerek jest spoko tylko, że nie ma zbyt dużo graczy gdyż wynikła lipa z patcherem :(

Opublikowano

Serwer wg mnie dobry , wbiłem 30 lv . Nie powiem żeby było łatwo ale czego od harda oczekiwać . Często dropią skrzynki z ulepszaczami co ułatwia bardzo ulepszanie itemów na niskim poziomie , bardzo mi sie to podoba w porównaniu do ulepszaczy które były i ciężko się je dropiło (polecam zrobić nową postać specialnie na ulepszacze ponieważ trochę ich jest ;)) .Na serwerze nie wystąpił żaden lag czy też padnięcie chaneli za co duży + , widać stabilny serwer. Póki co odstrasza jedynie mała liczba osób co liczę że się zmieni (w m1 jest z 5-6 osób ) . Konik tez nie jest jakąś łatwą rzeczą do zrobienia więc wg mnie jest to - (w is za 11 zł) . Za  to duży plus za roślinki które często dropią oraz to iż wody typu SamBo czy Dok(+70 defa i 50 ataku) są dostępne już od 15 poziomu co ułatwia grę a trochę trzeba podropić zeby pare takowych zrobić za co duży + . Dodania bonusów dropia troche rzadziej od zmianek z metków lecz i też nie z kazdego(bynajmniej mi ). Pelerynki szybko się zaczynają kończyć z skrzynek na 1,10,20 lv ,co skłania do dropu z metków (po 20szt)

Ogólnie polecam każdej osobie tego harda która chcę posiedzieć na serwerze trochę dłużej , serwer stabilny a administracja wprowadza pierwszego update dla graczy więc powiedzmy że chcą udogodnić grę na tym serwerze .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...