Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Untium Mgames [Dedyk] [Medium]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 godzina pobierania 39% net 10mb/s. Może o 16 wejdę :D

banner5.gif

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestańcie płakać o tego patchera... Jednym pobierze się szybciej, a drugim wolniej, proste. Serwer zapowiada się fajnie na pewno zagram mam nadzieję, że wszystko będzie okej, ale jak na razie jest super ponieważ od strony technicznej wygląda to całkiem dobrze.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Kto wejdzie 1 a takich osób będzie mało bo jak widać większość pobiera ma łatwiejszy start a my będziemy się pier... na zajętych spotach ;]

banner5.gif

Opublikowano

Kto wejdzie 1 a takich osób będzie mało bo jak widać większość pobiera ma łatwiejszy start a my będziemy się pier... na zajętych spotach ;]

patcher byl dostepny wczesniej, bylo pobrac

Opublikowano

Tym co się wolno pobiera patcher ze strony polecam pobierać przez Internet Download Manager mi się pobrało w 2 minuty, pełną wersję można znaleźć na chomiku.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Lamzaz albo Pił wczoraj albo nie trafil w te wiadomosc co chcial zacytowac to raz a 2 Admini napisali ze start bedzie najpóźniej o 15 z racji iz ustawiaja ISa oraz Raty na start [ bosst do expa z racji otwarcia ]

Opublikowano

Tym co się wolno pobiera patcher ze strony polecam pobierać przez Internet Download Manager mi się pobrało w 2 minuty, pełną wersję można znaleźć na chomiku.

Faktycznie działa , dzięki za poradę reszta z txt był patcher dostepny wczesniej wypierdalać na serwer w takim razie i wbijajcie na wolnych spotach lv  tylko się nie usrajcie czasem.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

serio?! przez godzine 30% zaledwie... co oni zrobili ze tyle sie to sciaga? mogli by wrzucic latke na strone ktora by ograniczyla paczowanie do gora 3 minut, ale po co... prawda?

Opublikowano

Faktycznie działa , dzięki za poradę reszta z txt był patcher dostepny wczesniej wypierdalać na serwer w takim razie i wbijajcie na wolnych spotach lv  tylko się nie usrajcie czasem.

dobrze dobrze. Poczekamy wszyscy w m1. Nie będziesz wtedy mazał się jak 3 letnia dziewczynka?

a co do serwera to ciągle nie można wejść.

x

Opublikowano

dobrze dobrze. Poczekamy wszyscy w m1. Nie będziesz wtedy mazał się jak 3 letnia dziewczynka?

a co do serwera to ciągle nie można wejść.

Czytaj ze zrozumieniem a nie pierdziel 3po 3 dla nabijania postów , a z takimi tekstami to pisz do swoich

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

21% w godzine przy necie 10mb/s, w wakacje będzie napierdalanie xD

Mozesz mieć neta 1mb i bedziesz miał patchowane z taką samą predkością jak kazdy z takim samym sprzętem jak Ty , bo neta to w ogole nie uzywa :>

Uzycie łacza 0.40% ^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Patcher pobiera nowe pliki więc po pobraniu zapewne bedzie można już grać.

//

tsl0vm.jpg

Jestem sławny. xD

Co do gry to jak przytrzymam w/spacje to mam klatki :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...