Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Untium Mgames [Dedyk] [Medium]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś nie chce się bawić w czekanie aż się to spatchuje to niech poczeka ja wrzucę clienta jak się to już spatchuje o ile chcecie.

8adad81701a75f66m.jpg
  • Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak hujowego serwera FTP jak tu to ja dawno nie widziałem.. Internet 50 MB,a leci gorzej niż jak ściągałem CS'a 9 lat temu przy necie 256 kbps..

ZjaranaPanda

Opublikowano

Mi sie pat-chuje przy necie 65/mb/s 2 godziny ja jakoś nie plącze :). Może ze macie po 10 lat to sie nie dziwcie ludzie ze oni płaczą.

Co kogo to interesuje ze Tobie tyle się to wszystko patchuje ? Poza tym nie zakladaj po postach ile kto ma lat , książkę piszesz czy jak? A może chcesz komuś w dupę wleźć ?

PS. modku możesz dorzucić jeszcze z 50pkt ostrzeżeń ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Darowałęm sobie ten serwer przez problem z patchowaniem - nie mam zamiaru 10h patchowac przy necie 8MB

Poza tym gildiia i tak sama odeszla z serwera cytując " serwer gówno nawet misji nie ma "

Dziękuje dobranoc pozdrawiam serdeczine 

Opublikowano

Wszystko pieknie dziala, tylko pewnie 95% ludzi nie moze wbic. xD Server stabilny ale moim zdaniem za bardzo odbiega od metina ;/ te nowe npc.. te zbroje u handlarki stalki itp.. nie bardzo mi sie to podoba.

Darowałęm sobie ten serwer przez problem z patchowaniem - nie mam zamiaru 10h patchowac przy necie 8MB

Poza tym gildiia i tak sama odeszla z serwera cytując " serwer gówno nawet misji nie ma "

Hahahaha to bylo to przewidzenie misiaczku :* wiadomo bylo ze nie dasz rady na hard/medium <3 przed startem zawsze prezentujesz server podniecasz sie jaki on pro jest a jak wystartuje to go odrazu hejtujesz. beczka <3

Opublikowano

Mi sie pat-chuje przy necie 65/mb/s 2 godziny ja jakoś nie plącze :). Może ze macie po 10 lat to sie nie dziwcie ludzie ze oni płaczą.

Ja też płacze, że mi sie wolną ściąga, to znaczy że mam 10 lat ? łuhuhu Cofam sie w rozwoju :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak ktoś nie chce się bawić w czekanie aż się to spatchuje to niech poczeka ja wrzucę clienta jak się to już spatchuje o ile chcecie.

Zmieniłem zdanie także daruję sobie ten serwer bo patchuje się to jak dla mnie nie na moje nerwy , możecie mnie nazwać jak chcecie , ale wole anulować niż pózniej jak już się to zrobi załować ze na coś co jest po prostu jak dla mnie lipne straciłem tyle czasu.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ogólnie patrząc na prezke chce zagrać, fajny serwer na prawde, ale bez kitu nie chce mi sie tyle czekać, jestem człowiekiem niecierpliwym. Jak już będzie normalnie cały client do pobrania to z pewnością zagram. Także tymczas :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prowadzący serwera nie widzi ze traci graczy ? Nie może dodać całego clienta na hosting? A może im to obojętne?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Prowadzący serwera nie widzi ze traci graczy ? Nie może dodać całego clienta na hosting? A może im to obojętne?

Podobno już wrzucają na nowe hostingi :)

Opublikowano

INFORMACYJNIE:

Serwer  na który został wrzucony client nie wytrzymał  od ilości osób które go pobierają. Trwa to długo niestety. Zaniegługo udostępnimy dodatkowe linki do pobierania.

Za utrudnienia  przepraszamy, ale nie spodziewaliśmy się tylu osób na start.  Jak tylko sytuacja z pobieraniem się ustabilizuje  wszystko będzie w porządku. 

PS : Odnośnie ilości graczy  na serwerze.

Jest ich mało bo nie mogą spatchować  clienta.

Aktualnie z minuty na minutę przybywa  około 10 rejestracji a  kont od rana jest  800

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

hahahaha . Cały wezzyy :rolleyes:   Serwer max jeden dzień i kolejny, dlatego sądzę, że twoje reklamy dla serwera to bardziej jego antyreklama.

I jak teraz szukasz coś łatwiejszego ? Czy widzimy się w piątek na Astili ? Też hard, więc raczej nie dasz rady  <3

Ile ludzi online i czemu rankingu na stronie nie ma ?

Opublikowano

Widać ze panowie sie bardzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo napracowali ale dla mnie zbyt dużo jak na ten typ serwa ale wpadnę bo sie napracowali i muszę zobaczyć 

Opublikowano

Aktualnie poświęciliśmy się i  2 techników  pojechało na UJ Kraków  wgrać szybko clienta  (tam mają upload 20 mb) Jak tylko będzie  wszystko to damy linki.

Niestety serwer  jest wciąż przeciążony i ciężko się to patchuje.   Nie mylcie  tego z  lagami na serwerze bo takich nie będzie  to są osobne maszyny.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ciężka sprawa bony tylko z metów i bossów, bojowca zanim się zrobi to też w ciul czasu. Mogłby by bony dropić także z mobów.

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...