Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Untium Mgames [Dedyk] [Medium]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wpisuje dobre dane, i pisze 'zle haslo lub login' to tak ma byc? bo myslalem ze bedzie blad polaczenie  z serverem.

Opublikowano

Wpisuje dobre dane, i pisze 'zle haslo lub login' to tak ma byc? bo myslalem ze bedzie blad polaczenie  z serverem.

Konta poprostu są jeszcze zablokowane ^^

Opublikowano

Wrzućcie normalnego klienta, pobiera mi się on już ok 30minut a dopiero 15%, a podczas normalnego pobierania to bym go miał w 10minut max.

Chcieliscie sie popisać mała wagą klienta no to Wam sie nie udało.

Opublikowano

Konta poprostu są jeszcze zablokowane ^^

dziwne bo ja normalnie sobie gram :p chodze na metki zobaczyc co dropi to poprostu ten drop jest ch.. 

Opublikowano

Musisz sobie  po 14  zaktualizować patchera bo jesteś na serwerze testowym :)

wiem chciałem zobaczyc drop tylko ale 5 metków i 2ku ...

Opublikowano

Co wy tak placzecie? mi 20sek i normalnie odpala clienta.. -.-

Opublikowano

Spatchowałem, włączyłem klienta git majonez. Włączam ponownie i znowu patchuje, nie sprawdza, tylko patchuje. GG WP

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

MAsakra - patchuje tak wolno że nie wiem kto wejdzie na start -,-

Mi normalnie szybko poleciało może słabego neta masz klient waży ok 1,5 GB

837371446280124127260.png
Opublikowano

MAsakra - patchuje tak wolno że nie wiem kto wejdzie na start -,-

Pierwsze dwa razy będzie Ci się długo patchować, lecz potem to już tylko sprawdza. Mi sprawdzało minute i się odpalił client

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Jak wrzucicie normalnie całego klienta to może zagram, bo tym gównianym patcher'em można sobie dupę podetrzeć co najwyżej. Jakoś inne Klienty normalnie uruchamiam, a co do neta to mam 13 MB/s. 

Pobiera już 2h, a dopiero 35%. Raz już pobrałem to ERROR brak jakiegoś tam pliku, no masakra jakaś. 

Opublikowano

No przydałby się oddzielny client dla graczy którzy patchowanie mają jeszce przed sobą :)

Edit# Sarthal to inaczej jinno ^^

Opublikowano

mi spatchowało wreszcznie odpalił się klient i tutaj pytanie czy po starcie musze go wyłączyć i włączyć od nowa? Czy wystarczy czekać?

Bo nie chce się naciąć na kolejną godzine czekania

x

Opublikowano

mi spatchowało wreszcznie odpalił się klient i tutaj pytanie czy po starcie musze go wyłączyć i włączyć od nowa? Czy wystarczy czekać?

Bo nie chce się naciąć na kolejną godzine czekania

Nie musisz go wylaczac, poprostu czekaj.

Opublikowano

Jak wrzucicie normalnie całego klienta to może zagram, bo tym gównianym patcher'em można sobie dupę podetrzeć co najwyżej. Jakoś inne Klienty normalnie uruchamiam, a co do neta to mam 13 MB/s. 

Pobiera już 2h, a dopiero 35%. Raz już pobrałem to ERROR brak jakiegoś tam pliku, no masakra jakaś. 

to ja z netem 7mb pobieralem 40min

Opublikowano

Pierwsze dwa razy będzie Ci się długo patchować, lecz potem to już tylko sprawdza. Mi sprawdzało minute i się odpalił client

Ja 1.5gb klienta pobieram 40 min - a kurfa tutaj po godz mam 35 plik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...