Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Untium Mgames [Dedyk] [Medium]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj zapowiedź ode mnie , znajdziecie w niej kilka istotnych informacji.

Dodatkowo zapraszam jak zawsze do gildii :)

W razie czego - pw ;)

https://www.youtube.com/watch?v=dogYbiBIB_0&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super, napewno zagram, ale nie rozumiem komentarzy ludzi, którym przeszkadzają nowe bronie, ulepki itd. - Czy wy naprawdę checie grac serwer na serwerem na tym samym, robić cały czas to samo - nie nudzi wam się to, bo mi tak, a tutaj widzę wiele nowości, które tylko zachęcają do gry ! Piszecie, że zobaczycie jak serwer postoi t może wbijecie - jeżeli każdy będzie tak robił to on nie postoi bo nie będzie miał na nim kto grać, więc nie wiem jak wy, ale ja się zabieram do roboty i pomogę im reklamować serwer, a nie tylko pisać - zobaczę jak wypali !

Opublikowano

certzz.png

POPRAWILIŚMY OSTATECZNIE "TWOJĄ DROGĘ" POWYŻEJ  ZDJĘCIE Z CERTYFIKATAMI  ZROBIONYMI JUŻ PO OSTATNIEJ MISJI.

Ulepszacze : niby jest ich dużo ale zmieniliśmy naszego clienta tak  że wyeliminowaliśmy stare ulepszacze i zastąpiliśmy je nowymi. Wydaje się wam że jest tego sporo ? Biorąc pod uwagę że przydadzą się one od samego początku gry  to nie jest ich tak sporo bo nie są tylko na nowe itemki lecz na większość.

Co za tym idzie?
Będziecie musieli zbierać wszystkie ulepki  bo nie będziecie wiedzieć na początku co jest do czego. Małe urozmaicenie  i nie będziecie z rutyny wiedzieć do czego służył np kawałek kamienia bo od teraz nazywa on się inaczej i wygląda inaczej.

Dodania bonusów - metki /bosy
Zmiana bonusów - metki / bosy
Zwój egzo- metki / bosy
KU - metki
Kamole Duchowe (4 rodzaje  na każdą pforesje inny) - metki
Pelerynki - metki

KU - Czytamy co 6 h lub używamy zwoju egzo. Ku wchodzi 100% zatem 55 ku i mamy skil na g1.

Podobnie z Kamolami

Konie :  Konia robimy standardowo  dropiąc medale i robiąc misje  jednakże  powodzenie misji jest zawsze 100% co  pozwala nam dokładnie oszacować kiedy będzie konik.
Można przyspieszyć robienie konia używając spacjalnego medalu konnego który jest w IS.

Bronie na 30 lvl

Bronie na 30 poziom można zdobyć od:
Goo-Pae, Best. Kapitan, Bestialski Łucznik, Best. Maniak, Best. Specjalista, Bo, Choung

Zbroje u handlarzy :

Często pytaliście  dlaczego stalki są u handlarzy a nikt nie przeczytał dokładnie prezentacji.

Wszystkie zbroje  standardowe z  metin2   zostały zmienione graficznie ich wartości pozostały  takie jak były .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

czekam na start ;P mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze..;0

Robie swoja gildie jak cos pisac skype hubson1998 gg 15878021 na Narthis ;)

Zaczynam gre WP :) postac PvP oczywiscie Heler ;)

szukam osob chetnych do wspolnej gry bede gral raczej z bratem ;) osoba grajaca smokiem mile widziana pisac skype lub gg ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pobralem klienta zainstalowalem wszystko, odpalilem patchowanie i na 33% mi sie zatrzymalo no to wylaczylem . Teraz wcale sie nie chce patchowac, co zrobić ? Mam ten program NET na komie juz :?

Opublikowano

Co mam zrobić jak mi sie nawet po reinstalce nie patchuje ? Nie możecie dać calego klienta do pobrania żeby juz potem nie patchowac ??

Opublikowano

MoyzeS musisz sciagnec tego net .. cos tam. co jest w "pobierz " 2 link ten i go wlaczyc ;) potem bedziesz musial kompa wylaczyc i wlaczyc i gitara.. i dopiero pachtera wlaczasz :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gdy chce go zainstalować pisze ze mam juz ta lub nowsza wersje :)

Hmm musze go wlasnorecznie uruchowic czy dziala automatycznie ?

Opublikowano

Powiem tak: wow. Patrząc tylko na prezentację, serwer jest czymś kompletnie nowym, oszałamiającym i wprowadza nowe standardy do metina. Pytanie tylko jak wyjdzie ze strony technicznej;)

Sam nie wiem czy wbiję, tyle nowości, ciężko będzie się połapać w tym wszystkim.

Opublikowano

Powiedzcie mi czy przy włączaniu patchera klikacie start?

Powiem tak: wow. Patrząc tylko na prezentację, serwer jest czymś kompletnie nowym, oszałamiającym i wprowadza nowe standardy do metina. Pytanie tylko jak wyjdzie ze strony technicznej;)

Sam nie wiem czy wbiję, tyle nowości, ciężko będzie się połapać w tym wszystkim.

Nowości jest sporo wszystko testowaliśmy całą noc. Wszystko działa. 

Odnośnie nowości to jest tego sporo, a co do zamieszania w metinie to gwarantuję  że  będziecie zbierać wszystko co popadnie   i uczyć się na nowo.  My  przedstawiamy nieco inną wersję gry i nie będzie tak że wszystko robicie  odruchowo i z pamięci. Ta gra jest już tyle lat  a nikt nie stworzył większych zmian.

Jeśli macie jakieś problemy i pytania piszcie na forum. Jeśli nie my to ktoś na pewno pomoże.

http://forum.mgames.pl/

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja wbiłem na bete i na prawdę serwer genialny wszystko na pierwszy rzut oka działa poprawnie lecz całość wyjdzie dopiero po starcie.

Serwer Polecam i zapraszam !!!

Tu łapcie kilka SS'y z gry :

post-127260-0-04866800-1399107621_thumb.jpgpost-127260-0-26878700-1399107637_thumb.jpgpost-127260-0-57344800-1399107649_thumb.jpg

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dobra, przekonałeś mnie, zagram;) Czuję, że trzeba będzie stworzyć masę poradników. ;)

Edit: nie mogę zalożyć konta, nie wyświetla mi się obrazek, z którego mam przepisać tekst (na innych stronach działa to normalnie).

Opublikowano

hm.. te bronie na 30lvl z Bestów mnie trochę odpychają.

Pół dnia spędzę w m2 zanim będę mógł pójść dalej...

x

Opublikowano

Także ten, dzięki Drifty .

Mam nadzieje ze znowu sie nie zatnie i zagram bo serwer serio swietnie sie zapowiada, ja tam jestem zwolennikiem nowości w metinie bo gra jest juz dość monotonna poniewaz zna sie ja na pamięć .

Opublikowano

Dropią jakieś skrzynki serwerowe lub os w tym stylu ? :P

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

ten serwer jest wlasnie genialny dzieki tym ulepszaczom, poniewaz nie wiadomo co z czego dropi i to bedzie czysta przyjemnosc z odkrywania tego

bede na starcie, powodzenia i zapraszam

Opublikowano

hm.. te bronie na 30lvl z Bestów mnie trochę odpychają.

Pół dnia spędzę w m2 zanim będę mógł pójść dalej...

Naprawdę ? Bronie na 30 lvl to żaden kłopot trzeba się trochę potrudzić żeby je zdobyć w końcu te jedne z najlepszych broni na serwerze, ale tutaj także można korzystać z innych broni które nie będzie ciężko ulepszać, mam nadzieje, że zmienisz zdanie. Pozdrawiam.

837371446280124127260.png
Opublikowano

już mniejsza o te bronie, innym kłopotem jest to, że patcher się nie włącza.

Mam Win Xp x64 i oczywiście wszystkie net frameworki.

W folderze z metinem który się wypakowuje poprzez wasza instalkę nawet nie ma czego uruchomić oprócz uinstallu i configu. 0.o

"MyGames" po prostu nie reaguje.

x

Opublikowano

Jak ktoś ma zagrać na tym serwerze o tej 14:00 jak patcher jest taki, że tylko o dupę rozbić. Raz pobiera raz nie, jak już pobierze to na koniec ERROR wywala. Już 5 razy instalowałem i ciągle to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...