Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Untium Mgames [Dedyk] [Medium]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo mi się spodobał ze względu na masę nowości,ulepszaczy itd. .Będzie od groma rzeczy do robienia ,zagram i zobaczę jak to się sprawdzi.

Zapraszam i Polecam ;)

Opublikowano

Wreszcie jakiś serwer z max 105 lvlem a nie 250 itp.

Pełno nowości, będzie ciekawie :)

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Czy tylko ja nie mogę się zarejestrować? Nie pojawia mi się wymagany przy rejestracji obrazek z kodem (na innych stronach działa normalnie).

Patch zakończył pracę, wszystko działa. Co prawda leci metinowa muzyka, mimo iż mam ją wyłączoną;)

Opublikowano

Udało mi się uruchomić patchera. Oczywiście patcher miał problemy z systemem 64bitowym...

Teraz już prawie godzine się patchuje i mam 42%. Przy necie 20mb/s.

Nie łatwiej byłoby wrzucić na jakieś hosty darmowe całego clienta?

x

Opublikowano

Komuś działa patcher, komuś nie działa D:... Najlepsze jest to, że jak i tak zpatchujesz gre i wyłączysz klienta to od nowa all ci sie pobiera.. i czekać teraz 3-5 min na odpalenie klienta xD.

Opublikowano

Zagram tylko dlatego ze jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo ^^ Osobiscie zmienilbym oryginalna muzyke z mt2 na jakas nowa w klimacie metina oczywiscie. W ten sposob server bylby jeszcze bardziej urozmaicony. Bo wiadomo teraz kazdy wylacza muzyke i  wlacza swoja :)

Opublikowano

Patcher dziala normalnie tylko trzeba troche poczekac, ja juz mam clienta odpalonego. :)

Opublikowano

Ale co tu jest z Medium?

55 ku do G?

Konia trzeba robic do tego z zabijaniem jak na PL.

Dodania zmianki tylko metki i bossy..

Opublikowano

Ale co tu jest z Medium?

55 ku do G?

a tak w ogóle to co ile można ku czytać?

x

Opublikowano

Ale co tu jest z Medium?

55 ku do G?

To jest hard/medium.

Opublikowano

Przy każdym włączeniu patchera trzeba czekać 5-10 minut aż wszystko pobierze się od nowa. Dodajcie plik z rozszerzeniem .exe do uruchamiania bezpośredniego pomijającego patchowanie.

Opublikowano

Podejrzewam, że to po to, aby uniknąć cheatów. Poza tym, nie pobiera tylko sprawdza, i nie trwa to 10 minut, tylko dokłądnie 57 sekund:)

Opublikowano

Podejrzewam, że to po to, aby uniknąć cheatów. Poza tym, nie pobiera tylko sprawdza, i nie trwa to 10 minut, tylko dokłądnie 57 sekund:)

hmm faktycznie, na początku dwa razy trwalo to ok. 5-10 minut, teraz jednak po uruchomieniu zabralo to jakieś kilkanaście sekund. Czyli w sumie jest OK ;)

//28s dokładnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...