Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Untium Mgames [Dedyk] [Medium]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to nie ma sensu... co wlaczam patcher to sciaga od nowa clienta.... szkoda czasu na ten serwer bo nie maja profesjonalnego podejscia i takie problemy na samym starcie zle wroza dla jego przyszlosci. Ide dzisiaj grac na mam nadzieje bardziej profesjonalnym serwerze.

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer bardzo fajny, choć długo nie grałem przypadł mi do gustu, podmianka wyglądu zbroi na 1/9/34lvl. itd. bardzo dobry pomysł. Serwer potrzebuje bardzo dobrej reklamy, bo bez sensu grać jak na serwie widziałem może 10 osób a na wołaj cisza. Dalej będę grał i czekam na jakąś dobrą reklamę bo warto, z tego co zdążyłem zobaczyć to żadnych bugów nie widziałem co daje sporą przewagę nad innymi serwerami. 
~~P~~O~~L~~E~~C~~A~~M~~

Opublikowano

Kur.. zawsze musze patchować tego clienta  Drifty kurde po uja daj normalne odpalanie a nie jakieś dyrdymały przecież to aż krew człowieka zalewa

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Na Str nie ma Licznika to mam pytanie ile ludzi gra dziennie tak 12/18 ?

max 50

Opublikowano

max 50

Dokładnie tak jest i to jest bardzo duży minus bez sensu grać na takim serwie, jak bym szukał czegoś takiego to bym sobie hamachi postawił :p

Opublikowano

Grają tylko ci co załadowali w isa i żal im kończyć ^^

banner5.gif

Opublikowano

Grałem, obczaiłem, odradzam.

Ile na moje oko osób online?

-Jakieś... 15? O godzinie 16

Jak z grywalnością?

-Makabra, nie ma co opowiadać

Jak z expem itd.?

-Szczerze, szczerze? Expi się gorzej niż na PL'u.

To tyle, narazie.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Server poprostu sie nie sprzedal za bardzo odbiega od metina chociażby taki kowal co to jest? kazdy ma sentyment do tego chuja lysego co tak palił :D

@top: nie polecam, malo osob troche bugow nie ma sensu grania.

Opublikowano

Server poprostu sie nie sprzedal za bardzo odbiega od metina chociażby taki kowal co to jest? kazdy ma sentyment do tego chuja lysego co tak palił :D

@top: nie polecam, malo osob troche bugow nie ma sensu grania.

Jaka atmosfera panuje na serwerze ? Dużo osób gra ? Opłaca się pobierać clienta i grać na tym serwie ;)?

Opublikowano

Jaka atmosfera panuje na serwerze ? Dużo osób gra ? Opłaca się pobierać clienta i grać na tym serwie ;)?

a jaka ma panowac jak aktywnych postaci na serwie jest moze max 50 szkoda sciagac klienta szkoda czasu bo zamkna go przy tej liczbie graczy

Opublikowano

powbijali 15lv i koncza bo za trudno xD typowe metinczyki

serwer polecam, osob przybywa a to malo osob siedzi w m1 to nie swiadczy o tym ze nikt nie gra, kazdy expi pzdr

o eq latwo a exp na wyzszych lv idzie bardzo szybko

Opublikowano

Złoty medal za tego patchera administracja powinna dostać  <_<  Zamiast dodać normalne odpalanie exe to kur.. odpalam i czekam i czekam  <_<  pier... 1 gracza macie mniej nie dla mnie takie czekanie 

Chyba że jakimś cudem jest te odpalanie normalne , ludzkie to poprosze linka co kolwiek  :rolleyes:

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Kolejny serwer który nie warta poświęcenia nawet minuty ,co z tego że jakieś nowości jak nie ma tej atmosfery , mała liczba graczy , exp gorszy niż na plu , serwer na is . Nie ma co patrzyć nawet na prezentacje takiego czegoś szkoda czasu :huh: .

Opublikowano

Hahaha aż mi was szkoda płaczki :) 

Jak była fajna prezka to od razu każdy pisze że super serw a teraz jak się okazało że troche cięzej cos ulepszyc i exp nie idzie jak na easy to płaczecie :)

Serwer bardzo fajny, aktywna administracja która stara się wprowadzać poprawki przy czym na wiekszosci waszys super prywatnych serwow administaracja zrobi 2-3 przerwy techniczne i to najczesciej dla szpanu :) 

Dropi się super, metkow jest mnostwo a drop z nich jest dosc dobry . Jeszcze ktoś mi powie że expi się gorzej niż na PLu to chyba udusze ... To nie jest Easy ... Chcesz 30 lvl w 1h wbić gdzie max jest 105 ? Ogarnąć się i nie zniechęcać ludzi do serwa jeśli nawet na nim nie gracie . 

Opublikowano

Mały kącik śmiechu. Chłopaki z Teamu twierdzą, że drop z metinów edytujemy w cliencie i jeszcze bronią swego! :D

post-171996-0-96579700-1399544544_thumb.png

World Of Metin - Batablehy

Zapraszam :)

Opublikowano

Widzę, że ktoś nie rozumie słowa client. Client to użytkownik, ale jest też postrzegany jako plik, który służy do odpalenia gry. Client może być przeznaczony dla użytku przez osoby prywatne, ale może być używany przez serwer (client serwerowy) więc nie rozumiem twojego zdziwienia. Tak to jest już w Polsce, że wiele wyrazów zostaje zapożyczonych z innych języków i bardzo chamsko spolszczonych, ale trudno nic na to nie poradzę ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...