Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leveling na Vorms LC

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leveling na Vorms LC - czyli jak szybko wbić 200 lvl.

70 - 110

Expimy w Tomb. Bierzemy ze sobą PBI, expb, buffki i różne potki, żeby bić szybciej. Nie polecam odpalać limitu, bo będzie bugówał questy.

110 - 130

Questy na wejście do Nariat. Są szybkie i proste, oddajemy je na PBI. 

130 - 150

Questy w Nariat.

Rób je tak, aby nie przeskoczyć za bardzo z levelem, bo ominiesz questy a później jest ciężko nadrobić. Czyli bawimy się w oddawanie najmniejszych questów i robienie wszystkich na bieżąco.

Oczywiście, każde zadania oddajemy na PBI.

150 - 155

Questy na wejście do Moraski.

Zadania polegają na zabiciu kilku bossów, z początkowym eq spokojnie dajemy radę, więc nie ma co się martwić.

155 - 160

Kilka questów w Morasce.

Najlepiej jest zrobić:

Pierwszy etap ucieczki (quest na zabicie 2x30 mobków, znajdują się one w Kapeli)

Drugi etap ucieczki (tak samo, 2x30 mobków w Kapeli)

Jeżeli nie wpadnie nam 160 lvl, to robimy kolejny etap ucieczki.

Następnym krokiem jest zrobienie 2 questów, których nie oddajemy, Legendary legendaro, Pastor Maque. (!!! nie oddajemy ich !!!). Polecam też zrobić questa na 10 mobków, które znajdują się obok Kapeli (jakieś tam demon), też go zachować.

160 - 185

Questy w Tarian.

Tutaj powtórka z rozrywki z Nariat. Robimy questy tak, aby nie wbijać za dużo leveli, by nie ominąć questów. Na zadaniach w Tarian wbijamy co najmniej 181 lvl, więc oddajemy zachowane questy z Moraski, wbijamy tak 185+

185 - 200

Standardowy leveling w Gate of Hell.

Zabieramy ze sobą: PBI, expb, limit, bałwan i masa potek. Najlepiej mieć potki z IS co dają 25% HR oraz Owl, ponieważ mobki mają dużo eva. Dodam, że aby tam expić potrzeba nam seta 185+25 7/7, inaczej nie będzie wam to szło :)

Powodzenia !

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A konkretnie to na 160 robi się quest 'Karuntas Ball fur', 'Yeti Attack' i 'Molohk Test' i tych się nie oddaje. Później robi się resztę questów i wbija 165. Na 165 jest quest na 30 smoków. Bierzemy go, robimy i oddajemy. Wpada 168. Później mamy quest, w którym musimy porozmawiać z jakimś NPC. Idziemy tam, oddajemy. Następnie idziemy do NPC o nazwie Bellum i bierzemy quest 'Alea of Royal Guard', ale go nie oddajemy. Później wracamy do NPC tam na górze mapy i robimy etapy wędrówki. Po zrobieniu tego mamy około 175-177. No i oddajemy te zachowane questy. Ja tym sposobem wbiłam 184. Robi się te początkowe questy na wejście do Ramslo i ewentualnie resztę dobija na eskach. Na pewno wygodniej niż latanie po więzieniu. :p

Jakoś tak mi to tłumaczyli. Chyba nic nie pokręciłam. Jeżeli tak to proszę mnie poprawić. 

Opublikowano

Napisałaś to dokładnie :D Robisz 5 zadań i czekasz z oddaniem ich w między czasie gadanie u npc i smoki :P Potem wsio i lvl jest :D Do tego na wejście do Ramslo i koniec :P Nie trzeba się pitolić i robić nie potrzebnych zadań :D 

Opublikowano

@Miyoshi to widać od razu, że zrobiłaś źle. Do Tarian wbijasz na 160lvlu, bierzesz wszystkie questy i nie oddajesz. Najlepiej zrobić sobie Pastora i Legendaro na zapas jeżeli nie potrzebowałaś ich oddać. Mam 3 postacie więc mogę z czystym sumieniem powiedzieć iż dobijać nie trzeba.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@Miyoshi to widać od razu, że zrobiłaś źle. Do Tarian wbijasz na 160lvlu, bierzesz wszystkie questy i nie oddajesz. Najlepiej zrobić sobie Pastora i Legendaro na zapas jeżeli nie potrzebowałaś ich oddać. Mam 3 postacie więc mogę z czystym sumieniem powiedzieć iż dobijać nie trzeba.

To jest też strata czasu. Jak wbijesz 160, to możesz wziąć quest 'Darkness Recoinssance' (czy jakoś tak), w którym masz do zabicia jednego Brainwashed Corpse (nie musisz po Kapeli latać, a do tego mobka masz nawet niedaleko miasta), po czym dostajesz aż 11kkk expa na sucho (nawet tego nie trzeba brać, bo spokojnie na innych questach się 185 wbija). Robisz tak, jak Monika napisała i wbijasz 185 (bez Ramslo), a jak nawet nie ma 185, to questy na wejście do Ramslo i musi być 185, jak się czegoś nie pokręciło.

zSCFQrN.png

Opublikowano

gówno prawda, wbija się na questach w tarian 185 i 100% więc popraw to, bo ludzie będą expili w ramslo a to jest nie potrzebne

Nie da rady wbic 100% na 185lvl na questach w tarian gdyż jest potrzebna bardzo duza ilosc expa.

Opublikowano

Btw, napisałam poradnik tak, jak ja expiłam i jakoś wcale nie było to stratą czasu, bo szybko wbiłam level. Jeżeli macie lepsze sposoby trzeba było pisać własny poradnik, więc spierdalać i nie spamować proszę :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Calm down, lol. Ja tylko napisałam swój sposób, który był wypróbowany na dwóch postaciach i nie rozumiem tego ogólnego shitstormu po raz kolejny. I jestem pewna, że nie zrobiłam tego źle. (:

Opublikowano

Btw, napisałam poradnik tak, jak ja expiłam i jakoś wcale nie było to stratą czasu, bo szybko wbiłam level. Jeżeli macie lepsze sposoby trzeba było pisać własny poradnik, więc spierdalać i nie spamować proszę :)

Po pierwsze poprawianie, uzupełnianie wypowiedzi to nie spam, po drugie każdy ma prawo do wypowiadania się na forum. Po trzecie my chcemy pomóc / poradzić, by zaoszczędzić troszkę czasu na expieniu. A i bym zapomniał, hamuj słownictwo, proszę. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nikt nie musi hamowac tylko ja? Hyhy zajebiscie^^ widze faworyzacja still exist.

Opisalam najmniej skaplikowany system, ktory stosuje i ktory mi poradzono.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Po pierwsze poprawianie, uzupełnianie wypowiedzi to nie spam, po drugie każdy ma prawo do wypowiadania się na forum. Po trzecie my chcemy pomóc / poradzić, by zaoszczędzić troszkę czasu na expieniu. A i bym zapomniał, hamuj słownictwo, proszę. :)

idz ssac conchite Moniki -.-

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dodam jeszcze, że jeżeli już idziemy expić do Gate of Hell fajnie jest zaopatrzyć się w affinity boostery i przy okazji nabijać punkty do klubu (40kk potrzeba na tytuł, a 24kk na sklep?).

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...