Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ustawilismy jak najmniejsze staty dla zwiada... POPROSTU ZWIADOWCA NA WYZSZYCH LVL jest najlepszy...

aha, czyli normalne jest to że zwiadowca 110~ napierdala więcej niż mag 130? ok.

Opublikowano

Ustawilismy jak najmniejsze staty dla zwiada... POPROSTU ZWIADOWCA NA WYZSZYCH LVL jest najlepszy...

aha ciekawe zobacz lepiej topke JEST TYLKO JEDEN MAG (JA) RESZTA SAME ZWIADY I WOJE CO TO MA BYĆ ZWIĘKSZ TO DMG DLA MAGA BO TO SĄ JAJA JAKIEŚ że zwiad bije więcej niż mag ... jeszcze unika

Opublikowano

Dokładnie, zgadzam się z kolegami wyżej.

Wygląda na to, że bronie zwiadowcy są tak jakby broniami maga.

Mają takie obrażenia jakie powinien mieć mag na tym poziomie.

Opublikowano

Nie no to już jest przesada mag nie da rady zwiadowi ... na dodatek są debile które to wykorzystują i zwiad atakuje maga zmieńcie TO DMG !!!

Opublikowano

Zbugowane jak wszystkie inne tyle co wbilem:

Na start 250 grzybów, wydałem na gildie jakies 9 mld. i na konto dodalo mi i mam 500 :)
Złota ramka jest za 1k grzybów nie miałem tyle a mam złotą ramke (10 lvl) w gildie wpłacilem 99999999999999999999 golda.

Mam buty na rekawicach itd.

Niczym nie rozni sie od innych priwow.

Opublikowano

Zbugowane jak wszystkie inne tyle co wbilem:

Na start 250 grzybów, wydałem na gildie jakies 9 mld. i na konto dodalo mi i mam 500 :)

Złota ramka jest za 1k grzybów nie miałem tyle a mam złotą ramke (10 lvl) w gildie wpłacilem 99999999999999999999 golda.

Mam buty na rekawicach itd.

Niczym nie rozni sie od innych priwow.

Tylko ty masz taki problem, bo ja np. mam wszystko w porządku 

9368_gold.png

Opublikowano

Kurwa no zmniejszycie ten jeb dmg łucznikowi ?

Dajcie do chu dmg magowi bo w lochach może possać

Ja jestem aktualnie w piekle na 193lvl TO SĄ JAJA nie mogę zabić tego 1/10 ... DAJCIE NAM DMG BO BIJEMY JAK ŚCIERWA

Pozdrownienia dla tego zjeba który innaczej nie umie się wybić do topki i atakuje magów OCZYWIŚCIE ZWIAD

15p4lkz.jpg

Opublikowano

Jak nie zmniejszycie dmg łucznikowi i nie dacie go magowi to serwer będzie bezsensu ....

Widac, ze nie znaja sie na php wystarczy zmienic 2 linijki pod soba i juz jest ogarniete.

Priv jak kazdy bez sensu, ine polecam

Opublikowano

Heh, a just tu ta łazienka czy co.

Od 100 lv wypada klucz  z misij czy jak?

Opublikowano

A tak wgl to czemu jak zmieniam eq tym pomocnikom w wiezy, to się laguje i nic się nie dzieje ; o ?

Opublikowano

A tak wgl to czemu jak zmieniam eq tym pomocnikom w wiezy, to się laguje i nic się nie dzieje ; o ?

bo oni jeszcze nie są zrobieni.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

DAJ DMG DLA MAGA BO ON JEST TERAZ TAKI SŁABY ŻE MASAKRA >....<

A myślisz że co robię właśnie? Dajcie mi troche czasu bo myślicie że dodać to takie hop siup w minute.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

A mam pytanie, da rade zwiększyć limit itemków w toalecie ;x?

Teraz jest 1 dziennie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...