Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ScoTube
Daj im ∞ grzybów, napisz że na razie jest beta i niech testują. Zainteresowanie jest duże bo starasz się wszystko naprawić ale jak będzie to wyglądało tak jak teraz to mija się to z celem że każdy pomysł dodajesz w tym momencie a oni zawracają dupę o grzyby i lub że jakaś postać bije.
Zbieraj pomysły / uwagi z tematu i rób update co kilka godzin a na razie niech się bawią ;-)

Myślę że serwer będzie ciekawy jak wszystko poprawisz i ustabilizuje się sytuacja z grzybami, musisz mieć jakiś pomysł co ile odnowienie awanturniczości, ile grzybów się dostaje i tp ale to w przyszłości bo teraz najważniejsze to wyeliminować błędy i dodać czego jeszcze nie ma.

Nabiłem 90poziom teraz znów reset, pogram jak już będzie wiadomo że konta zostają na dłużej ;-)

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Opublikowano

@ScoTube

Daj im ∞ grzybów, napisz że na razie jest beta i niech testują. Zainteresowanie jest duże bo starasz się wszystko naprawić ale jak będzie to wyglądało tak jak teraz to mija się to z celem że każdy pomysł dodajesz w tym momencie a oni zawracają dupę o grzyby i lub że jakaś postać bije.

Zbieraj pomysły / uwagi z tematu i rób update co kilka godzin a na razie niech się bawią ;-)

Myślę że serwer będzie ciekawy jak wszystko poprawisz i ustabilizuje się sytuacja z grzybami, musisz mieć jakiś pomysł co ile odnowienie awanturniczości, ile grzybów się dostaje i tp ale to w przyszłości bo teraz najważniejsze to wyeliminować błędy i dodać czego jeszcze nie ma.

Nabiłem 90poziom teraz znów reset, pogram jak już będzie wiadomo że konta zostają na dłużej ;-)

Teraz już nie będzie restartów kont, nie dopuszczę do tego. Wszystko porobiłem także backupy bazy i plików. - Jak coś się popsuje naprawię to szybko. Więc możesz grać spokojnie. A co do updatów to zrobiłem właśnie serwer PBT(Public Beta Test) na obecną chwilę dla siebie ale później dla graczy.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Teraz już nie będzie restartów kont, nie dopuszczę do tego. Wszystko porobiłem także backupy bazy i plików. - Jak coś się popsuje naprawię to szybko. Więc możesz grać spokojnie. A co do updatów to zrobiłem właśnie serwer PBT(Public Beta Test) na obecną chwilę dla siebie ale później dla graczy.

Jeżeli cię stać lub masz sponsora to zostaw ten serwer co tutaj jest i niech ci co chcą grają, postaw jeszcze jeden i wybierz np. 30 osób które zaprosisz na zamkniętą betę.

Co do kasowania kont to raczej myślałem o tym że dojdziesz do takiego "poziomu" że poprawisz kilka rzeczy i nowi gracze nie będą mieli szans z tymi co zaczęli tylko kilka dni wcześniej.

Dodam jeszcze, z doświadczenia wiem że lepsze skutki przynosi zamknięta beta niż wpuszczanie wszystkich graczy.

Ja na to pomysł mam taki, robisz tak jak wyżej pisałem zamknięte testy dodajesz coś gracze to testują a później dodajesz to na ten serwer co tutaj jest publikacja i znów oni to testują. Gdy już wszystko będzie perfekcyjnie restart kont i już na stałe konta, później co jakiś czas update.

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Opublikowano

Wyjebało mnie i teraz jak wpisuje DOBRZE hasło i login to pisze, że źle.. Klikam, że zapomniałem hasła i gówno, nic sie nie dzieje. ;/

Nie czytałem tematu jbc xD

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Dla pewności możesz dodać automatyczny backup bazy danych. Nie powinno być z tym większych problemów.

Bardzo dobry pomysł, wykorzystam go :)

Jeżeli cię stać lub masz sponsora to zostaw ten serwer co tutaj jest i niech ci co chcą grają, postaw jeszcze jeden i wybierz np. 30 osób które zaprosisz na zamkniętą betę.

Co do kasowania kont to raczej myślałem o tym że dojdziesz do takiego "poziomu" że poprawisz kilka rzeczy i nowi gracze nie będą mieli szans z tymi co zaczęli tylko kilka dni wcześniej.

Dodam jeszcze, z doświadczenia wiem że lepsze skutki przynosi zamknięta beta niż wpuszczanie wszystkich graczy.

Ja na to pomysł mam taki, robisz tak jak wyżej pisałem zamknięte testy dodajesz coś gracze to testują a później dodajesz to na ten serwer co tutaj jest publikacja i znów oni to testują. Gdy już wszystko będzie perfekcyjnie restart kont i już na stałe konta, później co jakiś czas update.

Ale niech na tym grają, dzięki tym owym ludziom odkryłem tyle bugów że hohoho. Wiem że serwer jest zbugowany i zdaje sobie z tego sprawę ale chcę aby ludzie od razu grali na jakimś tam poziomie i żeby nie było hejtów że jestem zły i nie opisuje. Całymi dniami siedzę nad tym serwerem i coś poprawiam/dodaje/odejmuje. Dlatego że robię ten serwer z myślą o was a nie pod was :) Dlatego nie wprowadzamy P2W.

Zamknięta beta będzie na serwerze PBT dla 15/20 osób którzy będą testować nowe rzeczy i wybiorę parę osób na forum MG.

Opublikowano

Nie powinno byc ominiecia czasu misji za grzyby wg. mnie , zero zabawy. ;/

Da się usunąć po przegłosowaniu

UP2: działają wszystkim, musisz klucz wrzucić na postać.

Opublikowano

Przepraszam jeszcze raz za restart kont i obiecuję że nigdy to się nie powtórzy :)

Trzeba było bo zwiadowca robił za wielki damage innym.

Opublikowano

Dobra ja poki co zostawie serwer , wroce jak zrozumiecie ze topke tu ma ten kto napierdala na pomin misje i atakuj na arenie caly dzien.

Wg. mnie jedna misja powinna trwac 2 min , a na arenie mozna atakowac co 5 min i wtedy w dzien nie bylo by 300 tylko 50-100 czyli git.

Opublikowano

Może zawiera niedozwolone znaki lub jest już zajęte.

Cokolwiek tam wpiszę I tak jest Niedostępne ;/

post-316228-0-47087800-1398903174_thumb.png  <--- Nie gryzie ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...