Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi... dla mnie ten server jest SUPER.... MEGA!!! gratuluję dobrej roboty...a wy tylko narzekacie... nie grajce jak wam sie nie podoba ale ktoś odwalił kawał dobrej roboty :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie moglibyście dodać takie coś że np jak się sprzedaje epiki to się grzyby dostaje ??? Bo mi coś słabo lotają grzyby z misji bo z 150 zrobiło sie 50

Opublikowano

Eh, rzeczywiście mag jest o wiele słabszy od zwiada. Mam nadzieję, że dzisiaj to zmienicie, bo gra magię nie ma nawet sensu :D

9368_gold.png

Opublikowano

Lecą wam grzyby z misji?

Tak, ale o wiele słabiej niż wczoraj. Dziś mam tak, że zużywam 50, a wypada mi 10

9368_gold.png

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi... dla mnie ten server jest SUPER.... MEGA!!! gratuluję dobrej roboty...a wy tylko narzekacie... nie grajce jak wam sie nie podoba ale ktoś odwalił kawał dobrej roboty :)

Serwer jest wporzadku, a ja tylko napisałem swoją opinię co mogę zrobic. Wystarczyloby gdyby arena byla co 5 min i quest co 1-2min bez pomijania , tak to jest bezsensu napierdalanie co 5 sek misji przez caly dzien , a to juz nie S&F :)

Tak, ale o wiele słabiej niż wczoraj. Dziś mam tak, że zużywam 50, a wypada mi 10

Ja zrobilem 100 awki i mam 25 wiecej grzybkow niz mialem.

Opublikowano

Zostało mi 19 grzybów.... Jak nie będą leciały z misji... to kończe grę na tym serwerze..... Sory ale skoro to prywatny server to przydało by się troche tych grzybów

Opublikowano

Kto mi skasował konto...?

o 00:20 byl restart. Admin napisalem PW. Pamietajcie ze grzyby beda takze do kupienia chyba..

UP@ Nie sa nadal wyrownane.

Opublikowano

poprawicie kiedyś te bugi ze zwiadowcą? :v bo to trochę wkurwia kiedy zwiadowca omija 90% ataków od maga ;x

na dodatek mag jest za słaby i to o wiele ...

Opublikowano

Innym działają konta, a innym je skasowali..?

Opublikowano

ja też czekam na lochhy gildii chciałbym to zobaczyć ;) a co do maga jeżeli zmieniliście dmg łuka za maga to się nie dziwie .... na dodatek mag z takim dmg trudno w lochach na wyższych lvl ... przez to dmg też trudno wbijać mu lvl na wyższych poziomach nie radzi sobie w lochach ....

Opublikowano

Kurwa, ale dlaczego Wam działają konta a niektórym je pokasowało?

Opublikowano

Klasy widzę bardzo wyrównane... Zwiadowca op. Po za tym świetny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...