Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dojdę do gildii warunek max rozbudowany skarbiec. Prężnie rozwijająca się postać łucznika. Nick RainbowDash na te chwile 166 i szybko rośnie.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Dojdę do gildii warunek max rozbudowany skarbiec. Prężnie rozwijająca się postać łucznika. Nick RainbowDash na te chwile 166 i szybko rośnie.

dałem ci zapro do nas

Opublikowano

ale to jest cos nie tak z tym wojem.. niby 25 % na blok a blokuje jakby miał 50%+ -.- na 285 lv nie moge 270 lv pokonać gdzie on ma mniejsze staty

Opublikowano

ja tam 3k grzybów mam, ale nudy takie robienie ciągle karczmy -.- 2,1k misji już przeleciałem, nie chce mi sie już klikać tak :D

Opublikowano

@UP hahaha rozj*bałeś mnie teraz :) w takim bądź razie jak mag nadal do dupy to każda profesja jest do dupy ;]

Opublikowano

Mag jest do dupy i tak nie chcę mi się grać mam tam może 1,5k grzybków i wgl coś mi się nie chcę grać w sf na tym servie NUDA

Opublikowano

@UP hahaha rozj*bałeś mnie teraz :) w takim bądź razie jak mag nadal do dupy to każda profesja jest do dupy ;]

Ty w ogóle kiedyś grałeś na normalnym serwerze? Widziałeś co robi mag z 20lvl+? 

Zagrał raz na privie i znawca... 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

na pl'u magi z 300 lvl'ami mają różdżki ~2000 a tutaj masz 2300 -.- żenada, + to jest priv i tam jest podstawy 3k a tu 8k -.-

Ty w ogóle kiedyś grałeś na normalnym serwerze? Widziałeś co robi mag z 20lvl+? 

Zagrał raz na privie i znawca... 

mag jest tylko i wyłącznie dobry na mniejszych lvl'ach później mag że tak powiem "ssie" a więc nie ma co go ulepszać 

Opublikowano

na pl'u magi z 300 lvl'ami mają różdżki ~2000 a tutaj masz 2300 -.- żenada, + to jest priv i tam jest podstawy 3k a tu 8k -.-

mag jest tylko i wyłącznie dobry na mniejszych lvl'ach później mag że tak powiem "ssie" a więc nie ma co go ulepszać 

pewnie grasz wojem lub zwiadem to lepiej nie komentuj bo mag na prawdę jest za słaby na razie ;)

Opublikowano

twoja matka ma adhd synku.

Ajć ból dupy gimby któremu siadła psychika i wjeżdża na rodziców... Chyba się załamię ;x

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ajć ból dupy gimby któremu siadła psychika i wjeżdża na rodziców... Chyba się załamię ;x

ajć, widze ty masz ból dupy gimby chwaląc się jak przegrywasz w grze :x

Opublikowano

ajć, widze ty masz ból dupy gimby chwaląc się jak przegrywasz w grze :x

Po pierwsze mag jest zbugowany więc atakując mnie pokazujesz, że jesteś leszczykiem :D

Po 2 przegrywam? Ile było 13:15 dla Ciebie xD? Beka nawet ze zbugowanym w dupe dostajesz ^^

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...