Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze mag jest zbugowany więc atakując mnie pokazujesz, że jesteś leszczykiem :D

Po 2 przegrywam? Ile było 13:15 dla Ciebie xD? Beka nawet ze zbugowanym w dupe dostajesz ^^

haha, mam ledwo 18k zręki a ty 22k inta, haha zobaczymy jak wbije 22k+ zręki, haaha -.-

Biedny ja, mag taki zbugowany, biedny ja, co ja teraz poczne z magiem,:CC ~~ VSVP

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu nie przychodzi mi link aktywacyjny ??

i czemu nie moge podlepszyc gilldi ? skoro mam odpowiednia ilosc grzybow i zlota ? skarbiec mam na 54%

a trenera na 56%

Opublikowano

@x3up nie przyjdzie i tak :P bo nie ma linku aktywacyjnego , poprostu sie zaloguj do gry ^^ 

@x2up to na forum gry :P a nie tu ;D bo jest konkurs 

powinni naprawić tą wieże bo jest do dupy ;/ i tak samemu jade kazdemu bossowi tam ok 3/4 hp no ale te 1/4 zostaje zazwycznaj :c 

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

czemu nie przychodzi mi link aktywacyjny ??

i czemu nie moge podlepszyc gilldi ? skoro mam odpowiednia ilosc grzybow i zlota ? skarbiec mam na 54%

a trenera na 56%

Mi pisze ze mam potwierdzony a nic nie potwierdzałem więc ty chyba też tak masz

Opublikowano

Nie ma sensu tu grać magiem... Jugens w 3h 200 wbił archerem, ja cały dzień 150 wbijałem.

Opublikowano

ja na 285 dopiero zrobiłem solo wieże, na 262 utknąłem na takim magu gdzie ma 95 mln i pizdzi unikami ;d ale pozniej juz kazdego na luzie jechałem

Opublikowano

ja na 285 dopiero zrobiłem solo wieże, na 262 utknąłem na takim magu gdzie ma 95 mln i pizdzi unikami ;d ale pozniej juz kazdego na luzie jechałem

9.5kk a nie 95 ;p

Opublikowano

Wszyscy co grali wcześniej mają po 2500 grzybów.. zaczęłem grać zwiadem i mam 250 :( można prosić o grzyby nick: AlbertPL

Opublikowano

Wszyscy co grali wcześniej mają po 2500 grzybów.. zaczęłem grać zwiadem i mam 250 :( można prosić o grzyby nick: AlbertPL

To ja też bym prosił  o grzybki :D mój nick Barbo

Opublikowano

A no widzisz :) A ja jakoś mam życie

Zapraszam do nowo powstałęj gildii NorthSide

prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowastałej-gildii/

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

A no widzisz :) A ja jakoś mam życie

Zapraszam do nowo powstałęj gildii NorthSide

prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowastałej-gildii/

To akademia Tank jakby coś a nowy gm Tank jest mezo :D

Zresztą co byśmy nie napisali poza pvp i zadaniami niema co robić na tym serwerze wiec trzepanko poziomów zostaje :D

Będe obserwował temat dopuki wyprawych i wojny gildi niebedą działać inaczej gra traci sens :P

Co wiemy o servie:

- zadania - działają

- lochy - działają

- PvP - działa

- cześć z zadań - nie działa

- wc - działa w 90% [ raz na 24h ] [ gdy masz warte niepokazuje ikonki wc po najechaniu na karczme ]

- wieża - działa na 50% [ niedziałają najemnicy, niema % do złota, ]

- gilda - dziła w 20% [ brak wypraw, wojen, katapulty i herbu gildi ]

- poczta - działa 50% [ masowe wiadomości do gildi nie działają ]

- ikona z inormacja o zakończonych lochach pokazuje tylko 120 ich zrobionych gdy w zeczywistosci mam ich 130

- ikona skarbca tez sie zaciela kazdy ma tyle samo zlota :D

- sala chwały brak wykazu top gildi suwak niedziala

To tyle wiem o tym serwerze POZDRAWIAM :D

Chcesz sobie popykać bez stresu :D

Wejdż tu : http://www.mpcforum.pl/topic/1206813-sf-serwer-game/

Opublikowano

Możecie wejść do tej toalety w Karczmie ;D?

231 lv Łucznik szuka gildi jak cos ^^

Opublikowano

Możecie wejść do tej toalety w Karczmie ;D?

231 lv Łucznik szuka gildi jak cos ^^

Daj nick :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...