Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszard.pl Start 16:00 [Dedyk] [Medium]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie ma is? wystarczy ze zrobisz 4 reffy xD xD i juz masz is, beczka. xD

aha czyli mam rozumieć, że Ty płacisz za wejście w reffa? no widzę jakaś nowa metoda ^^

Top@ czy ktoś z administracji starego rivendela jest tutaj jako administrator? :l

up@ a wiesz czemu hejtują? bo jak dobrze wiesz stawiacie boty na serwerach żeby reklamowały ten Twój śmieszny serw ;)

btw. jeżeli te pliki to bagno to jak nazwać pliki bas...? które są od 5 serwerów takie same ^^

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha czyli mam rozumieć, że Ty płacisz za wejście w reffa? no widzę jakaś nowa metoda ^^

Top@ czy ktoś z administracji starego rivendela jest tutaj jako administrator? :l

up@ a wiesz czemu hejtują? bo jak dobrze wiesz stawiacie boty na serwerach żeby reklamowały ten Twój śmieszny serw ;)

btw. jeżeli te pliki to bagno to jak nazwać pliki bas...? które są od 5 serwerów takie same ^^

Nie zamierzam komus hajsu nabijac, wiedzac ze ten server padnie po paru dniach. ;)

Opublikowano

@RivendelMt2 Co ty pier*dolisz darmozjadzie jebany. Czemu NITRO hejtuje prezentacje innych serwerów na youtubie? NP BATIOS.PL?

Wysyła tę całą armie pedałów ( jp ) by hejtowali?

Byłem świadkiem jak kazał tam hejty walić. Idź i wyliż mu jajka za nim ja go spotkam na iemie to mu te wielce połamie

Nie tłumacz się kapucynie. te pliki i tak wielkie bagno.

Nie wiem czemu nazwałeś ich darmozjadami jest to dla mnie w ogóle nie logiczne.

Opublikowano

Co do serwera i isu. Nie myślcie, że on nie ma z tego kasy. Nie ma takich dobroczyńców. :)

Nie mam nic przeciwko Nitrusiowi, oglądam go często i dostarcza dużo śmiechu. Ale ten serwer to niewypał. Jest niedopracowany. 

Hah... ten cały rivendel, jakieś ścierwo, zlepek jakiś gówien, byle było coś nowego i dużo.

Przez ostatni czas wrzucali "swoje dziełe" w dziale media - wszyscy ich skrytykowali, bo prace nie były ich, a ponadto były słabe.

Nie wiem jak zaczęła się ich współpraca, ale szkoda mi troche Nitra.

Co ostatnio zauważyłem?

Ytuberzy zgarniają widzów, potem stawiają serwery, zarabiają kasę i co najgorsze?

Ostatnio żałosny team metin2.pl wydał nowy serwer i pełno ludzi (prawie sami hipokryci), przed jego startem hejtowali ten serwer, a po wypuszczeniu zaczęli grać, twierdząc, że grają tylko dla śmiechu, bo inni grają i nagrywają filmiki, jak to ładują w is i bonują całe eq na 1 poziom. Dla mnie to jest chore, są jakieś granice, a wy i tak napiszecie, że jestem biedny, zazdroszczę itp.

Mało było/jest dopracowanych serwerów. Na tym gra sporo ludzi, wszedłem na chwilę, że popatrzeć i po starcie okazało się, że pliki mają dużo wad. M.in. koleś z 30 poziomem expił na zwierzętach, bo teleport nie działał. Nie okłamujmy, największą liczbę graczy przyciąga ten ytuber, na serwerze mogą nawet konie srać, a zamiast potworów kutasy latać, a i tak zawita tam dużo graczy po takiej reklamie.

Jakie to są dopracowane serwery według mnie?

Takie, nad których administracja spędziła dużo czasu, która myślała o graczach i przyszłości serwera. M.in. Achri*ania, Nex*nity, Rest*ea, Draen*r2 i na pewno znajdzie się kilka, niestety teraz sobie nie przypomnę. 

To jest tylko moja opinia, nie obchodzą mnie komentarze innych na mój temat.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

@ Piperzyc to ja moge minimum twoja siostre i matke. Do zobaczenia na iemie wieszaku. Jak lepa wyłapiesz to nie bedziesz wiedziec kim jestes

Opublikowano

Mhmmm.. i to pisze exModerator, taaa? Poziom IQ godny podziwu. Serwer nie stoi na żadnym VPS, a tym bardziej za 50 zł i nie wiem skąd posiadasz takie info. Żadna z wymienionych przez Ciebie osób nie posiada dostępu do maili, ponieważ poprosiliśmy o wyłączność w dostępie do serwera w celu ochrony przed wyciekiem plików serwerowych. Na temat haseł nie powinieneś się wypowiadać, skoro nie masz zielonego pojęcia o ich kodowaniu.

Nitro właściciel kanału na YT TheNitroZyniak postawił serwer dla swoich widzów oraz udostępnił serwer dla użytkowników MPC (na naszą prośbę), którzy pamiętają czasy serwera Rivendel i nadal piszą do nas z prośbą o reaktywację. My zakończyliśmy projekt Rivendel i do niego nigdy nie wrócimy, lecz te osoby mogą ponownie pograć na naszym serwerze, który obecnie nosi oryginalną nazwę MokryRyszard.pl i jest moderowany (a nie tworzony) przez TheNitroZyniak i ekipe z PompaTeam. O co ta cała spina? Że serwer, który przez 2 lata kurzył się na naszych backup w tym momencie otrzymał swoje drugie życie i można się bez spiny na nim pobawić? Jeśli ktoś ma problem z tym, że serwer na plikach z 2012 roku bez edycji ma większe zainteresowanie od jego nowego serwera... to oznacza że poziom jego serwera jest poważnie niski i powinien zmienić hobby. 

PS: Problemy z uruchomieniem clienta mogą być związane z tym, że trzeba je odpalić jako administrator. Poważniejsze błędy postaramy się w miarę sprawnie naprawić lecz musicie nas też zrozumieć, że ciężko się pracuje na plikach, których przez 2 lata się na oczy nie widziało i zapomniało się główną budowę i założenia tego serwera.

Tak trzymać chłopaki, róbcie swoje!

Rivendel Team

Od tego jest forum, żeby pisać czy komuś coś się podoba czy też nie. Najwidoczniej Cię to zabolało i trafiłem w dobry punkt, skoro piszesz takie wypociny. Skoro Zielak nie ma dostępu do bazy, to dlaczego pisał w temacie poprzednim, różne posty z których można było wywnioskować, że taki dostęp posiada.

Poza tym jak wytłumaczysz mi dlaczego ludzi co chwile cofa o kilometr, a jak teleportujesz się z mapy X na mape Y to wyrzuca klient?

Co do kodowania, to faktycznie ciężko jest rozkodować hasło z takiego formatu:

przykład; *C7F9B618BA0F66660214AFA42071A7C1EFA7F830

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Co do serwera i isu. Nie myślcie, że on nie ma z tego kasy. Nie ma takich dobroczyńców. :)

Nie mam nic przeciwko Nitrusiowi, oglądam go często i dostarcza dużo śmiechu. Ale ten serwer to niewypał. Jest niedopracowany. 

Hah... ten cały rivendel, jakieś ścierwo, zlepek jakiś gówien, byle było coś nowego i dużo.

Przez ostatni czas wrzucali "swoje dziełe" w dziale media - wszyscy ich skrytykowali, bo prace nie były ich, a ponadto były słabe.

Nie wiem jak zaczęła się ich współpraca, ale szkoda mi troche Nitra.

Boże, czy Ty to widzisz? Czy ty to do jasnej... widzisz? Chłopie w jakim Ty świcie żyjesz? Na konto z którego piszę zalogowałem się dopiero wczoraj po 2 latach przerwy, ponieważ był cyrk z plagiatem i moderatorzy zamknęli prezkę, po czym chcieli potwierdzenia z tego konta by odblokować prezentację. Działu media to na tym forum moje oczy nigdy nie widziały. Która część tego serwera nie jest nasza (poza modelami 3d, które były dostępne 2 lata temu)?

Człowieku, idź się leczyć...

Który TP nie działa na 30 lvl? Co Ty pierdzielisz? Kolejny szukający spiny. Wrzuć na luz, bo szkoda życia na bycie takim pajacem.

A z PompaTeam znamy się ok 2 lata, czyli od momentu w którym powstała Ravia.

Od tego jest forum, żeby pisać czy komuś coś się podoba czy też nie. Najwidoczniej Cię to zabolało i trafiłem w dobry punkt, skoro piszesz takie wypociny. Skoro Zielak nie ma dostępu do bazy, to dlaczego pisał w temacie poprzednim, różne posty z których można było wywnioskować, że taki dostęp posiada.

Poza tym jak wytłumaczysz mi dlaczego ludzi co chwile cofa o kilometr, a jak teleportujesz się z mapy X na mape Y to wyrzuca klient?

Co do kodowania, to faktycznie ciężko jest rozkodować hasło z takiego formatu:

Pisać, ale nie głupoty wyssane z palca. Piszę obszernie by wyczerpać temat do zbędnego spamu który cały czas robisz. Zielak pisał w imieniu teamu MokryRyszard, który poprzez nas ma dostęp do maszyny. Czy to takie trudne do zrozumienia? Przed chwilą z ciekawości wbiłem na serwer, nic nie cofało. DC przy teleporcie (tylko u niektórych graczy) jest spowodowany brakiem wiedzy w roku 2012 na temat granny i silnika graficznego metina. A hasła w MD5 rozkodujesz tylko te najpopularniejsze, bo takie właśnie znajdują się w tablicach tęczowych. Pozdro.

Opublikowano

Mhmmm.. i to pisze exModerator, taaa? Poziom IQ godny podziwu. Serwer nie stoi na żadnym VPS, a tym bardziej za 50 zł i nie wiem skąd posiadasz takie info. Żadna z wymienionych przez Ciebie osób nie posiada dostępu do maili, ponieważ poprosiliśmy o wyłączność w dostępie do serwera w celu ochrony przed wyciekiem plików serwerowych. Na temat haseł nie powinieneś się wypowiadać, skoro nie masz zielonego pojęcia o ich kodowaniu.

Nitro właściciel kanału na YT TheNitroZyniak postawił serwer dla swoich widzów oraz udostępnił serwer dla użytkowników MPC (na naszą prośbę), którzy pamiętają czasy serwera Rivendel i nadal piszą do nas z prośbą o reaktywację. My zakończyliśmy projekt Rivendel i do niego nigdy nie wrócimy, lecz te osoby mogą ponownie pograć na naszym serwerze, który obecnie nosi oryginalną nazwę MokryRyszard.pl i jest moderowany (a nie tworzony) przez TheNitroZyniak i ekipe z PompaTeam. O co ta cała spina? Że serwer, który przez 2 lata kurzył się na naszych backup w tym momencie otrzymał swoje drugie życie i można się bez spiny na nim pobawić? Jeśli ktoś ma problem z tym, że serwer na plikach z 2012 roku bez edycji ma większe zainteresowanie od jego nowego serwera... to oznacza że poziom jego serwera jest poważnie niski i powinien zmienić hobby. 

PS: Problemy z uruchomieniem clienta mogą być związane z tym, że trzeba je odpalić jako administrator. Poważniejsze błędy postaramy się w miarę sprawnie naprawić lecz musicie nas też zrozumieć, że ciężko się pracuje na plikach, których przez 2 lata się na oczy nie widziało i zapomniało się główną budowę i założenia tego serwera.

Tak trzymać chłopaki, róbcie swoje!

Rivendel Team

Jesteś żałosny.. Mam nadzieję że to nie pisze Inek bo co prawda nie gadałem z nim od czasów Rivendela , ale miałem nadzieję że on nie jest takim euro cwelem.

Śmieszne jest to że po upadku rivendela nikt się do plików nie przyznawał raz technikiem był inek potem duo potem lanista zaraz niko nikt się nie chciał pod to podpisać. Do tego pliki zostały raz już sprzedane a udostępniłeś je euro cwelom za darmo.. Bardzo źle to o tobie świadczy.

Nie rozumiem jakim trzeba być baranem żeby popierać ten serwer euro cweli. Dwóch Administratorów jeden przez którego mamy dzisiaj masło ( Zielak aka Żółty Ząb ) i drugie największy śmieć youtuba. Który wybił się na obrażaniu innych osób których nigdy nie widział na oczy. Do tego za monitora bo tylko z takiej pozycji jest kozakiem. Robi swoje psuedo filmiki dla gimbusów 12/15 lat którym w szkolę koledzy kradną te lepsze kanapki dlatego oglądają takiego nitra , pixelowego wojownika i traktują go jako kogoś wielkiego.Co najśmieszniejsze wystarczy spojrzeć  na strone główna serwera i zobaczyć co nitro myśli o swoich "internetowych fanach" i jak się do nich odnosi : )

Nie będę już się rozpisywał o tym jak dlaczego młodzi ludzie w naszych czasach mają IQ równe IQ  szczoteczki do zębów.

Co do haseł to z tego co pamiętam to pro script używa tylko kodowania do MD5 bez dodatkowego stringa lub nawet salt co jest żałosne bo 7k hashów dało by się odszyfrować w 20 minut. Więc nie próbuj tutaj pisać o kryptografii.

Serwera nie polecam z przyczyn odpisanych u góry , a każdy kto popiera ten projekt jest takim samym baranem jak zielak czy nitro.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Jesteś żałosny.. Mam nadzieję że to nie pisze Inek bo co prawda nie gadałem z nim od czasów Rivendela , ale miałem nadzieję że on nie jest takim euro cwelem.

Śmieszne jest to że po upadku rivendela nikt się do plików nie przyznawał raz technikiem był inek potem duo potem lanista zaraz niko nikt się nie chciał pod to podpisać. Do tego pliki zostały raz już sprzedane a udostępniłeś je euro cwelom za darmo.. Bardzo źle to o tobie świadczy.

Nie rozumiem jakim trzeba być baranem żeby popierać ten serwer euro cweli. Dwóch Administratorów jeden przez którego mamy dzisiaj masło ( Zielak aka Żółty Ząb ) i drugie największy śmieć youtuba. Który wybił się na obrażaniu innych osób których nigdy nie widział na oczy. Do tego za monitora bo tylko z takiej pozycji jest kozakiem. Robi swoje psuedo filmiki dla gimbusów 12/15 lat którym w szkolę koledzy kradną te lepsze kanapki dlatego oglądają takiego nitra , pixelowego wojownika i traktują go jako kogoś wielkiego.Co najśmieszniejsze wystarczy spojrzeć  na strone główna serwera i zobaczyć co nitro myśli o swoich "internetowych fanach" i jak się do nich odnosi : )

Nie będę już się rozpisywał o tym jak dlaczego młodzi ludzie w naszych czasach mają IQ równe IQ  szczoteczki do zębów.

Co do haseł to z tego co pamiętam to pro script używa tylko kodowania do MD5 bez dodatkowego stringa lub nawet salt co jest żałosne bo 7k hashów dało by się odszyfrować w 20 minut. Więc nie próbuj tutaj pisać o kryptografii.

Serwera nie polecam z przyczyn odpisanych u góry , a każdy kto popiera ten projekt jest takim samym baranem jak zielak czy nitro.

1. Ja stworzyłem te pliki i zawsze się pod nimi podpisywałem. Nie byłem twórcą poprzednich plików tego serwera i pozostałości które z niego zostały. Nie dotykałem też strony przez którą serwer padł.

2. Pliki nigdy nikomu nie zostały sprzedane, była to wymówka na stały spam z propozycjami kupna tych plików (ekipa z ForGame, Mersis, Mexilia etc.).

3. Nie interesuje mnie Twoje zdanie na temat Nitra i Zielaka. Masz prawo mieć takie jakie chcesz.

4. Serwer powstał dla widzów Nitra. Skoro nie rozumiesz przekazu zarówno tego newsa ze strony jak i jego kanału to nie jest to serwer dla Ciebie - to chyba logiczne, prawda? :P Poza tym obaj wiemy, że raczej nie jesteś typem gracza.

5. Serwer jest poziomem na miarę 2012 roku. Nie logicznym byłoby spodziewanie się tutaj kokosów. Ktoś napisał, że serwer Nexanity był dopracowany. No to niespodzianka: serwer Nexanity startował 4 razy podczas gdy Rivendel stał i nigdy Nexanity nie utrzymało się na dłużej jak 24h. Dopiero wersja z kolejnego roku utrzymała się dłużej, ale to były już inne pliki i inne możliwości.

6. A co do haseł i kodowania MD5... łap jedno i rozkoduj (później podam ci to hasło, sam sobie zakodujesz i porównasz że jest identyczne):

*90F4FFCEED186325E757A8FA39BC19F76D746BA1

I przestańcie się bezsensownie spinać o ten projekt. Rozumiem, że zabiera graczy z obecnie startujących serwerów, wiec pojawia się hejt, lecz niech ten hejt ma ręce i nogi.

PS. My się znamy z Rivendel? o.O

//Edit. I więcej poczucia zarówno humoru jak i dystansu do życia, bo wyciągniecie nogi prędzej niż jest Wam to dane.

Opublikowano

Po pierwszym dniu gry pozwolę wypisać sobie parę bugów i propozycji:

1.Zbyt mała szansa na drop stalek oraz broni 65 (dodałbym metiny na kolejne mapy)

2.Brak dropu broni na 75 poziom

3.Boss na mapie od 150 schodzi lajtowo jedyny - jest taki, że gdy ma mniej niz 1/4 hp wali kryta 50k

4.Exp na mapie na 150 poziom zbyt słaby jak wchodziłem na 100 lvl na mape od 100 dostałem za spota około 2 lvl natomiast na 150 poziomie ledwo co 5%

5.Mała propozycja skoro to serwer easy zmieniłbym szansę na wejście maxymalncych wartości bonusów.

6.Wywala clienta po każdym teleporcie.

7.Słaby drop pierścieni doświadczenia/rękawic/etc.

Opublikowano

1. Ja stworzyłem te pliki i zawsze się pod nimi podpisywałem. Nie byłem twórcą poprzednich plików tego serwera i pozostałości które z niego zostały. Nie dotykałem też strony przez którą serwer padł.

2. Pliki nigdy nikomu nie zostały sprzedane, była to wymówka na stały spam z propozycjami kupna tych plików (ekipa z ForGame, Mersis, Mexilia etc.).

3. Nie interesuje mnie Twoje zdanie na temat Nitra i Zielaka. Masz prawo mieć takie jakie chcesz.

4. Serwer powstał dla widzów Nitra. Skoro nie rozumiesz przekazu zarówno tego newsa ze strony jak i jego kanału to nie jest to serwer dla Ciebie - to chyba logiczne, prawda? :P Poza tym obaj wiemy, że raczej nie jesteś typem gracza.

5. Serwer jest poziomem na miarę 2012 roku. Nie logicznym byłoby spodziewanie się tutaj kokosów. Ktoś napisał, że serwer Nexanity był dopracowany. No to niespodzianka: serwer Nexanity startował 4 razy podczas gdy Rivendel stał i nigdy Nexanity nie utrzymało się na dłużej jak 24h. Dopiero wersja z kolejnego roku utrzymała się dłużej, ale to były już inne pliki i inne możliwości.

6. A co do haseł i kodowania MD5... łap jedno i rozkoduj (później podam ci to hasło, sam sobie zakodujesz i porównasz że jest identyczne):

*90F4FFCEED186325E757A8FA39BC19F76D746BA1

I przestańcie się bezsensownie spinać o ten projekt. Rozumiem, że zabiera graczy z obecnie startujących serwerów, wiec pojawia się hejt, lecz niech ten hejt ma ręce i nogi.

PS. My się znamy z Rivendel? o.O

//Edit. I więcej poczucia zarówno humoru jak i dystansu do życia, bo wyciągniecie nogi prędzej niż jest Wam to dane.

Znamy się lepiej niż myślisz... : ) To dziwne bo jak ja chciałem odkupić pliki Rivendela po upadku to mi powiedziałeś że ty się pod tym syfem nie podpisujesz i żebym gadał z Lanistą. Oczywiście pytałem dla beki bo pliki dawno miałem od wiadomo kogo... Co do Nexanity to nie widzę związku i nie wiesz jak wyglądała sytuacja tam. Ja sam do końca nie wiem bo wersji słyszałem kilkanaście.. Ta która w jakiś sposób została poparta dowodami to ta że osoba "wiadomo kogo" zrobiła to samo tam co u ciebie na serwie. ;) Żeby nie było nic do Ciebie swego czasu gadałem czy to z tobą czy z Niko po upadku rivendela kontakt się urwał no ale bywa. Po jakimś czasie się dowiedziałem że poszedłeś do ravia teamu a ja akurat w tym czasie prowadziłem wojnę z Isamu i często przeze mnie na ravi były lagi.Więc  to było nieuniknione że kontakt się urwie totalnie : ).

Co do Zielaka i Nitra to żałośnie że ich wspierasz pewnie Ci zapłacili tak jak każdemu ten Nitro jest tak toksyczny że wątpię że ma z kim kolwiek relacje na poziomie kolega-kolega. A jeżeli dla Ciebie to tutaj liczy się poczucie humoru to hmm okey...

Pozdrawiam nie będę tu wiedzieć pisać bo nie widzę sensu wracam robić coś produktywnego.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Znamy się lepiej niż myślisz... : ) To dziwne bo jak ja chciałem odkupić pliki Rivendela po upadku to mi powiedziałeś że ty się pod tym syfem nie podpisujesz i żebym gadał z Lanistą. Oczywiście pytałem dla beki bo pliki dawno miałem od wiadomo kogo... Co do Nexanity to nie widzę związku i nie wiesz jak wyglądała sytuacja tam. Ja sam do końca nie wiem bo wersji słyszałem kilkanaście.. Ta która w jakiś sposób została poparta dowodami to ta że osoba "wiadomo kogo" zrobiła to samo tam co u ciebie na serwie. ;) Żeby nie było nic do Ciebie swego czasu gadałem czy to z tobą czy z Niko po upadku rivendela kontakt się urwał no ale bywa. Po jakimś czasie się dowiedziałem że poszedłeś do ravia teamu a ja akurat w tym czasie prowadziłem wojnę z Isamu i często przeze mnie na ravi były lagi.Więc  to było nieuniknione że kontakt się urwie totalnie : ).

Co do Zielaka i Nitra to żałośnie że ich wspierasz pewnie Ci zapłacili tak jak każdemu ten Nitro jest tak toksyczny że wątpię że ma z kim kolwiek relacje na poziomie kolega-kolega. A jeżeli dla Ciebie to tutaj liczy się poczucie humoru to hmm okey...

Pozdrawiam nie będę tu wiedzieć pisać bo nie widzę sensu wracam robić coś produktywnego.

Przez ciebie byly lagi to super nie musisz szpanowac kazdy ma to w dupie.Zapraszam na serwer darmowy is skoncze jutro

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie polecam ze względu

1 Armia jp gimbus pełno tego cholerstwa mówiących na czacie łubu dubu

2 Zieloni administratorzy serwera czyli thenitropedal i zielak aka ziemnior

3 Serwer nawet 1 miesiąca nie postoi

a na koniec napisze

lubu dubu yebac isamu, thenitropedal, zielak aka ziemnior, miszczuxpedal, negatywa, perrego , grlmike , mario ,b3nnq

So macz  

Opublikowano

Client+łatka=błąd połączenia z serwerem 

Mi też nie chodzi, zresztą tak jak każdemu.

Opublikowano

Mi też nie chodzi, zresztą tak jak każdemu.

Nie chętnie to pisze no ale ok :). Sprawdź czy wybrałeś dane ch , ustaw zgodność z xp czy innym systemem operacyjnym, a następnie odpal z prawami administratora. Oni wam nawet nie odpiszą :D Pompa Team <3 

Opublikowano

Nie polecam ,bo :

1.Isramu i Nitro (może ich ktoś lubić ,więc ok)

2.Ich widzowie i psychofani (tych drugich raczej nie można lubić)

3.Nazwa serwera

4.Bedzie dużo ddosów

5.Gdyby serwer nie był tak reklamowany to nic by z niego nie było.

6.Nie postoi ,więcej niż dwa miesiące.

giphy.gif ­

Opublikowano

Witam sredecznie, mam pytanie, czemu przy kazdym zmianie mapy wywala mi metina ?? jest jakas latka na to ??

druga sprawa jak odpalam BS to co 5 min mnie wywala.. a wczoraj bylo normalnie

Opublikowano

Dostalem perma na tsie za napisanie do moderatorki 'tępa jesteś' haha, widze wszystko mozecie, beka. xD

Opublikowano

Dostalem perma na tsie za napisanie do moderatorki 'tępa jesteś' haha, widze wszystko mozecie, beka. xD

Czasami prawda boli :P najwyraźniej ona o tym wie :D

@topic

poprawcie te bugi na zmiane mapy bo wywala !!

PS ciągle na czacie piszą lubudubu jebane dzieci

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...