Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszard.pl Start 16:00 [Dedyk] [Medium]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie zmiane maila na stronie bo wiem, ze nie dziala, tak samo jak zmiana hasla

P.S Samo pack to ma byc client?

pacz co pobierasz :O masz na fp nitra link do klienta

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pacz co pobierasz :O masz na fp nitra link do klienta

Nie mam FB

Po 2 nie wiedzialem o tym

Po 3 Naucz sie pisac

Po 4 HA spina xDDDD

http://scr.hu/1e0i/l675i 

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Poproszę link do patcha na multiupload czy coś innego,ponieważ mam problem z MEGA.co.nz . Poprostu nie zagram bez innego linku bo z MEGA nie mogę pobrać..

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

Czy to nie są czasami pliki Rivendelu? :D

pacz naj odpowiedz

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

nie polecam, już uzasadniam dlaczego : BYDŁO

gracze są tak żałośni jakby ktoś zesłał całe najgorsze bydło świata w jedno miejsce. 

NIE POLECAM

Opublikowano

Trochę chujowo bo ravia jest bardzo przydatnym serwem bo tam wiadomo same gówno gra dzieci jp itp i inne polskie gówna (ktore nie zaśmiecają innych serwów  trzymają sie swoich królów jp)  az takie natężenie az wypierdala a teraz tu to sie przeniosło.

Opublikowano

widziałem, wszyscy wiemy że Nitro to niewychowyny burak, a jako gracz jest niesamowicie toksyczny, macie swojego idola gimbuski, oni i tak uznają że on tak wyraża uczucia i ich kocha jako swoich fanów :) jaka gwiazda tacy fani :)

Opublikowano

Opis na poziomie adminstracji.

Nie wiem czy to miało być śmieszne.

Screen w spoilerku:

33y6cfk.jpg

W inny sposób nie potrafisz reklamować swojego serwa? zazdrość, że tutaj gra 600/700 osób a u Ciebie 100?

Serwer polecam ludziom, którzy chcą się pobawić każdy ma równe szanse w końcu nie ma IS ;)

Opublikowano

W inny sposób nie potrafisz reklamować swojego serwa? zazdrość, że tutaj gra 600/700 osób a u Ciebie 100?

Serwer polecam ludziom, którzy chcą się pobawić każdy ma równe szanse w końcu nie ma IS ;)

Aha, polecasz serwer, który jest postawiony na vps'ie za 50 złoty? 

#Nie polecam, jak dla mnie cała ta kindermafia nitra to zwykła żenada, a serwer postoi 3 dni, max tydzień i padnie. Takie jest założenie.

Później Zielak, lub ktoś inny weźmie sobie bazę i będą czyścic wasze skrzynki pocztowe. Pozdrawiam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wiecie co najbardziej mnie śmieszy? Że na gunwo serwerze jest więcej osób niż na w 100% dopracowanych innych serwerach i to przewaznie ich założyciele spamują tutaj, że serwer lipa. Serwer jest postawiony dla beki bugów trochę jest ale czego się dziwić xD Gra się przyjemnie dużo dzieci z JP armi, którzy dla nitra zrobią wszysko.

Opublikowano

Jak nie ma is? wystarczy ze zrobisz 4 reffy xD XD i juz masz is, beczka. xD

Opublikowano

Aha, polecasz serwer, który jest postawiony na vps'ie za 50 złoty?

#Nie polecam, jak dla mnie cała ta kindermafia nitra to zwykła żenada, a serwer postoi 3 dni, max tydzień i padnie. Takie jest założenie.

Później Zielak, lub ktoś inny weźmie sobie bazę i będą czyścic wasze skrzynki pocztowe. Pozdrawiam.

Mhmmm.. i to pisze exModerator, taaa? Poziom IQ godny podziwu. Serwer nie stoi na żadnym VPS, a tym bardziej za 50 zł i nie wiem skąd posiadasz takie info. Żadna z wymienionych przez Ciebie osób nie posiada dostępu do maili, ponieważ poprosiliśmy o wyłączność w dostępie do serwera w celu ochrony przed wyciekiem plików serwerowych. Na temat haseł nie powinieneś się wypowiadać, skoro nie masz zielonego pojęcia o ich kodowaniu.

Nitro właściciel kanału na YT TheNitroZyniak postawił serwer dla swoich widzów oraz udostępnił serwer dla użytkowników MPC (na naszą prośbę), którzy pamiętają czasy serwera Rivendel i nadal piszą do nas z prośbą o reaktywację. My zakończyliśmy projekt Rivendel i do niego nigdy nie wrócimy, lecz te osoby mogą ponownie pograć na naszym serwerze, który obecnie nosi oryginalną nazwę MokryRyszard.pl i jest moderowany (a nie tworzony) przez TheNitroZyniak i ekipe z PompaTeam. O co ta cała spina? Że serwer, który przez 2 lata kurzył się na naszych backup w tym momencie otrzymał swoje drugie życie i można się bez spiny na nim pobawić? Jeśli ktoś ma problem z tym, że serwer na plikach z 2012 roku bez edycji ma większe zainteresowanie od jego nowego serwera... to oznacza że poziom jego serwera jest poważnie niski i powinien zmienić hobby. 

PS: Problemy z uruchomieniem clienta mogą być związane z tym, że trzeba je odpalić jako administrator. Poważniejsze błędy postaramy się w miarę sprawnie naprawić lecz musicie nas też zrozumieć, że ciężko się pracuje na plikach, których przez 2 lata się na oczy nie widziało i zapomniało się główną budowę i założenia tego serwera.

Tak trzymać chłopaki, róbcie swoje!

Rivendel Team 

Opublikowano

ha ha ha beka ~~ Nitro Pokazałeś jaki jesteś biedy i zachłanny na kasę prezka wygląda gorzej niż źle , te opisy na stronie serwera są na poziomie zerówki twój wkład w serwer był pewnie taki że wyłożyłeś kasę bo chuja potrafisz . Jeden + tego serwera jest taki że będzie miał sporo graczy bo JP idioci będą na tym grać :D 

Opublikowano

@ Co ty pier*dolisz darmozjadzie jebany. Czemu NITRO hejtuje prezentacje innych serwerów na youtubie? NP BATIOS.PL?

Wysyła tę całą armie pedałów ( jp ) by hejtowali?

Byłem świadkiem jak kazał tam hejty walić. Idź i wyliż mu jajka za nim ja go spotkam na iemie to mu te wielce połamie

Nie tłumacz się kapucynie. te pliki i tak wielkie bagno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...