Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszard.pl Start 16:00 [Dedyk] [Medium]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer się nie utrzyma ze stroną gotową + na plikach rykoxa....

Zyniak co ty zrobiłeś kurwa...

Tyś widzał rykoxa pliki cymbole XDDDDDD

Piszę ci na ,że Rivendel xD

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd przy włanczaniu clienta :  Metin2 CREATE NO APPROPRIVATE DEVICE.

KTOŚ WIE JAK TO OGRANĄĆ?  PS. CZY Z SERWERA BĘDZIE MOZNA NAGRYWAĆ?

Opublikowano

Hahhaha kurw@ Nitro aka Technik :D Pewnie będzie identycznie jak z Ravią IsamU, od wypłaty do wypłaty i żeby hajs się zgadzał. Ravia powoli upada i wkońcu upadnie ... Ludzie wypalają się nic nie dodaliście od paru miesięcy nic nowego. Dla mnie to żenada, że jedna normalna osoba (tj. Nitro) potrafi tak dzieci zwoływać bo gdzie idzie nitruś tam cała reszta gimbusów aka jp armia ... To jest kurw@ śmieszne :D ten cały server to dla mnie żenada, pod koniec miesiąca dajcie wyciąg z banku ile zarobiliście na naiwnych dzieciakach, bo Nitro musi odrobić hajsy za bany na lol'u i pl'u :)

Opublikowano

REGULAMIN SERWERA

1. MokryRyszard ma zawsze rację.

2. Jeśli uważasz, że MokryRyszard nie ma racji, patrz punkt 1.

3. Reflink kasuje bana

xD

[hejt]Czyli topka będzie na WH, dostaną bana, zarejestrują się z reflinka i dalej będą cisnąć na WH?  xD

Serwer niczym nie przyciąga, pliki Rivendela, jedynie w prezce edytowane są bony zaj3biście zrobione w paincie. Nitro stawia serwer nie robiąc pewnie przy nim nic..

Gdyby nie Armia JP na tym serwie nawet 50 typa by nie było[hejt]

tenor.gif

Opublikowano

Hahhaha kurw@ Nitro aka Technik :D Pewnie będzie identycznie jak z Ravią IsamU, od wypłaty do wypłaty i żeby hajs się zgadzał. Ravia powoli upada i wkońcu upadnie ... Ludzie wypalają się nic nie dodaliście od paru miesięcy nic nowego. Dla mnie to żenada, że jedna normalna osoba (tj. Nitro) potrafi tak dzieci zwoływać bo gdzie idzie nitruś tam cała reszta gimbusów aka jp armia ... To jest kurw@ śmieszne :D ten cały server to dla mnie żenada, pod koniec miesiąca dajcie wyciąg z banku ile zarobiliście na naiwnych dzieciakach, bo Nitro musi odrobić hajsy za bany na lol'u i pl'u :)

Ty kurwa udajesz czy downa masz?

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd przy włanczaniu clienta :  Metin2 CREATE NO APPROPRIVATE DEVICE.

KTOŚ WIE JAK TO OGRANĄĆ?  PS. CZY Z SERWERA BĘDZIE MOZNA NAGRYWAĆ?

Ja zastosowałem się do tego przed chwilą i działa :)

http://www.mpcforum.pl/topic/809015-tut-problem-przy-cliencie-metin2create-no-appropriate-device/

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Jak taki wymądrzały jesteś, to powiedz z czego mają mieć ten hajs, skoro IS'a nawet nie ma? :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Prezentacja niezbyt urzekająca :P Nitro - niezła reklama. Powodzenia z serwerem :)

Opublikowano

Rozumiesz zdanie "brak is'a" ?

Pisali tyle razy, a ty swoje...

Co do serwera to właśnie pobieram clienta i za 30 min wchodze ;)

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

Opublikowano

Zapowiada się super serwer, już pobieram poprawioną paczke, a widze, że niektórzy nawet 60lvl juz mają, daliście czadu :D Jeszcze takie pytanko, jakby ktos odpowiedzial, czy u handlarza są od razu +9 eq??

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Biedaki, nie działa akceptacja kont (e-mail nie przychodzi), (mam gmail)

Ogarnijcie to albo wylaczcie akceptacje, albo all konta akceptujcie.

Jesteś hipokrytką z prawdziwego zdarzenia.

Używasz stwierdzenia "jebać biede" więc oglądasz filmiki nitra.

Pobrałaś klienta, zarejestrowałaś się, a hejtowałaś adminów, jak i ten serwer, jak tylko kurwa mogłaś.

Nie mam pojęcia, skąd bierze się taka nienawiść, czyżby zazdrość? 

Opublikowano

Wiec tak moje zdanie na temat serwera jest takie ze polowa osob tu grajacych, gra bo administracja fejm :D.Prezka aka paint nie zachecila mnie do gry.Broni i zbroi nawalone jak na jakims 4fun.

P.S - Oczywiscie patrzac w ranking co 2 osoba w nicku musi miec JP bo jak by moglo byc inaczej ^_^.

@Edit
 Nazwy serwera to sie chyba juz lepszej nie dalo dac xD

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...