Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszard.pl Start 16:00 [Dedyk] [Medium]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra powiem tak. Serwer gówniany tworzony przez gównianych ludzi.Prezka chujowa pliki (moim zdaniem) tak samo.

Założyciel TheGównoZyniak jest niedorozwiniętym człowiekiem z brakiem szacunku do ludzi.

Banda gimbozjebów z pseudo armii JP ( Jesteśmy Pedałąmi) prawdopodobnie będzie reklamować ten serwer na innych dużo lepiej wykonanych projektów.

Wyobrażam sobie tą sytuacje na tym serwerze każdy będzie dodawał beznadziejne wyrazy z ich "armii". Przykładowy scenariusz [Kupie fms jp100% soł macz].

Zresztą wiadomo że ten serwer BĘDZIE pod is żeby się z pl'a zwróciło.

Banda dzieciaków (10-13lat) oczywiście będzie bronić tego serwera będąc zaślepionymi swoim "ideałem" Gównozyniakiem.

Osobiście nic do nich nie mam ale sytuacja wygląda jak wygląda.

Tak samo nie mam nic do ludzi którym ten serwer się podoba (tych bardziej rozwiniętych) i nie idą ślepo za tłumem.

Ludzie inteligentni wiedzą o co chodzi ;)

Skąd truta ?

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

ws4qs1.jpg

pamietam jak na mybb dostalem za to od pawla bana na 2 dni :(

pozdrawiam #gieniek #toranium

@co do serwera calkiem spoko tylko czasem bug jesst ze cofa graczy

cpok.jpg

Opublikowano

Nie polecam to raz

Zielak to zero to dwa

Nitro to zero to trzy

Serwer pod kase to cztery

To tyle, pięć.

I UWAZAĆ NA KONTA, RADZE ZROBIC OSOBNE PASY I MAILA POD TEN SERWER BO BEDZIECIE OTRZYMYWAĆ SPAM!!!!!!!

Kolejny idiota, SERWER NIE POSIADA ITEMSHOPU, NITRO NIE RAZ TO PISAŁ !

Opublikowano

dobra czemu mi ryśki nie dropią ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Dobra powiem tak. Serwer gówniany tworzony przez gównianych ludzi.Prezka chujowa pliki (moim zdaniem) tak samo.

Założyciel TheGównoZyniak jest niedorozwiniętym człowiekiem z brakiem szacunku do ludzi.

Banda gimbozjebów z pseudo armii JP ( Jesteśmy Pedałąmi) prawdopodobnie będzie reklamować ten serwer na innych dużo lepiej wykonanych projektów.

Wyobrażam sobie tą sytuacje na tym serwerze każdy będzie dodawał beznadziejne wyrazy z ich "armii". Przykładowy scenariusz [Kupie fms jp100% soł macz].

Banda dzieciaków (10-13lat) oczywiście będzie bronić tego serwera będąc zaślepionymi swoim "ideałem" Gównozyniakiem.

Tak samo nie mam nic do ludzi którym ten serwer się podoba (tych bardziej rozwiniętych) i nie idą ślepo za tłumem.

Skąd truta ?

To samo, serwer nie posiada iemshopu, to jak niby kase zarobią ?

Opublikowano

Hahahah :) Client kelyogera ma z tego co sie dowiedzialem ! Już macie po kontach ;] P

Mogę tego nie komentować? Jak sobie wsadzisz tam keylogera to będziesz miał, bo w standardzie nie ma tam żadnego syfu, wirusów, trojanów, keylogerów etc.

Skąd truta ?

Uważasz, że serwer tworzony przez gównianych ludzi? Witam Cię, jestem twórcą tych plików, które 2 lata temu przewyższały poziomem 95% innych serwerów. Nawet nie wiesz kim jestem, a wypowiadasz się o twórcach plików? Serwer został ponownie uruchomiony z myślą o widzach TheNitroZyniak, by mogli z nim pograć oraz dla ludzi, którzy mają poczucie humoru. Prezki (która hejtujesz) mogłoby tu wcale nie być, ale w sumie co za problem, by pograli sobie tutaj też użytkownicy MPCforum? Piszesz, że serwer pod kasę? To pokaż mi drugi serwer na którym nie ma IS! Jak widać Ty się niepotrzebnie spinasz czego w sumie nie rozumiem, bo jak komuś ten serwer nie odpowiada to idzie na inny. Obrażasz Armię JP, a nie znasz tych ludzi. Obejrzałem filmik Nitra, gdzie widzowie nadsyłali zdjęcia z bananami i widziałem tam osoby 25+. Są to ludzie z poczuciem humoru, a nie gimbusy i ty tych ludzi obrażasz. Nie wiem, może zazdrościsz sławy, takiej ilości odbiorców... nie wnikam. Myślisz, że taki Nitro potrzebuje kasy z IS z serwera?

Więcej dystansu do życia.

Stary Rivendel fajnie się grało to są pliki przed tą przerwą taką co była przed tą zmianą czy ta taka pierwsza odsłona xD?

Raczej jest to kopia tej ostatniej odsłony serwera Rivendel, a przynajmniej tak miałem te pliki podpisane.

Jeśli ktoś nie potrafi na luzie z poczuciem humoru popykać sobie na serwerze, gdzie nie jest ważny IS, lecz atmosfera panująca tam, to powinien wyjść z tego tematu i już tu nie wracać.

Opublikowano

To samo, serwer nie posiada iemshopu, to jak niby kase zarobią ?

Napisałem wyraźnie "BĘDZIE"

Mogę tego nie komentować? Jak sobie wsadzisz tam keylogera to będziesz miał, bo w standardzie nie ma tam żadnego syfu, wirusów, trojanów, keylogerów etc.

Uważasz, że serwer tworzony przez gównianych ludzi? Witam Cię, jestem twórcą tych plików, które 2 lata temu przewyższały poziomem 95% innych serwerów. Nawet nie wiesz kim jestem, a wypowiadasz się o twórcach plików? Serwer został ponownie uruchomiony z myślą o widzach TheNitroZyniak, by mogli z nim pograć oraz dla ludzi, którzy mają poczucie humoru. Prezki (która hejtujesz) mogłoby tu wcale nie być, ale w sumie co za problem, by pograli sobie tutaj też użytkownicy MPCforum? Piszesz, że serwer pod kasę? To pokaż mi drugi serwer na którym nie ma IS! Jak widać Ty się niepotrzebnie spinasz czego w sumie nie rozumiem, bo jak komuś ten serwer nie odpowiada to idzie na inny. Obrażasz Armię JP, a nie znasz tych ludzi. Obejrzałem filmik Nitra, gdzie widzowie nadsyłali zdjęcia z bananami i widziałem tam osoby 25+. Są to ludzie z poczuciem humoru, a nie gimbusy i ty tych ludzi obrażasz. Nie wiem, może zazdrościsz sławy, takiej ilości odbiorców... nie wnikam. Myślisz, że taki Nitro potrzebuje kasy z IS z serwera?

Raczej jest to kopia tej ostatniej odsłony serwera Rivendel, a przynajmniej tak miałem te pliki podpisane.

Jeśli ktoś nie potrafi na luzie z poczuciem humoru popykać sobie na serwerze, gdzie nie jest ważny IS, lecz atmosfera panująca tam, to powinien wyjść z tego tematu i już tu nie wracać.

Nie pisałem o poprzednich twórcach plików tylko o obecnej administracji. Dwa to napisałem moim zdaniem, nie napisałem też że technicznie są gówniane (pliki dobre technicznie) tylko że pod względem grywalności (dla mnie).

A tak poza tym nie napisałem że "WSZYSCY" to 10-13 lat dodałem też kwestie o starszych osobach których dażę szacunkiem.

A i jeszcze napisałeś "2 lata temu przewyższały poziomem 95%" Porównaj sobie serwery 2 lata temu a te dzisiejsze. Odpowiedz na usta sama się nasuwa.

Opublikowano

Zgadzam się ;) Mam tylko jeden powazny blad... Jak zmienic rozdzielczosc gry COKOLWIEK, zebym mogl zobaczyc eq bo mam poza monitorem ze tak powiem :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie pisałem o poprzednich twórcach plików tylko o obecnej administracji. Dwa to napisałem moim zdaniem, nie napisałem też że technicznie są gówniane (pliki dobre technicznie) tylko że pod względem grywalności (dla mnie).

A tak poza tym nie napisałem że "WSZYSCY" to 10-13 lat dodałem też kwestie o starszych osobach których dażę szacunkiem.

A i jeszcze napisałeś "2 lata temu przewyższały poziomem 95%" Porównaj sobie serwery 2 lata temu a te dzisiejsze. Odpowiedz na usta sama się nasuwa.

Napisałeś wyraźnie:

Serwer gówniany tworzony przez gównianych ludzi. Prezka chujowa pliki (moim zdaniem) tak samo.

Pliki nie są świetne i nie mają nowości tych, które powstały przez ostatnie 2 lata. Mają też trochę błędów, bo nikt się nimi nie zajmował od sierpnia 2012. Ale nadal powstaje wiele serwerów dużo gorszych. To nie jest serwer tak jak inne pod zysk. Tu chodzi o dobrą zabawę i właśnie dlatego postanowiłem udostępnić te pliki ekipie z MokryRyszard.

Zgadzam się ;) Mam tylko jeden powazny blad... Jak zmienic rozdzielczosc gry COKOLWIEK, zebym mogl zobaczyc eq bo mam poza monitorem ze tak powiem :P

Plik Setting.exe w cliencie.

Jeśli chodzi o teleporty i DC to po powrocie do domu zobaczę szybko o co chodzi, bo zapewne to jakaś pierdoła, która powstała podczas szybkiego, częściowego upgrade plików.

Opublikowano

Napisałeś wyraźnie:

Pliki nie są świetne i nie mają nowości tych, które powstały przez ostatnie 2 lata. Mają też trochę błędów, bo nikt się nimi nie zajmował od sierpnia 2012. Ale nadal powstaje wiele serwerów dużo gorszych. To nie jest serwer tak jak inne pod zysk. Tu chodzi o dobrą zabawę i właśnie dlatego postanowiłem udostępnić te pliki ekipie z MokryRyszard.

Plik Setting.exe w cliencie.

Jeśli chodzi o teleporty i DC to po powrocie do domu zobaczę szybko o co chodzi, bo zapewne to jakaś pierdoła, która powstała podczas szybkiego, częściowego upgrade plików.

Napisałem "TWORZONY" czyli czas teraźniejszy. (Jeżeli ty jesteś w aktualnej administracji to bardzo przepraszam).

Do ciebie nic nie mam tylko do tej jp armii która się wszędzie panoszy.

Gdzie metki bitwy ?

Opublikowano

Czemu mi Metek sie wylacza jak sie teleportuje ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Nie polecam to raz

Zielak to zero to dwa

Nitro to zero to trzy

Serwer pod kase to cztery

To tyle, pięć.

Po pierwsze jesteś gównem

po drugie twoje servery nie były pod kase ?

po trzecie jesteś gównem

po czwarte server godny uwagi, polecam :)

I UWAZAĆ NA KONTA, RADZE ZROBIC OSOBNE PASY I MAILA POD TEN SERWER BO BEDZIECIE OTRZYMYWAĆ SPAM!!!!!!!

sygn2.jpg

Opublikowano

Fajny serwer,niedawno zaczalem grac :) ,gram na tym serwie po 6 latach przerw y od metka ,przez cb nitro xD

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...