Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszard.pl Start 16:00 [Dedyk] [Medium]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ambi123 Piperzyc to ja moge minimum twoja siostre i matke. Do zobaczenia na iemie wieszaku. Jak lepa wyłapiesz to nie bedziesz wiedziec kim jestes

Heh trzeba mieć jeszcze czym a to że grozisz innym przez kabelki to znaczy iż tego nie posiadasz :)Nie mam ochoty wdawać się w dyskusje z osobą ograniczoną umysłowo,więc skończmy temat bo i tak widzę że nie masz nic mądrego do powiedzenia.

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na większym gównie, to ja jeszcze nie grałem, poza tym Nitro jest właściciel tego serwera tak ? to jakim cudem potrafi wydać tysiące na IS i inne dupelere, a nie potrafi wydać paręset złotych na grafika i zrobić porządna prezentacje na własny serwer ? Eh dziwne. Syf jakich mało, nie polecam. 

xD 

Opublikowano

serwer jest naprawde spoko najważniejsze że nie ma isu takich serwerów powinno być więcej tylko że jakby jeszcze było mniej bugów ;) 

Opublikowano

Mi to się podoba rozwiązanie z itemshopem. Nie doładowujemy sm poprzez wydawanie swoich pieniędzy tylko poprzez wypełnianie reflinków. Tak, wysyłamy zielakowi na email ss i dostajemy sm :D Fajne rozwiązanie xD

Opublikowano

Mi to się podoba rozwiązanie z itemshopem. Nie doładowujemy sm poprzez wydawanie swoich pieniędzy tylko poprzez wypełnianie reflinków. Tak, wysyłamy zielakowi na email ss i dostajemy sm :D Fajne rozwiązanie xD

Nie wiem czy takie fajne server ma wiele bugow, w dodatku nabijasz mu hajs :) a server max za pare dni padnie, bo nie wierze, że on jest na 'serio'.

Opublikowano

Nie polecam to raz

Zielak to zero to dwa

Nitro to zero to trzy

Serwer pod kase to cztery

To tyle, pięć.

I UWAZAĆ NA KONTA, RADZE ZROBIC OSOBNE PASY I MAILA POD TEN SERWER BO BEDZIECIE OTRZYMYWAĆ SPAM!!!!!!!

Pomysl zanim cos napiszesz !!

MQaM4O1.png

Opublikowano

Ludzie sie tu spinaja i nie wiem po co...

Nie chcesz? Nie graj... Proste.

Ja osobiscie chetnie zagram i bede niezle pekal z tych dzieciakow wku******cych sie, gdy beda lezeli i wachali kwaitki od drugiej strony ;D

Pieprzycie nie wiem po co, ze serwer pod hajs itd... Ktory serwer wedlug was nie jest pod IS? Powiedzcie mi kto bedzie zapieprzal przy serwie za free? Skoro jestescie tacy wspaniali i lubicie prace charytatywna to zapier*****cie w robocie po 8h dziennie przez caly miesiac, a nie bierzcie z tego pieniedzy, bo ktos wam powie, ze robicie to dla kasy...

9YbAX2Z.png
Opublikowano

serwer jest naprawde spoko najważniejsze że nie ma isu takich serwerów powinno być więcej tylko że jakby jeszcze było mniej bugów ;)

tak tak kolejny...

niektorzy pracuja dniami i nocami i co? jeszcze maja placic za dedyka + za darmo to ogarniac?

rozje.. mnie tym koleszko.

Opublikowano

Mialem zagrac , ale nie dość ze serwer jest na gotowych plikach, to jeszcze jest zrobiony byle jak.

Dochodzi do tego zielak , ktory tylko potrafi psuc .

Opublikowano

Ludzie sie tu spinaja i nie wiem po co...

Nie chcesz? Nie graj... Proste.

Ja osobiscie chetnie zagram i bede niezle pekal z tych dzieciakow wku******cych sie, gdy beda lezeli i wachali kwaitki od drugiej strony ;D

Pieprzycie nie wiem po co, ze serwer pod hajs itd... Ktory serwer wedlug was nie jest pod IS? Powiedzcie mi kto bedzie zapieprzal przy serwie za free? Skoro jestescie tacy wspaniali i lubicie prace charytatywna to zapier*****cie w robocie po 8h dziennie przez caly miesiac, a nie bierzcie z tego pieniedzy, bo ktos wam powie, ze robicie to dla kasy...

Jedna osoba z nielicznych chyba jeszcze rozumu nie pozjadała.. Ludzie wejdźcie na aslana/MPCforum s2 i popatrzcie na is'a i niech mi ktoś kuźwa powie, że serwery te nie opierają się głównie na IS -.-.

Pracujesz/poświęcasz się temu co robisz=Liczysz na zysk to proste jak 2+2=4. Jak nie lubicie typa od serwera to na chu*a mu ciśniecie i pokazujecie poziom gimbusa za przeproszeniem? Takie sprawy to na PW się załatwia a nie w prezentacji/zapowiedzi serwera.

Serwera nie mam jak polecić bo nie gram na nim, ale kto chce ten zagra.

Pozdro KaC  B) .

Opublikowano

Serwer godny polecenia, naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy spinają się o to, czy serwer ma IS, czy są zyski czy nie... Nie rozumiem naprawde, z drugiej jednak strony, ciekawi mnie czemu Nitro otworzyl tak wielką konkurencję dla Ravii, chyba ze za kaske, co rozumiem ;) Tak czy siak, zapraszam, miła atmosfera, poprawilbym jedynie launcher tj. złączyl pliki w jedna calosc, zeby był tylko launcher z autoupdaterem, a reszcie kazal pobrać od nowa, to tyle ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer godny polecenia, naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy spinają się o to, czy serwer ma IS, czy są zyski czy nie... Nie rozumiem naprawde, z drugiej jednak strony, ciekawi mnie czemu Nitro otworzyl tak wielką konkurencję dla Ravii, chyba ze za kaske, co rozumiem ;) Tak czy siak, zapraszam, miła atmosfera, poprawilbym jedynie launcher tj. złączyl pliki w jedna calosc, zeby był tylko launcher z autoupdaterem, a reszcie kazal pobrać od nowa, to tyle ;)

Watpie zeby to byla konkurencja dla Ravii. Zwolennicy easy beda grali na easy, a hard na hard.

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Kilka bledow jest ale postaramy sie zeby zniknely a tak to sie gra przyjemnie wiec w czym problem? no ale hejtujcie w sumie :D serwer dla zabawy bawcie sie 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Kto mi powie jaki link do pobrania klienta wkleić do DownloadMeagera żebym mógł np. wyłączyć kompa a pobranie mi sie zapisało, bo raczej na tej stronce tak to nie działa 

Opublikowano

jak z bonami wchodz max ?

Bony nie wchodzą max.  Rivendel!! ahh to były czasy.. :D 2x topka, na 2x odsłonach ^^

Topic: Szkoda, że są te same błędy co na Rivku typu wywalanie przy tp, ale tak to polecam, jeśli nie macie co robić.

Szkoda, że serwer nie jest na dłuższą metę.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...