Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszard.pl Start 16:00 [Dedyk] [Medium]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie ale - Najnowy klient wraz z łaką pobrany ze strony - gra uruchamiana jako administrator ale wciaż to samo po użyciu pierścienia teleportaji wywala mi gre.... Jakieś pomysły?

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem podczas logowania cały czas mam komunikat "Błąd łączenia z serwerem". Widzę, że gracze są online więc chyba coś u mnie nie działa wie ktoś czym może to być spowodowane?? 

Opublikowano

Link do samego pliku pobierania moze ktos podac ? Jak wklejam to co na trj stronce jest to mi w menagera jakos nie wchodzi client tylko cala strona .

Opublikowano

Serwer zbugowany jak skurwysyn:
-Wywala clienta po teleporcie do M2

-Skille z P ustawiły mi się na 1, wszystkie

-Questy nie dokończone, z błędami
-Za dużo świeceń itd.

Nie polecam no niestety...

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Da ktos kur.. ten link do menagera ? Bo Ta stronka pibierania jest do dupy I ciagle przerywa pobieranie ...

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/pobieranie_plikow/Internet_Download_Manager.html

O to Ci chodzi ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Zarejestrowalem się 2 razy na wp i na interię i jak klikam w link aktywacyjny wyskakuje że " link jest zły, konto nie istnieje" pozdro600

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Zarejestrowalem się 2 razy na wp i na interię i jak klikam w link aktywacyjny wyskakuje że " link jest zły, konto nie istnieje" pozdro600

To samo mam.

sasawf.png

Opublikowano

@up nigdy on bo to priv nitra by odzyskał kase z IS bo go zbanowali

Wut? Chcesz mi powiedzieć że Nitruś pan dram internetowych i całego internetu, władca wielkiej JP armii założył serwer po to aby zgadzał mu się hajs? hahahahaa

możesz rozwinąć swoją wypowiedź, bardzo jestem ciekaw o co się rozchodzi #potwierdzoneinfo?

btw, myślę że każdy wyczuł ironię :)

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko taki sam wyglad strony widzialem juz na paru serwerach, wiec nie zagram bo nie daje mu miesiaca

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Nie wiem czy takie fajne server ma wiele bugow, w dodatku nabijasz mu hajs :) a server max za pare dni padnie, bo nie wierze, że on jest na 'serio'.

Co z tego że nabijasz mu hajs ? Grasz za darmo to chyba nic ci się nie stanie jeśli dasz mu troche zarobić ? No chyba że wolisz gdy wydajesz swoje pieniądze, bo tutaj nic nie wydajesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...