Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszard.pl Start 16:00 [Dedyk] [Medium]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozdrawiam tą bandę debili która siedzi na ts3 orgu i pierdoli głupoty o tym, że serwer pod isa, klient ma key loggera, że nitro opierdoli konta i nic mu nie zrobią bo z hiszpani, że jutro wszystko konta pokradną.
Serio ludzie ?
Serdeczne JP

Opublikowano

Pozdrawiam tą bandę debili która siedzi na ts3 orgu i pierdoli głupoty o tym, że serwer pod isa, klient ma key loggera, że nitro opierdoli konta i nic mu nie zrobią bo z hiszpani, że jutro wszystko konta pokradną.

Serio ludzie ?

Serdeczne JP

Isa nawet nie ma. Wieszak chcę na pomóc , przywrócić stare dobre czasy , a wy go jeszcze opier%^alacie . Gratuluje Cebulaki.

Opublikowano

No na pewno serwer postawiony dla kasy bez ISu hahah :)

Btw Możecie poczekać trochę ze startem tak do 17,bo gimby wróciły ze szkoły o 15 a w godzine nie da sie tego pobrac przy takich obciązeniach. ( tak jak tez wrocilem)

Powo Nitro :))

Opublikowano

No na pewno serwer postawiony dla kasy bez ISu hahah :)

Btw Możecie poczekać trochę ze startem tak do 17,bo gimby wróciły ze szkoły o 15 a w godzine nie da sie tego pobrac przy takich obciązeniach. ( tak jak tez wrocilem)

Powo Nitro :))

Wyżej masz link od Zielaka do pobrania przez mega.co . Mi się tam pobiera 700kb/s

Kiedy bedzie strona dzialac?. :D

Działa . Odświeżaj.

Opublikowano

Czy tylko ja zobaczyłem ten fajny podpretekst ?

Że Server jest zrobiony w 100% dla hajsu ? x_X

A druga sprawa, że 3k osób na starcie to jest "JP ARMIA" czyli gimbaza albo podstawówka , która tylko w internecie jest kimś ? Bo wątpię, że ktoś z nich podszedł by do FuBu i powiedział mu prosto w oczy "JEB@Ć FUBU" ...

To jest żenujące jak dla mnie.

Zauważcie że gdyby nie nitro to nikt by nie wiedział o tym servie ...

Tam gdzie nitro tam miliony innych osób co widać na dole prawie 3k obserwujących.

Opublikowano
REGULAMIN SERWERA

1. MokryRyszard ma zawsze rację.
2. Jeśli uważasz, że MokryRyszard nie ma racji, patrz punkt 1.
3. Reflink kasuje bana

xD

Opublikowano

Nitro - drugi isamu 

Robi serwer , bedzie sie nim zajmowac kilka tygodni a pozniej juz bedzie mial wywalone na graczy.

Jeszcze pewnie zelak w teamie? 

Co do serwera , to niczym mnie nie przyciaga , nic specjalnego , no chyba ze az tylu rzeczy w prezke nie pokazaliscie .

Skad truta?

Jakie nowe dungeony?

Klasy zbalansowane? 

Opublikowano

Nitro - drugi isamu 

Robi serwer , bedzie sie nim zajmowac kilka tygodni a pozniej juz bedzie mial wywalone na graczy.

Jeszcze pewnie zelak w teamie? 

Co do serwera , to niczym mnie nie przyciaga , nic specjalnego , no chyba ze az tylu rzeczy w prezke nie pokazaliscie .

Skad truta?

Jakie nowe dungeony?

Klasy zbalansowane? 

A i jak juz robicie serwer to zrobcie go normalnie a nie typowo dla beki .

Opublikowano

2522 użytkowników czyta ten temat

Pojebało was ludzie?

@ topic

Nitro to jebane zero, z tego powodu na 100% tam nie zawitam. Nie znosze gościa poprostu, nie dość że zachowuje się jak niedojebany psychicznie uciekinier z obozu koncentracyjnego, kazdego wyzywa, to jeszcze szczycy sie swoją armią gimbowników którzy chuja mogą, a że są tępi, to idą za takim debilem. Totalnie nie polecam, już wole wsadzić sobie w dupe szklanke, już grać na serwie gdzie Nitro będzie miał nademną jakąkolwiek władze.

Opublikowano

Pozdrawiam bóldupownika wyżej :)
Idź sobie kurwa graj na serwerze złodzieja albo jego przydupasa który był tak głupi i dał się opierdolić.

@top 

Na serwer nie wiem czy wbiję, ściągam póki co clienta a stronka nie chodzi. Chuj wie o co biega...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

2522 użytkowników czyta ten temat

Pojebało was ludzie?

@ topic

Nitro to jebane zero, z tego powodu na 100% tam nie zawitam. Nie znosze gościa poprostu, nie dość że zachowuje się jak niedojebany psychicznie uciekinier z obozu koncentracyjnego, kazdego wyzywa, to jeszcze szczycy sie swoją armią gimbowników którzy chuja mogą, a że są tępi, to idą za takim debilem. Totalnie nie polecam, już wole wsadzić sobie w dupe szklanke, już grać na serwie gdzie Nitro będzie miał nademną jakąkolwiek władze. 

To wyjdzi  xD

Wiesz czego Nitro jest pojeb...ny ? 

Bo może xDDDDDDD

Opublikowano

2481 użytkowników czyta ten temat

829 użytkowników, 1640 gości, 10 anonimowych użytkowników

A exalion to gowno POZDRAWIAM :)

Dobre ataki lecą ...

Strona sie wczytuje i wczytuje ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gimbaza zaatakuje server .  Nabiją kase nitrowi i tyle .   

Refflinki nie wystraczają by odrobić strate z pl'a ...  .  

Pliki z rivendelu tak więc nie namęczył  się chłopak z plikami ...  tym bardziej że prezentacji nawet się nie chciało zrobić . 

Wyjdzie z tego chujnia .  Tyle z mojej strony .   

( To nie hejt tylko moja opinia )  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...