Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o sexie przed 18-stką?

Gość Sortiq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest dozwolony od 15 więc czemu się pytasz przed 18? Teraz 14 latki zachodzą w ciąże bo to takie fajne w gimbazie.Wile osób to robi ale zabezpiecza sie chociarz a nie potem dzieci mają dzieci.Dla przyjemnosci czemu nie?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jest dozwolony od 15 więc czemu się pytasz przed 18? Teraz 14 latki zachodzą w ciąże bo to takie fajne w gimbazie.Wile osób to robi ale zabezpiecza sie chociarz a nie potem dzieci mają dzieci.Dla przyjemnosci czemu nie?

Zanim się coś napisze w dyskusji warto przeczytać wypowiedzi innych. Potem wychodzi takie odpowiadanie na to samo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teraz ktoś tam zabił noworodka. Teraz ktoś tam gwałci dziewczynkę. Teraz ktoś tam bawi się z prostytutkami. Teraz ktoś tam wciąga narkotyki. To, że ktoś inny coś robi nie oznacza, iż to jest dobre. Osoby przed osiemnastym rokiem życia są bardzo niedojrzałe... i przechodzą wiek buntu. Wszystko im nie pasuje, robią to co chcą - bo mogą i uważają, że wiedzą najlepiej. Nie prawda. W takim wieku człowiek jest nadal idiotą - takim samym idiotą jak kilka lat wcześniej. Zabezpieczenia nie dają stuprocentowej pewności. A jak już będzie ciąża to albo ten dzieciak zabije te dziecko, albo będzie miał zniszczone życie... koniec młodości, która jest ważna.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Zanim się coś napisze w dyskusji warto przeczytać wypowiedzi innych. Potem wychodzi takie odpowiadanie na to samo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teraz ktoś tam zabił noworodka. Teraz ktoś tam gwałci dziewczynkę. Teraz ktoś tam bawi się z prostytutkami. Teraz ktoś tam wciąga narkotyki. To, że ktoś inny coś robi nie oznacza, iż to jest dobre. Osoby przed osiemnastym rokiem życia są bardzo niedojrzałe... i przechodzą wiek buntu. Wszystko im nie pasuje, robią to co chcą - bo mogą i uważają, że wiedzą najlepiej. Nie prawda. W takim wieku człowiek jest nadal idiotą - takim samym idiotą jak kilka lat wcześniej. Zabezpieczenia nie dają stuprocentowej pewności. A jak już będzie ciąża to albo ten dzieciak zabije te dziecko, albo będzie miał zniszczone życie... koniec młodości, która jest ważna.

wiesz, nie trzymalbym sie tak stalo przy tym 18 roku zycia. Niektorzy dojrzewają juz w 17 a niektórzy w 22

Opublikowano

wiesz, nie trzymalbym sie tak stalo przy tym 18 roku zycia. Niektorzy dojrzewają juz w 17 a niektórzy w 22

Tak. Rozumiem to, lecz trzeba wyznaczyć jakąś środkową granicę. Przecież nie będę pisał: "od 16 do 25".

Opublikowano

Tak. Rozumiem to, lecz trzeba wyznaczyć jakąś środkową granicę. Przecież nie będę pisał: "od 16 do 25".

Ja wiem i rozumiem, ale napisalem tak, bo napisales "osoby przed 18 rokiem zycia sa bardzo niedojrzale". Oboje wiemy, ze nie zawsze 

Opublikowano

to, że do tego trzeba dojrzeć

dojrzałosc (myślę że chodzi ci o psychiczną) nie jest warunkowana wiekiem... trochę tak, ale jednak, niektórzy w wieku 14 lat są bardziej dojrzali od 18-latków

btw "seksie" bo jak widzę że ktoś pisze "sex" lub jeszcze gorzej, "sexie" mam odruch wymiotny 

Opublikowano

dojrzałosc (myślę że chodzi ci o psychiczną) nie jest warunkowana wiekiem... trochę tak, ale jednak, niektórzy w wieku 14 lat są bardziej dojrzali od 18-latków

btw "seksie" bo jak widzę że ktoś pisze "sex" lub jeszcze gorzej, "sexie" mam odruch wymiotny 

Chodziło mi o ogólną dojrzałość. Jakby mi chodziło o fizyczną to bym napisał. W wieku 14 lat nie jest się zbytnio dojrzały fizycznie, lecz a i psychicznie też bym nie powiedział. Może i by był poważny, może i by nie robił głupstw, lecz zawsze może takiemu dzieciakowi coś palnąć na mózg. A i seks w takim wieku nie jest dobry, gdyż szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W tym wieku tworzy się człowiekowi charakter. Może właśnie zmieni się z poważnego młodzieńca na mendę społeczną. Wszystko zależy od towarzystwa z jakim się zadaje w świecie realnym i w internecie. 

Opublikowano

A czy ja napisałem, że dojrzałość jest warunkowana wiekiem? Wrecz przeciwnie, wyzej wspomnialem, ze wiek tutaj nie jest taki wazny. Tez mnie wkurwia jak piszą sex. To tak jakby ktoś powiedział do kogoś thank you za bułke

Opublikowano

A czy ja napisałem, że dojrzałość jest warunkowana wiekiem? Wrecz przeciwnie, wyzej wspomnialem, ze wiek tutaj nie jest taki wazny. Tez mnie wkurwia jak piszą sex. To tak jakby ktoś powiedział do kogoś thank you za bułke

Nie rozumiem po co te posty, wiadomo, że jedni dojrzewają wcześniej albo fizycznie albo psychicznie a niekiedy to i to. Jednak 18 to wiek, w którym dziecko powinno dojrzeć do pełnej świadomości swoich czynów i bierze na siebie - a nie na rodziców - konsekwencje. Jeśli ktoś dorósł wcześniej - wspaniale, jeśli nie - ok, dojrzeje w swoim czasie.

Opublikowano

Seks? A po co to komu? Wrzuc na reczny.

A na serio to co to zaroznica czy zrobi sie to przed czy po 18roku zycia?

Nie rozumie tez tych waszych teorii "mozna sie jebac od 16/17roku zycia"... Ludzie sie dzis pierdola jak maja po 14lat. Oczywiscie pamietaj o zabezpieczeniu.

Opublikowano

BOŻE ŚWIĘTY!

SEKS PRZED 18? WSTYDŹ SIĘ TY DIABLE ROGATY!

@antywarn

to czy ktoś to robi przed czy po to już indywidualna sprawa. Najważniejsze aby z wyjątkową osobą którą się będzi emiało na długi czas a nie puszczać się na prawo i lewo.

Żarcik

Znasz historię o żonie, śledziu i puszczy?

Śledź żonę bo się puszcza ...

huehuehuehuehuehueheuheuehuehueheuehuehuehuehue

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Gościu gdzie ty żyjesz? WIększość osób po stosunku seksualnym przed 18 to dno społeczne, nie chce tutaj generalizować, ale gimbazie to myślałem o gierkach xD. Od paru lat trwa moda na jak najwcześniejszy seks. xD Nie rozumiem tego, w każdym bądź razie większość osób przyżywa go po 18 roku życia.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

chędożyć sie kurwa zachcialo

tak.

@top. mialem dziecko w wieku 17 lat wkec whatever. wazne zeby zajmowali sie normalnie dzieckiem jak wpadna i moga sie dla mnie ruchac majac 12 lat

Opublikowano

Pytaj się o to na MPC, gdzie 3/4 nie skończyło gimnazjum, chociaż i w gimbazie takie rzeczy się działy :O

A co do Twojego pytania, to wszystko zależy od Ciebie, wiadomo seks przed 18 rokiem życia raczej nie będzie z wybranką z którą spędzisz resztę życia, niektórzy chcą przeżyć ten pierwszy raz z osobą, z którą będą już na zawsze ;) 

Opublikowano

A co sądzicie o powstrzymywaniu się do czasu ślubu? Moim zdaniem to bezsensowne

Dlaczego bezsensowne ? 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...