Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o sexie przed 18-stką?

Gość Sortiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo 17,16 nauka - a po sexie nie możesz sie skupić itd wiesz w takim wieku egzaminy gimnazjalne matura a jak w 

ciąży to wogóle.

nie mówiłem że 19 itd tylko 18 i powyżej.

nauka? Twierdzisz, że nie można się uczyć uprawiając od czasu do czasu seks?

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Można ale wtedy myślisz ciągle o seksie ;d (przynajmniej ja tak wiem bo mój kolega ma 16 lat i uprawiał sex i odrazu gorzej mu idzie.)

Opublikowano

A ja to nigdy tego nie robiłem mam prawie 17 lat i jesli poznałbym jakąś fajną dziewczyne nie taką pierwszą lepszą i jak by chciała to czemu nie.Bo na siłe to bym nie namawiał jej.Dawałbym w nią.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

@up Można ale wtedy myślisz ciągle o seksie ;d (przynajmniej ja tak wiem bo mój kolega ma 16 lat i uprawiał sex i odrazu gorzej mu idzie.)

A jak wypije mleko i na teście będę miał słabe wyniki to też powiesz, że to wina mleka..? I pisze się seks, nie sex

Opublikowano

Ruchalem sie w wieku 16lat (3gim) w sumie z dziewczyna ktorej nawet nie kochalem, chodzilem z nia moze miesiąc. Ja tam w sumie nie żałuję nie chcialo by mi sie czekac do 18 a takto mam to przeżycie za sobą i ciesze sie.

Ta dziewczyna była twoją ręką ?

@ Ja uważam że pierwszy raz :) powinien być z kimś ważnym,

a nie z byle kim i byle gdzie :)

u mnie na wiosce :) mieszka typiara ( Kamilka ) która ma 13 lat a pierdoliła się z jakimiś menelami :)

w tym z synem konkubenta swojej matki :D

Kondony za małe na penisy z gimnazjum

Opublikowano

A jak wypije mleko i na teście będę miał słabe wyniki to też powiesz, że to wina mleka..? I pisze się seks, nie sex

Nie... Ale chodzi że dobrze mu szło uprawił seks i już gorzej o 30/40%.  Coś mi nie pasi ale do końca nie wiem :(

Opublikowano

Tak czytam niektórych posty, jak się zwierzają o swoich analnych igraszkach to nie mogę xD. Dupa nie jest stworzona do r*chania, bądźmy poważni. Dupą oddajemy stolec, bleee, jak można wgl uprawiać anal. Gdyby w naturze mielibyśmy zaprogramowane, że r*chamy się w dupę, to by tak było, co nie? Ale tak nie jest! Bo trzeba jakieś lewatywy i wazeliny stosować, wtf?! Pochwa, jako druga część w naszym ciele, zaraz po ustach sama się czyści, proszę poczytać  -.- . Anal, bleee. Nigdy bym nie wsadził penisa do dupy, no sorry.

Opublikowano

Anal czy miłość grecka nie jest w cale taka zła, nie nakłaniam tutaj nikogo do tego, jest to kwestia upodobań. Jeśli zachowa się wszelkie środki higieny itp. to nie ma problemu a do tego prawie że zerowa szansa na zajście w ciąże.

Wiek i seks hm.... zależy od sposobu patrzenia, ja widzę to tak że czasem z byle kim to nie ma problemu, ujście emocjom trzeba dać ale to tak +18 akurat.

Poniżej 15 lat na pewno nie -.-

A między 15-17 to jeśli ma się kogoś i seks niesie ze sobą nie tylko jakieś tam przeżycie fizyczne, i gdy obie os. się kochają to nie ma problemu.

W każdym bądź razie nie chciałbym by moja przyszła żona miała przede mną nie wiadomo ilu partnerów seksualnych.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Seks powinien być dozwolony od 18 roku życia. Tak, rok czy dwa robi różnice. Jeszcze w tym wieku człowiek się zmienia - dojrzewa - rodzi się jego prawdziwy charakter. Osoba niepełnoletnia nie będzie myślała tak o seksie jak osoba starsza. Co daje dzisiejsze "uświadamianie" jak dzieci i tak się nie słuchają?...Zajście w ciąże, lub zostanie ojcem w takim wieku to przeogromny błąd. Nie wolno kusić losu.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Seks powinien być dozwolony od 18 roku życia. Tak, rok czy dwa robi różnice. Jeszcze w tym wieku człowiek się zmienia - dojrzewa - rodzi się jego prawdziwy charakter. Osoba niepełnoletnia nie będzie myślała tak o seksie jak osoba starsza. Co daje dzisiejsze "uświadamianie" jak dzieci i tak się nie słuchają?...Zajście w ciąże, lub zostanie ojcem w takim wieku to przeogromny błąd. Nie wolno kusić losu.

a myslisz, ze to by cos zmienilo, ze oddali by 3 do 15?

Opublikowano

Tak jak mówiłem. 3 lata to ogromna różnica. 

W tym wieku owszem, ale nie o o to mi chodziło. Bardziej o to, że jak ktoś chce ruchać przed 18 (jeśli od 18 byłoby to legalne) to będzie ruchać. Oczywiście jeśli znajdzie osobe, z którą mołgby to zrobić. Podobnie jest z alkoholem. Niby jest od 18 lat, ale piją go nawet 15 latkowie

Opublikowano

W tym wieku owszem, ale nie o o to mi chodziło. Bardziej o to, że jak ktoś chce ruchać przed 18 (jeśli od 18 byłoby to legalne) to będzie ruchać. Oczywiście jeśli znajdzie osobe, z którą mołgby to zrobić. Podobnie jest z alkoholem. Niby jest od 18 lat, ale piją go nawet 15 latkowie

Pije nawet podstawówka. I tak, masz rację i nic na to nie poradzisz. Tym bardziej, że teraz rodzice bardziej przejmują się swoją pracą i zarobkami niż dziećmi.

Opublikowano

Co by to dało, gdyby seks był dozwolony od 18 lat, a nie 15?

Przecież to oczywiste, że jak jakiemuś np. 16 latkowi zdarzyła by się okazja zamoczyć, to pewnie by to zrobił.

Game Over

Opublikowano

Bez ryzyka nie ma zabawy.

Oczywiście żartuję, seks to nie zabawa.

Ale prawda jest taka, że nawet jakby seks dozwolony był od 21 roku życia, to 15 latek jak będzie miał okazję i tak przeleci pannę.

Ryzykiem jest po prostu spierdolenie sobie przyszłości.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Pierdolicie wszyscy, każdy z nas wie że chłopak w wieku 13+ jeżeli by miał okazje już dawno by pierdolił się z jakąś dziewczyną, nawet teraz się pieprzą nastolatkowie gdy rodzice nie widzą lub nie ma ich w domu więc so mucz pls.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Pierdolicie wszyscy, każdy z nas wie że chłopak w wieku 13+ jeżeli by miał okazje już dawno by pierdolił się z jakąś dziewczyną, nawet teraz się pieprzą nastolatkowie gdy rodzice nie widzą lub nie ma ich w domu więc so mucz pls.

głupi chłopak*

czemu głupi? Bo konsekwencją seksu jest dziecko

Opublikowano

A co mamy sądzić? Seks jest zajebisty, super przyjemny i dlaczego trzeba by z tym czekać 18 lat?

Byle się zabezpieczać i jest ok. Sam jestem w miarę aktywny od 16 roku życia :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

W tym wieku owszem, ale nie o o to mi chodziło. Bardziej o to, że jak ktoś chce ruchać przed 18 (jeśli od 18 byłoby to legalne) to będzie ruchać.

Jesteście tacy płytcy, nawet wysłowić się kulturalnie nie potraficie na ten temat, tylko używacie takich prostackich określeń. To jeden z dowodów na to, że do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć, a wiek to jednak nie tylko liczba. 13-latek to jeszcze dziecko... Wy nie wiecie, co piszecie. Traktujecie seks, a zarazem swoją partnerkę/partnera bardzo przedmiotowo. To może nie jest wina tylko wieku, ale też charakteru - brak szacunku do drugiej osoby, egoizm i myślenie jedynie o zaspokojeniu własnych potrzeb.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jesteście tacy płytcy, nawet wysłowić się kulturalnie nie potraficie na ten temat, tylko używacie takich prostackich określeń. To jeden z dowodów na to, że do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć, a wiek to jednak nie tylko liczba. 13-latek to jeszcze dziecko... Wy nie wiecie, co piszecie. Traktujecie seks, a zarazem swoją partnerkę/partnera bardzo przedmiotowo. To może nie jest wina tylko wieku, ale też charakteru - brak szacunku do drugiej osoby, egoizm i myślenie jedynie o zaspokojeniu własnych potrzeb.

Podsumowując, robią to ogólnie dla szpanu...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

A co mamy sądzić? Seks jest zajebisty, super przyjemny i dlaczego trzeba by z tym czekać 18 lat?

Byle się zabezpieczać i jest ok. Sam jestem w miarę aktywny od 16 roku życia :)

Można zapomnieć się zabezpieczyć, lub owe zabezpieczenie może nie zadziałać.

Wtedy, gdy się trafi dziecko to będzie problem. Prawda?... 

Gdy już będzie dziecko, to osoba pełnoletnia będzie mogła normalnie jakoś na nie zarobić.

Opublikowano

Generalnie nie jestem zwolennikiem robienia tego poniżej 18 roku życia, ale wszystko zależy od osoby. Jedni tej dojrzałości nawet i po 21 roku życia nie osiągną, a inni mogą w wieku 17-18 lat robić to odpowiedzialnie i z głową. Jeżeli kochasz swoją partnerkę, jesteś swiadomy konsekwencji i robisz to z miłości, lub chęci sprawienia przyjemności drugiej osobie, a nie tylko dlatego, że chesz "poruchać" to czemu nie. Ale jeżeli myślisz tylko o własnej przyjemności to nawet się za to nie zabieraj.

Opublikowano

Gdy już będzie dziecko, to osoba pełnoletnia będzie mogła normalnie jakoś na nie zarobić.

dlatego on napisal "byle się zabezpieczać"

Opublikowano

Pewnie, będzie problem. Ale przy obecnych metodach antykoncepcji i odpowiednim ich używaniu prawdopodobieństwo zajścia jest minimalne, wiem z własnego doświadczenia.

Największym problemem nie jest seks przed 18-tką, tylko banda niedorozwojów parzących się jak króliki po dyskotekach i innych gównach oczywiście o niczym nie myśląc.

Generalnie nie jestem zwolennikiem robienia tego poniżej 18 roku życia, ale wszystko zależy od osoby. Jedni tej dojrzałości nawet i po 21 roku życia nie osiągną, a inni mogą w wieku 17-18 lat robić to odpowiedzialnie i z głową. Jeżeli kochasz swoją partnerkę, jesteś swiadomy konsekwencji i robisz to z miłości, lub chęci sprawienia przyjemności drugiej osobie, a nie tylko dlatego, że chesz "poruchać" to czemu nie. Ale jeżeli myślisz tylko o własnej przyjemności to nawet się za to nie zabieraj.

Seks służy dwóm celom - rozmnażaniu ORAZ przyjemności. Jeśli ktoś tego nie robi dla przyjemności to robi to źle.

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...