Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avenor.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile kosztuje kon w is albo wierzchowiec ? Zauwazylem , ze na serwerach ktore ostatnio wystartowaly bojowce kosztuja +15 zl , gdzie kiedys mozna bylo kupic za 11zl sms . Kryzys gospodarczy w świecie metina czy łapczywość włascicieli serwerow .  ; )

sygnaturkadw.png

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taaak... Żeby chociaż jakieś zmiany były, a jak już są to na gorsze. np. szansa na ulepszenie 15% na +9 gdzie na PL'u jest 10%-15%, dajcie tak jak było, a nie zmieniacie wszystko w tajemnicy przed graczami. Zaglądajcie na forum czasem. 

Właśnie widać jak zaglądasz do gry, przed chwilą pisaliśmy, że będzie zwiększona szansa ;) Także proponuje tam zajrzeć, zamiast narzekać tutaj w temacie. Na forum jesteśmy codziennie, wczoraj były święta także nie za bardzo miałem czas, aby odpowiadać tutaj w temacie, ponieważ byłem u rodziny.

Ile kosztuje kon w is albo wierzchowiec ? Zauwazylem , ze na serwerach ktore ostatnio wystartowaly bojowce kosztuja +15 zl , gdzie kiedys mozna bylo kupic za 11zl sms . Kryzys gospodarczy w świecie metina czy łapczywość włascicieli serwerow .  ; )

W przeliczeniu ok. 10 pln. Łapczywość? Spójrz sobie na inne serwery i zobacz ile tam kosztuje, zapodam przykład Mor**sa lub V**y, gdzie są 3/4 razy droższe niż u nas.. ;)

Opublikowano

5% więcej na +9 to tyle co nic (teraz jest 20%), powinno być chociaż 30%, na ulepszenie +9... 20% jest na PL'u jak się robi u Kowala w Gildii... A przypominam, że to jest Priv a nie PL. I nie pisz, że narzekam bo ja mówię tylko jak jest. Ustawiacie wszystko sami bez rozmowy z graczami, powinniście chociaż ankietę zrobić co do tych % ulepszeń, a nie wszystko w tajemnicy "na księdza".

Opublikowano

Dlaczego wierzchowce maja zmniejszone bony? Tzn jak miał 3 bony to teraz ma 2 ? Było zmniejszyć wartości tych 3 a nie usuwać 1 ...

I dlaczego pety nie dają bonów takie jak są wypisane tylko masz 4 do wyboru wit int sił i zr i to tyle?! 

Gdzie w grze moge spotkać ten 4sklep na ss z bizuterią ? :) I Itemki z pierwszego zdjecia nie zgadzaja się z tymi w grze :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

szacowna administracjo jesli potrzebujecie pomocy przy stabilnosci maszyn to Wam pomoge, jesli jestescie zainteresowani prosze o kontakt PW/GG

Vortax. konfiguracja administracja zarzadzanie zabezpieczenia serwerow dedykowanych Metin2, aktualnie Thespia, Exalion, Longju2, Restia kontakt PW

Opublikowano

Mam pytanie na jaki czas jest wierzchowiec "Polarny drapieznik" i jakie sa w nim bony bo na zdjeciu sa inne i w itemshopie ; ]

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Drodzy gracze, inforumujemy, że serwer zostanie przeniesiony w nocy na nową maszyne, nie będzie już problemu z lagami i DDoS. Dziękujemy za cierpliwość i zapraszamy do gry.

Opublikowano

A beda w koncu metiny wielkanocne?  :D

Tak, pisalismy w grze, ze beda dostepne w nocy z srody na czwartek, są przygotowane na druga czesc Wielkanocnego Eventu :)

Opublikowano

Zamiast pisac w grze moglibyscie pisac tutaj w prezentacji lub na FanPage'u  ;)

Opublikowano

Kostiumy z isu daja jakies bony ? W prezentacji nie sa opisane .

sygnaturkadw.png

Opublikowano

1 pytanie bo chyba nie ma w prezce  jest jakiś limit czasowy zeby zrobić konia bojowego? 

Nie ma limitu, możesz zrobić w 5 minut jak masz medale... Wystarczy prawym przyciskiem nacisnąć na medal i albo wejdzie albo nie :)

Opublikowano

Też macie błąd podczas łączenia?

Była drobna przerwa techniczna ;)  Serwer od 30 minut jest juz online.

1 pytanie bo chyba nie ma w prezce  jest jakiś limit czasowy zeby zrobić konia bojowego? 

Nie ma ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...