Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avenor.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbugowana misja z mapami skarbów, zbugowana misja z dowódcami z m2 - obu nie da się oddać! Z innych misji żałosne nagrody + bardzo mało misji jak na harda.
Brak metinów wielkanocnych na evencie, albo po prostu nikt ich nie widział i pewnie nie zobaczy. Mało ludzie non stop w granicach 150-200 osób i nic nie rośnie. Brak kontaktu z administracją w grze. Zbugowane wierzchowce - nie dają tyle co mają dawać. Po założeniu runy pojawia się z napisem żółć a po relogu w ogóle znika runa z eq run./

Serwer słaby... tak samo niedopracowany jak ascarial - zresztą co się dziwić. Ogólnie słabo... Na początku dużo rzeczy się nie widzi a potem już bug na bugu jest.

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgodzę się z UP Kontakt z Adminami jest dość ciężki na Pw nie ma czasu odpisać ale spamują na czacie ogólnym więc pozdro wam ....
Nie Polecam serwera.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ileż to można wypuszczać 3x pod rząd ten sam serwer? Revential, Ascarial a teraz Avenor - wszystkie tak samo pobugowane, wszystkie z tymi samymi wierzchowcami. Hinc, jeszcze się nie nauczyłeś, że jak ludzie płakalaki o te wierzchowce pod każdą prezką to przydałoby się wreszcie z nich zrezygnować? Jeżeli tego nie widzisz no to szkoda. Serwer jak dla mnie dno, grałam na reventialu i ascarialu, ale na 3 odsłonie tego samego serwera grać nie będę.

Opublikowano

Jest sporo bugów. Ale myślę, że wezmą się do roboty od Wtorku. Co z tego, że była duża reklama jak te bugi odstraszają ludzi? A jeśli nie wezmą się do roboty to już teraz mogą zamknąć serwer, dla 200 osób nieopłacalne jest trzymać serwer, a znając życie ta liczba jeszcze spanie o 2/3 jeśli nic nie będą robić. Więc Administratorzy weźcie sobie to do serca co ludzie piszą i działajcie, bo reklama to nie wszystko. Cya.

Opublikowano

Czy do jasnej k*urwy ktoś naprwai Ailosa? już jest po 2 przerwie technicznej od zgłoszenia i co dalej jestem olewany proszę o naprawienie albo zwrot sm z nawiązką.

Tak sram na interpunkcję jestem niedorozwinięty.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

po pogranych paru h na servie stwierdzam że nie warto ;/ 

kto cisnie is ten ogarnia full spoty bez problemu pet np 200 wartosc ataku + 200defa  to troche ktpina ? 

obiecują że reklama ludzi bedzie coraz wiecej a tu 200 ..... maxx wiec bay i powodzenia 

Opublikowano

Odpalilismy oficjalne forum, zglaszajcie nam tam bugi jesli jakis macie, to niezwlocznie go poprawimy, poki co to co wypatrzelismy, poprawilismy. Pozdrawiamy.

Zgodzę się z UP Kontakt z Adminami jest dość ciężki na Pw nie ma czasu odpisać ale spamują na czacie ogólnym więc pozdro wam ....
Nie Polecam serwera.

Jest sporo bugów. Ale myślę, że wezmą się do roboty od Wtorku. Co z tego, że była duża reklama jak te bugi odstraszają ludzi? A jeśli nie wezmą się do roboty to już teraz mogą zamknąć serwer, dla 200 osób nieopłacalne jest trzymać serwer, a znając życie ta liczba jeszcze spanie o 2/3 jeśli nic nie będą robić. Więc Administratorzy weźcie sobie to do serca co ludzie piszą i działajcie, bo reklama to nie wszystko. Cya.

Spokojnie, dopiero wystartowalismy, na starcie mielismy juz problemy z atakami, takze dajcie nam troche czasu, a przekonacie sie, ze szybko ogarniemy kazdy z Waszych problemow. Wczoraj akurat nie mielismy sie jak z Wami kontaktowac, poniewaz caly dzien bylysmy zajeci zwalczaniem ataków na obu serwerach.

Opublikowano

Nie gadajcie, że jest źle, bo administracja jest często w grze i odpisuje. Co do osób, wczoraj było ich 300, gdzie pierwszego dnia było ich 170. Wszystko przyjemnie leci, exp, ulepki, z niczym nie ma problemu. A co do wierzchowców i petów, bardzo mało osób je na razie ma, a można grać bez nich :)

Opublikowano

Nie gadajcie, że jest źle, bo administracja jest często w grze i odpisuje. Co do osób, wczoraj było ich 300, gdzie pierwszego dnia było ich 170. Wszystko przyjemnie leci, exp, ulepki, z niczym nie ma problemu. A co do wierzchowców i petów, bardzo mało osób je na razie ma, a można grać bez nich :)

Dzis robimy OX o 19, takze zapraszamy, bedzie mozna pare wygrac :) Staramy sie jak mozemy, gdyby nie ataki, napewno start wygladalby lepiej, ale zle rowniez nie jest. Caly czas pracujemy nad serwerem, reklama tez sie rozkreca co widac po liczbie graczy, nie minie pare tygodni, a bedzie gralo tu +1k osob :)

Opublikowano

Dzis robimy OX o 19, takze zapraszamy, bedzie mozna pare wygrac :) Staramy sie jak mozemy, gdyby nie ataki, napewno start wygladalby lepiej.

Gram u Was od samego startu. Moim zdaniem jest jedynie za mało misji (przynajmniej do 35 lvla) i reklamę moglibyście jeszcze bardziej poszerzyć :)

Opublikowano

Jak z sytuacją na serwerze bo chciałbym zagrać? :)

Tak jak gracz wyzej napisal, graczy przybywa, nad projektem caly czas pracujemy i udoskonalamy go :) Na poczatku byly lagi przez ataki DDoS, ale juz serwerownia sobie z nimi poradziła ;)

Opublikowano

Jak z sytuacją na serwerze bo chciałbym zagrać? :)

Nie ma z niczym problemu, nie jest ani za łatwo, ani za trudno. 30 lvl i zrobienie eq na ten lvl to moment czasu : )

Opublikowano

Właśnie dobrze, że jest mało misji ja wole siedzieć na spotach niż gadać z NPC :P Tak wgl. naprawdę zmieńcie tego questa na 25 lvl 10 kwiatów co 2 godz?... To ja zęby orka może w wakacje zrobie :P

5428180936970289905.png

Opublikowano

Tak jak gracz wyzej napisal, graczy przybywa, nad projektem caly czas pracujemy i udoskonalamy go :) Na poczatku byly lagi przez ataki DDoS, ale juz serwerownia sobie z nimi poradziła ;)

Nie ma z niczym problemu, nie jest ani za łatwo, ani za trudno. 30 lvl i zrobienie eq na ten lvl to moment czasu : )

Mam jeszcze ostatnie pytanie, bo wiem, że to są pliki reventiala, no teraz ascariala.. Ale czy ten serwer przypomina bardziej reventiala czy ascariala? Bo słyszałem o jakiś zmianach. Mam nadzieję że nie będzie tak jak z reventialem gdzie zacząłem grę, a tydzień potem serwer off. Azprima u was nie ma?

Opublikowano

Mam jeszcze ostatnie pytanie, bo wiem, że to są pliki reventiala, no teraz ascariala.. Ale czy ten serwer przypomina bardziej reventiala czy ascariala? Bo słyszałem o jakiś zmianach. Mam nadzieję że nie będzie tak jak z reventialem gdzie zacząłem grę, a tydzień potem serwer off. Azprima u was nie ma?

KAŻDY nas serwer jest tworzony od zera, KAŻDY. Jedynie wykorzystywane są czasami rzeczy z poprzednich serwerów, typu np. "System Run" tutaj z Ascariala. Tworząc Avenor patrzeliśmy na pomysły z Reventiala i Balantii bardziej, niz z Ascariala. Azprime na Avenorze jest jako grafik, w grze go raczej zbyt często nie zauwazycie, poniewaz skupia się on na Ascarialu, jest tam głównym adminem, pozdrawiam.

Właśnie dobrze, że jest mało misji ja wole siedzieć na spotach niż gadać z NPC :P Tak wgl. naprawdę zmieńcie tego questa na 25 lvl 10 kwiatów co 2 godz?... To ja zęby orka może w wakacje zrobie :P

Wprowadzimy dzisiaj częstszy Eliksir Poszukiwacza do dropu z Tajemniczych Szkatułek :)

Opublikowano

KAŻDY nas serwer jest tworzony od zera, KAŻDY. Jedynie wykorzystywane są czasami rzeczy z poprzednich serwerów, typu np. "System Run" tutaj z Ascariala. Tworząc Avenor patrzeliśmy na pomysły z Reventiala i Balantii bardziej, niz z Ascariala. Azprime na Avenorze jest jako grafik, w grze go raczej zbyt często nie zauwazycie, poniewaz skupia się on na Ascarialu, jest tam głównym adminem, pozdrawiam.

Wprowadzimy dzisiaj częstszy Eliksir Poszukiwacza do dropu z Tajemniczych Szkatułek :)

I na taką odpowiedź liczyłem, ostatnie pytanie, czy będziecie inwestować w reklame Avenora tak, jak w Ascariala?

Opublikowano

I na taką odpowiedź liczyłem, ostatnie pytanie, czy będziecie inwestować w reklame Avenora tak, jak w Ascariala?

Tak, działamy tak samo jak w przypadku Ascariala, na starcie Avenoru bylo +100 osob, juz dzis jest 300. Kwestią czasu jest, jak będzie +1k tak samo jak na Ascarialu ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Co zrobicie z tymi niby bugami które są u was na serwerze? Goście piszą że mają kase za nic po 500-600 zmianek w 30 min...

Siedze w grze od rana i nie spotkalem się w ogole z czymś takim. Nie ma takiej mozliwosci, poniewaz nie ma takiego buga, w jaki sposob mialby on niby wygladac? rownie dobrze moga sobie pisac, ze jest yangbug, jesli FAKTYCZNIE zobaczysz, jakiegokolwiek buga, zgłoś go u nas na forum w dziale Dyskusje, zalozylismy temat.

Opublikowano

Siedze w grze od rana i nie spotkalem się w ogole z czymś takim. Nie ma takiej mozliwosci, poniewaz nie ma takiego buga, w jaki sposob mialby on niby wygladac? rownie dobrze moga sobie pisac, ze jest yangbug, jesli FAKTYCZNIE zobaczysz, jakiegokolwiek buga, zgłoś go u nas na forum w dziale Dyskusje, zalozylismy temat.

Tak wejdz na swoje forum i sprawdz co pisza ludzie 

Opublikowano

Tak wejdz na swoje forum i sprawdz co pisza ludzie 

Niedopatrzałem się tam niczego specjalnego. Zmianki dropią stosunkowo szybko, tak, abyście mieli szanse zrobic sobie jako takie EQ na poczatku gry, poza tym jak ktoś w całą noc na ratach 50% i z rękawicą wydropi 400 zmianek, to raczej nie jest nic dziwnego. Bug to na pewno nie jest. Pozdrawiam.

Opublikowano

Niedopatrzałem się tam niczego specjalnego. Zmianki dropią stosunkowo szybko, tak, abyście mieli szanse zrobic sobie jako takie EQ na poczatku gry, poza tym jak ktoś w całą noc na ratach 50% i z rękawicą z IS wydropi 400 zmianek, to raczej nie jest nic dziwnego. Bug to na pewno nie jest. Pozdrawiam.

x  poczytaj to jak ci ślepota dolega Azprime

Opublikowano

x   poczytaj to jak ci ślepota dolega Azprime

Przecież czytam ten temat, po co mi to linkujesz? Przeczytaj post wyzej

Niedopatrzałem się tam niczego specjalnego. Zmianki dropią stosunkowo szybko, tak, abyście mieli szanse zrobic sobie jako takie EQ na poczatku gry, poza tym jak ktoś w całą noc na ratach 50% i z rękawicą wydropi 400 zmianek, to raczej nie jest nic dziwnego. Bug to na pewno nie jest. Pozdrawiam.

Dodam do tego, że 400 Zmianek w całą noc przy ratach i rękawicy to nie jest zadziwiający wynik. Powiedz mi, ile zmianek potrzebujesz, aby zrobić np. FMS +9 do expa z srednimi +50 i buty do PvP? Sądzę, ze troche więcej niż nawet ta liczba, ktora wymieniles.

Opublikowano

Przecież czytam ten temat, po co mi to linkujesz? Przeczytaj post wyzej

Dodam do tego, że 400 Zmianek w całą noc przy ratach i rękawicy to nie jest zadziwiający wynik. Powiedz mi, ile zmianek potrzebujesz, aby zrobić np. FMS +9 do expa z srednimi +50 i buty do PvP? Sądzę, ze troche więcej niż nawet ta liczba, ktora wymieniles.

Ogarnij się bo widze że może serwer stawiasz dobrze ale rozum masz jeszcze 15 latka :)

Ps. A co linkować mi zabronisz :) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...